Как да гледате маршовата лудост на NCAA на Kodi

Най- Шампионат по баскетбол NCAA е настроен да започне на 19 март с Първата четворка и завършват нататък 8 април 2019 г. с финалната четворка. Нямате представа колко съм развълнувана да гледам някои от най-добрите алеи-шви и NCAA на NCAA. Е, ако имате Коди, вие лесно ще sтрепете шампионата, използвайки добавката за марша лудост. Но какво ще стане, ако не знаете как да го настроите? Ето там влизам. Ето как можете да гледате NCAA March Madness на Kodi.

Предайте март лудост безплатно на живо на Kodi

Как да гледате маршовата лудост на NCAA на Kodi

Настройте мартенската лудост на живо Kodi Addon

Март лудост има официален аддиен Коди можете да инсталирате. Няма значение какво устройство използвате, стига да е съвместимо с Kodi, ще можете да го получите. Следвай тези стъпки:

 1. Нека започнем от активиране на приложението Kodi.
 2. След това се насочете към Добавки.Въведете добавки на Kodi
 3. След това кликнете върху Икона на кутията в горния ляв ъгъл на вашия екран.Пакет Kodi
 4. На следващия екран изберете Инсталиране от хранилище следван от Хранилище за добавки Kodi.Хранилище за добавки Kodi
 5. Сега превъртете още малко, докато не намерите Видео добавки. Кликнете върху това.Видео добавки
 6. Търсете Март лудост на живо добавка и натиснете върху него.March Adddness Live Add-on
 7. Удари Инсталирай бутон и изчакайте Известие с активирана добавка.Инсталирайте March Madness Live
 8. Накрая се върнете към вашия Начален екран на Kodi и се насочете към Видео добавки.
 9. Ще намериш Март лудост на живо готов за употреба.Стартирайте март на лудост на живо

Не че мартенската лудост изисква а абонамент за кабел. Следователно, дори и да имате добавката, все още се нуждаете от акаунт за кабел, за да получите достъп до нейното поточно съдържание.

Освен това, има още един начин, който ви дава мартенско лудост на живо на Kodi. Стъпките по-горе са най-лесният подход, но този също ви дава същите резултати. Просто се насочете към Официалният уебсайт на Kodi и изтеглете приставката за March Madness. След това, вместо да използвате хранилището, можете Инсталиране от Zip File.

По-добър Kodi с VPN

Може да не знаете това, но добавките на Kodi са област с ограничен. Повечето от тях са достъпни само в избрани страни. Вземете например мартенската лудост. Дори и да сте успели да вземете добавката, това не означава, че можете да я използвате. Само потребители, които живеят в Съединените щати, могат, т.е.., зрители с IP адрес в САЩ.

За щастие, с a VPN, не е нужно да присъствате физически в страната. Всичко, от което се нуждаете, е да преместете вашето онлайн местоположение и подмаме канала да мисли, че си там. Но как е възможно това? Е, а VPN скрива вашия публичен IP адрес и го замества с такъв в друга държава.

Това, разбира се, се основава на какъв сървър се свързвате. Когато става въпрос за March Madness Live, трябва се свържете с американски сървър. Това ще ви даде а IP адрес на САЩ и директен достъп до март лудост без значение къде се намирате на картата.

Освен това Kodi е добре известно, че не е толкова безопасно. Нека да разбера. Много добавки на Kodi са неофициални, следователно, не е законно. Те нарушават законите за авторското право когато предлагат поточен материал безплатно. Самата платформа е легална. Можете да използвате платени услуги като Netflix и Amazon Prime. Когато започнете да изтегляте неофициални добавки, Ето къде навлизате в мътни води. Ако сте просто потребител, който обича да стриймва съдържание в името на изживяването на Kodi, вземете VPN. Ще стане скрийте самоличността си. По този начин няма да изпаднете в проблеми.

Още нещо. Незаконните добавки не са единственото нещо, за което трябва да следите. Други добавки и хранилища ще излагайте устройството си на заплахи. Някои популярни приложения (благодарение на безплатния стрийминг) могат влияят на вашето устройство със злонамерен софтуер поради невидими актуализации. Плейърът на Kodi предупреди потребителите да не ги инсталират. Внимавайте какво изтегляте. Никога не знаеш какво ще правиш компромиси. За щастие VPN-ите са създадени да отблъскват такива злонамерени атаки с криптиране на високо ниво. Бъдете в безопасност, докато използвате Kodi.

Най-добър VPN за Kodi

Когато говорим за най-добрия VPN, трябва да споменем Британски Вирджински острови доставчик ExpressVPN. След като си вземете абонамент с този, ще можете да влезете в огромен избор от сървъри по целия свят, точно 3000+ в 94 държави. Що се отнася до изпълнението, този доставчик е пламва бързо. Няма да забележите лекия спад на криптирането на VPN. Перфектната скорост и опит без никакви колебания. 

Ако не се случи да бъдете толкова просветлени, що се отнася до технологията, ExpressVPN има изчерпателни ръководства в целия им уебсайт. Можете да намерите десетки инструкции за това как да настроите тяхната услуга, независимо какво устройство използвате. Що се отнася до клиентите, те са доста прости и лесен за използване. Това е процес на свързване с едно щракване. Просто изберете сървър и сте готови.

По отношение на сигурността тази услуга е над върха. Стигате до криптирайте вашите данни с един дявол 256-битово криптиране. Да не говорим, че можете да избирате OpenVPN през UDP, OpenVPN чрез TCP, L2TP – IPSEC, PPTP или SSTP протоколи. Това ще ви даде вариация в зависимост от вашите нужди. От друга страна, поверителността също е нещо, което VPN държи. Те приемат a строга политика за нулева регистрация където никоя от вашите данни не се съхранява или събира.

От друга страна, има IPVanish, който също е добре оборудван, за да ви даде перфектното изживяване Kodi. Това каза, нека да хвърля малко светлина върху други най-добрите VPN коди там. Ето ги и тях.

Най-добрите спортни добавки Kodi на 2019 г.

Ето списък на най-добрите добавки можете да използвате за поточно предаване на спорт с помощта на вашето Kodi устройство. Имайте предвид, че всички тези добавки са официални плъгини Kodi.

 1. NBCSN
 2. Fox Sports Go
 3. ESPN
 4. MLB.TV
 5. NHL.TV
 6. USTVNow
 7. NFL GamePass
 8. Пропуск в НБА Лига
 9. UFC Fight Pass
 10. Youtube
 11. SportsNet Now
 12. Кутия затото

Предайте март на лудото през 2019 г. на Kodi Live?

Тазгодишният турнир на NCAA March Madness обещава да бъде огромен. Залозите никога не са били по-високи, а прогнозирането на победител не би било по-трудно. Кой отбор ще спечели всичко? Споделете прогнозите си по-долу. Ако имате въпроси относно как да предавам на живо шампионата 2019 на Коди, винаги можете да оставите коментар и по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me