Как да инсталирате IPVanish на FireStick

Преди няколко години си взех Amazon Fire Stick, само за да видя за какъв шум става въпрос. Е, вярно е, че това устройство е всичко, което един стример може да поиска. Това обаче беше много ограничено. Каналите бяха гео ограничени до определени региони. Е, не мина много време, докато открих, че VPN-тата харесват IPVanish може да заобиколи тези гео ограничения. О, между другото, IPVanish създаде a специално VPN приложение за Amazon Fire TV и Fire Stick. Така че, в случай, че не знаете пътя си, ще ви покажа как можете лесно инсталирайте IPVanish на вашия FireStick.

Как да инсталирате IPVanish на Kodi Fire Stick

Как да инсталирате IPVanish на Kodi Fire Stick

Как да инсталирате IPVanish на Fire Stick – Лесният начин

IPVanish е първият доставчик на VPN услуги, който има специално VPN приложение за Amazon Fire TV и FireStick. Настройването на всичко е доста просто. Самото VPN приложение е безплатно, но за да влезете, се нуждаете от IPVanish акаунт.

 1. Включете вашия Amazon Fire Stick.
 2. Преминете към “Приложения”. Ще го намерите в горната лява част на екрана.Отворете Приложения
 3. Избирам Категории и натиснете полезност.Изберете Помощна програма
 4. Тип IPVanish в търсачката.
 5. Докоснете IPVanish след като го видите.Изберете IPVanish App
 6. А “Спечелете “ ще се появи бутон. Кликнете върху него.
 7. Изтеглянето ви ще започне автоматично. След като сте готови, изберете отворено.
 8. Сега, ако вече сте се регистрирали с IPVanish, влезте с вашите идентификационни данни.Влезте в приложението VPN
 9. Отидете на списъка със сървъри и изберете VPN сървър според това, което търсите.Свържете се с Местоположението на VPN сървъра
 10. Изчакайте няколко секунди за връзката да се осъществи.
 11. Предавайте поточно всяко приложение без значение в коя държава е ограничена.

Чували ли сте някога за Коди? Това е здрава поточна платформа, която може да бъде инсталирана на FireStick. Ако не знаете как да стигнете, следвайте това ръководство нататък как да инсталирате Kodi на FireStick и го проверете. Ще намерите много полезно, тъй като ви позволява да получите достъп до стотици поточни материали. Въпреки това може да се изкушите да използвате някои неофициални добавки, аз се придържам към тези, които не насърчават пиратството.

Как да инсталирате IPVanish на FireStick – алтернативен метод

Само в случай, че можете да намерите секцията Utility на вашия FireStick, можете да използвате функцията за търсене вместо това. Просто напишете „IPVanish VPN“ и приложението VPN трябва да се покаже. Ако това също не успее, използвайте инструкциите по-долу, за да инсталирате IPVanish VPN на Fire Stick или Amazon Fire TV.

 1. първи, пуснете своя Fire Stick и насочете се към настройките.
 2. Сега изберете “Устройство” -> „Опции за програмисти“.
 3. Активиране „Разрешаване на приложения от неизвестни източници“.
 4. Трябва да изтеглите ES File Explorer. Използвайте търсачката, за да намерите приложението и натиснете get.
 5. След това активирайте ES File Explorer и преминете към Инструменти -> Изтегли -> управлявам.
 6. Ще видите “+” влезте в долното меню. Кликнете върху това и въведете този път: https://thevpn.guru/ipvanish.apk.
 7. Докоснете OK. Ще бъдете помолени да изпратете име, използвайте IPVanish разбира се.
 8. Кликнете върху Свали сега. Вашият файл ще започне да се изтегля след няколко секунди.
 9. Следващия, инсталирайте приложението IPVanish на вашия FireStick.
 10. Върнете се на началния екран и стартирайте IPVanish.
 11. Влезте с вашия IPVanish акаунт, изберете сървър и натиснете Connect.

Най-добър VPN за Fire Stick

Нямате представа какво наистина може да направи Amazon Fire Stick. Това е така, защото се придържате към ограниченията, които устройството предлага във вашия регион. Знаете ли, че ако инсталирате VPN на Fire Stick, можете отключи десетки поточни канали от цял ​​свят?

Не само това, но можете пазете самоличността си скрита през цялото време, докато сте онлайн. Да, IPVanish може да ви помогне да направите това с лекота. Нека ви покажа какво може да направи инсталирането на IPVanish на вашия Fire Stick:

 • Обходни регионални ограничения: Когато се свържете със сървър в определена държава, ще трябва получаване на временен IP адрес в региона. В резултат на това ще имате достъп до ексклузивно онлайн съдържание на тази територия. Можете да гледате харесванията на HBO, ESPN, CBS или хранителна мрежа.
 • По-добра скорост на интернет: Били ли сте някога свидетели на внезапен спад в скоростта на връзката ви, докато гледате видео Да, това вероятно е вашето ISP дроселиране вашия интернет. След като се свържете с VPN, ще стигнете до заобикалят този въпрос и гледайте канали на Fire Stick без проблеми с буферирането.
 • Сигурност и поверителност: VPN повишава вашата поверителност и сигурност. Той защитава вашите данни с военни криптирания и скрива вашия IP адрес. Можете да роулирате в интернет, без да бъдете шпионирани от вашия интернет доставчик или правителство.
 • Специални приложения: VPN мрежи като IPVanish имат удобни за потребителя приложения, особено на Fire Stick. Не е нужно да работите и да се свързвате с технология. Това са само няколко докосвания тук и там.

Попаднах на десетки доставчици на VPN и IPVanish винаги го е поставял в началото на моя списък. Те имат бързи сървъри, политика без регистрация, което е чудесно за осигуряване на вашата поверителност и невероятно приложение за Fire Stick. Вижте как се класира този сред другите VPN гиганти за Fire Stick.

RankVPN ProviderLink
рангVPN-доставчикХарактеристикапосещение
2VPN-доставчикпосещение
3VPN-доставчикпосещение
4VPN-доставчикпосещение

Как да инсталирате IPVanish на Fire Stick или Amazon Fire TV

Имате го момчета. Сега знаете как да инсталирате IPVanish на вашия Amazon Fire Stick. Задаването на IPVanish на вашия FireStick изобщо не се различава от инсталирането на което и да е друго приложение на Amazon Fire TV. Само в случай, че срещнете някои проблеми, можете остави ми коментар по-долу и ще се радвам да ви помогна с проблема си.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me