Как да инсталирате CBC Sports на Kodi?

Когато отидох да търся най-добрите спортове на живо Kodi addons, CBS Sports се изкачи на върха на списъка. Като основен източник за спортни новини NFL, NHL, NBA, MLS, MLB, WNBA и NCAA са спечелили CBS Sports забележителна фенбаза. Само любител на спорта би осъзнал значението на като CBS Sports на Kodi. Инсталирането на добавката е лесна процедура, която в замяна ви носи най-доброто спортно покритие.

Секцията CBC Sports е специализирана в отразяване на спортни събития като зимните олимпийски игри 2018 г. в Пьонгчанг, Корея. Ако търсите инструкции за инсталиране на добавката CBC Sports Kodi на FireStick, Raspberry Pi, Nvidia Shield, Xbox One, Android, PC или Mac, вижте ръководството по-долу.

Как да инсталирате CBC Sports на Kodi?

Как да инсталирате CBC Sports на Kodi?

Стъпки за инсталиране на CBC Sports на Kodi

Канадската излъчваща корпорация, известна още като CBC, е Канада най-популярната телевизия и радиостанция. Той предлага на зрителите широка гама от програми, които обхващат новини, драма, спорт и много други. Имайте предвид, че Приставката за CBS Sports Kodi е регионално ограничена. С други думи, няма да можете да използвате добавката, освен ако не живеете в Канада. Ако сте емигрант от Канада, пребиваващ извън Канада, трябва да използвате VPN да заобиколи тези регионални ограничения.

Следвайте указанията по-долу, така че да инсталирате добавката CBC Sports на Kodi и да гледате различни спортни събития на живо в допълнение към акцентите и архива на CBS Sports.

 1. Стартирайте Kodi Krypton.
 2. Кликнете върху Настройки икона, разположена в горната част на левия ъгъл.
 3. Насочете се към системни настройки -> Експертен режим -> Addons.
 4. Включи ‘Неизвестни източници.’ Или иначе казано, няма да можете да инсталирате добавки на трети страни.
 5. Кликнете върху “Да” когато видите полето за предупреждение.
 6. Върнете се на началния екран на Kodi.
 7. Сега, кликнете върху иконата „Настройки“.
 8. Отидете на Файлов мениджър -> Добавяне на източник.
 9. Изберете „Няма“.
 10. След това, въведете следния път без кавичките “http://fusion.tvaddons.co/.”
 11. Дайте му име „Fusion“ и кликнете върху „OK“.
 12. Изберете Добавките от началния екран на Kodi.
 13. Натиснете върху иконата на инсталатора на пакети в левия ъгъл.
 14. Изберете „Инсталиране от Zip файл“ -> синтез -> започнем-тук.
 15. Сега, изберете plugin.program.indigo-x.x.x.zip и инсталирайте го.
 16. Когато видите известието с активирана добавка, върнете се на началния екран на Kodi.
 17. Отидете на „Моите добавки“ -> „Програми Добавки.
 18. Изберете Indigo от списъка.
 19. Сега, изберете „Addon Installer“ -> „Добавки към видеоклипове“ -> ‘° С’ -> Кликнете върху „CBC Sports“ -> Инсталирай.
 20. накрая, кликнете върху „Рестартиране“.
 21. Рестартирайте приложението Kodi и отидете на „Видео добавки“.
 22. Изберете CBC Sports.

Най-добър VPN за Kodi

Вече знаете, че повечето добавки на Kodi функционират в определени области. Има регионални ограничения, които забраняват достъпа на потребителите до тези добавки, които не се намират там, където са. Независимо от това, потребителите все още могат да получат тези добавки, ако подправят своето онлайн местоположение и се покажат там, където се базират тези добавки.

Процедура като тази включва свързване към виртуална частна мрежа. След като защитете такава връзка, можете да заобиколите гео ограниченията и да предавате на живо и по заявка съдържание на всеки плъгин Kodi. Най-хубавото при VPN абонамент като това е, че не е ограничен само до премахване на регионални ограничения. С VPN получавате:

 • За да деблокирате ограничени добавки на Kodi:  С VPN можете да заобиколите регионалните ограничения, наложени върху добавките на Kodi.
 • Висока поверителност: Вашите данни преминават през криптиран тунел, където излизат изцяло защитени със слоеве протоколи.
 • За да спрете ISP Throttling: Когато консумирате много честотна лента, вашият ISP обикновено заглушава вашата честотна лента. При абонамент за VPN обаче това вече няма да се случи.
 • Лесни за използване VPN приложения: В днешно време VPN приложенията са много лесни за използване с лесен за заобикаляне софтуер и много функции.

Най-добрият VPN за CBS Add On

Ако търсите подходящ VPN за Kodi, няма по-добър избор от ExpressVPN. Компанията управлява масивна сървърна мрежа който се състои от над 1500 сървъра, обхващащи 94 различни страни. С това количество сървъри можете да се свържете от всяка част на света. В резултат на това вие постигайте бързи скорости и няма капки във вашата връзка.

Бързи връзки като това ви позволяват бързо изтегляне на големи файлове и поточно видео съдържание в HD без заекване Освен това, ExpressVPN софтуерът е лесен за използване и съвместим с Windows, Mac OS, Linux, Android, игрови конзоли и интелигентни телевизори.

Ако ExpressVPN не ви хареса, има много други VPN, които можете да използвате вземете CBS Sports на Kodi. В таблицата по-долу ще намерите някои от най-добрите.

Как да инсталирате CBC Sports на Kodi – финални мисли

Обясних ви всичко, което трябва да знаете по отношение на Настройка на добавката CBC Sports на Kodi.

Сега можете да гледате любимите си спортни събития на живо по FireStick, Android TV или друго устройство, на което може да имате Kodi. Имате запитвания или въпроси? Оставете коментар в секцията по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me