Как да инсталирате Kodi 18 Leia на компютър с Windows

Следващото ниво на вашия опит от Kodi е тук. Вече можете да се възползвате от новия Kodi 18 Leia на няколко устройства, включително вашия компютър с Windows. След успеха на Джарвис и Криптън човек би се зачудил какво може да предложи Лея. Следователно в тази статия ще научите как да инсталирайте Kodi 18 на вашия компютър с Windows по 3 прости начина.

Как да инсталирате Kodi 18 Leia на компютър с Windows

Как да инсталирате Kodi 18 Leia на компютър с Windows

Как да инсталирате Kodi 18 Leia на компютър с Windows

Версия 18 на Kodi се нарича Leia в чест на Кари Фишър. Има много начини, по които можете да получите най-новата версия на Kodi за вашия компютър. Те са много лесни за следване и аз ще ви навигирам през всеки един от тях. И така, ето как да инсталирате Kodi 18 на вашия Windows.

Чрез официалния уебсайт

Можете просто да посетите официалния им уебсайт и да направите следното:

 1. Отидете на Официалният уебсайт на Kodi.
 2. Изберете Изтегли в горния десен ъгъл.
 3. Избирам Windows като щракнете върху иконата му.Изберете вашата платформа
 4. Ще се появи малък прозорец. Изберете препоръчително.
 5. Изтеглянето автоматично ще започне.
 6. тичам изтегления файл.
 7. Вече имате Kodi 18.

Използване на Windows Store

Първият източник, който предпочитате да получите своите изтегляния, е, разбира се, вашият Windows Store. Можете да намерите приложението Kodi само като потърсите името. Вижте как да направите това:

 1. Стартирайте Windows Store.
 2. Кликнете върху лентата за търсене и въведете Коди.
 3. Щом ударите Въведете, ще видите безплатно App Kodi.Вземете Kodi
 4. Кликнете върху Получаване.
 5. След като елементът бъде изтеглен, натиснете стартиране.Стартирайте инсталацията на Kodi
 6. Вече имате най-новата версия на Kodi.

Актуализирайте съществуващата си Kodi чрез Windows Installer

Сега този работи само ако вече имате Kodi на вашия компютър. Ще актуализираме старата ви версия на Kodi до Leia. Следвайте стъпките внимателно:

 1. Стартирайте Kodi на Windows.
 2. Отидете на Добавки.
 3. Изберете (Икона на кутията) в горното меню.Кутия Икона Kodi
 4. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище.Инсталиране от хранилище
 5. Превъртете надолу със списъка и натиснете Хранилище за добавки на Kodi.Хранилище Kodi
 6. Навигирайте до Програмни добавки и изберете Windows Installer от списъка.Kodi Installer
 7. Кликнете Инсталирай.
 8. Върнете се към Основен екран на Kodi.
 9. Натисни Добавки Програмни добавки > Kodi Installer.Инсталатор на програма Kodi
 10. Кликнете върху пресата и изберете препоръчаната от вас опция.
 11. Сега ще ви бъде представена последната актуализация на Kodi, която е, разбира се, 18. Изберете го.
 12. Изтеглянето ще започне.
 13. След като приключите, се насладете на Kodi 18.

Най-добър VPN за Kodi

Kodi е мултиплатформа, която позволява на потребителите да получат достъп до широк спектър от хранилища, инструменти и програми за различно забавление. Истинската същност на Kodi се крие в добавките, които разширяват възможностите на Kodi. А именно, видео добавки, които позволяват на потребителите да предават видео от широк спектър източници.

Това, разбира се, включва харесванията на BBC iPlayer и още куп други поточни услуги. Въпреки това, колкото и фантастично да звучи, каналите като тези са ограничени до географските им страни. Това означава, че ако случайно живеете в чужбина, достъпът до тези услуги е отказан.

За щастие съществува интернет инструмент като VPN. Ето какво можете да се възползвате от наличието на VPN, докато работите с Kodi Leia:

 • Разблокиране на ограничено съдържание: Не винаги са налични добавки, които можете да изтеглите. Те разчитат на вашия IP адрес, за да ви предоставят достъп до това, което могат да предложат. Според местоположението ви ще получите справедливия си дял от стрийминг услуги и други приложения. VPN променя вашия IP адрес, така че изглежда да се намирате другаде. Това ще ви предостави достъп до изцяло нов свят на материали за изтегляне, независимо къде се намирате.
 • Дросселиране на ISP: VPN скриват вашия IP адрес, за да избегнат навиците на мониторинга на вашия интернет доставчик. Забелязали ли сте внезапен спад в скоростта на връзката ви? Да, това се нарича дроселиране За да заобиколите такъв проблем, свържете се с VPN сървър и анонимизирайте своя интернет подход.
 • Сигурност: VPN добавя допълнителен слой защита към вашия трафик. Сега можете да сърфирате в интернет, без да се притеснявате за някакви кибер атаки.

ExpressVPN е един от най-добрите доставчици на VPN, предлагани на пазара. Това, което използвам, ми помогна да повиша преживяването си в Kodi по начин, по който не можете да разберете. Потокът никога не е бил по-лесен и никога не съм се чувствал по-безопасен при използването на тази VPN. Ако обаче търсите нещо друго, любезно проверете тази таблица на най-добрите VPN коди По-долу.

Вземете Kodi 18 Leia на компютър – Summing Up

Ако дадено устройство не е с наличната версия на Kodi като FireStick и Android TV кутии, просто го инсталирайте сами. Сега знаете как да получите най-новата версия на Kodi на вашия компютър. Продължавайте, вземете го и го изпробвайте, струва си да ми се доверите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me