Как да инсталирате Kodi на iPhone или iPad без Jailbreak

Kodi е медиен плейър с отворен код, който не можете лесно да намерите в App Store. ако Kodi не е достъпна за вас за изтегляне все още можете инсталирайте го на вашето устройство. Макар че джейлбрейк може да е била първата ви възможност за разрешаване на проблема с Kodi за недостъпност, други начини могат да ви помогнат да получите медиен център на вашия iPhone или iPad.

В тази статия ще ви покажа как даинсталирайте Kodi на iPhone или iPad, без да повдигате джела. След като приключите с него, незабавно ще предавате съдържание през Kodi на устройствата си с iOS.

Как да инсталирате Kodi на iPhone или iPad без Jailbreak

Как да инсталирате Kodi на iPhone или iPad без Jailbreak

Използвайте VPN по всяко време

През последните месеци потребителите на Kodi получиха много топлина за изтегляне на незаконни и пиратски потоци чрез добавки на Kodi от трети страни. Авторските тролове успяха да стигнат до дъното на тези неетични практики и много потребители трябваше да се сблъскат с някои последствия. Ето защо ви съветвам да скрийте вашия IP адрес което разкрива кой сте и откъде се свързвате.

Все пак, ако сте маскирайте вашата онлайн идентичност, ще можете да го направите сърфирайте в мрежата анонимно и изтеглете всички Kodi-добавки, които искате без да се следи. Това, което трябва да направите, за да се случи това, е абонирайте се за VPN приложение и след това се свържете към VPN сървър. След като вашият IP адрес бъде заменен с друг, можете да се възползвате от всичко, което VPN може да предложи:

 • Изтеглете минали гео-ограничени добавки Kodi: Много добавки на Kodi не работят, освен ако не са на мястото, където са били първоначално проектирани. Но с VPN можете да заобиколите тези регионални ограничения и да получите достъп до добавките по ваш избор.
 • Байпас ISP Дросене: Интернет доставчикът спира да прекъсва връзката ви и ви позволява да предавате съдържание онлайн без никакво буфериране или изоставане.
 • Сигурност и поверителност: Свързвайки се с VPN, вие бихте обвивали данните си със стабилни протоколи за криптиране, които го поддържат сигурен по всяко време.
 • VPN приложения: Можете лесно да настроите VPN връзка с удобните за потребителите VPN приложения, налични на PC, Mac, Android, iOS и FireStick.

Най-добрият VPN за инсталиране на Kodi

ExpressVPN е отличен избор за достъп до гео ограничени услуги като Kodi добавят добавки. Също така доставчикът позволява торентинг без ограничения на честотната лента или използване на данни. Лично ExpressVPN се оказа това най-добрата VPN услуга на пазара, особено с Kodi.

Компанията сървърите са оптимизирани да работите по-добре с добавки на Kodi и това не е нещо, което можете да намерите във всеки доставчик на VPN. Но ако настоявате да проучите други опции, можете да проверите списъка с най-добрите VPN за 2019 г. по-долу.

Как да инсталирате Kodi на iOS с помощта на TweakBox

Ето как да започнете ето това е лесен начин инсталиране на Kodi на вашите iOS устройства:

 1. На вашия iPhone или iPad, Посетете уебсайта на TweekBox.
 2. Докоснете Инсталиране сега.
 3. След това ще получите съобщение, за да разрешите достъп.
 4. Кликнете Позволете.
 5. Може да ви се наложи въведете вашата парола.
 6. Щракнете върху Инсталиране отново.
 7. След като приложението е инсталирано, изберете Готово, за да излезете.
 8. Приложението TweakBox вече е на началния екран.

Сега да инсталирате Kodi, трябва да направите следното:

 1. Стартирайте приложението TweakBox.
 2. Натиснете Приложения и изберете Appstore Apps.
 3. В лентата за търсене, тип Kodi.
 4. Изберете Kodi и натиснете инсталирайте.
 5. Когато се опитате да отворите Kodi, ще получите предупреждение за недоверие на Enterprise Developer.
 6. Отворете Настройки, след което щракнете върху Общи.
 7. Изберете Профили & Управление на устройства.
 8. Изберете текста, разположен под Enterprise App.
 9. Кликнете върху Доверие.
 10. Когато бъдете подканени, щракнете отново Доверие.
 11. Върнете се и използвайте Kodi свободно на iPhone и iPad.

Инсталирайте Kodi на iPhone или iPad с помощта на Cydia Impactor

Един от най-лесните начини да инсталирайте Kodi на вашия iPhone или iPad е чрез Cydia Impactor, добре познато приложение, достъпно както за Windows, така и за Apple устройства. Това приложение позволява на собствениците да изтеглят и инсталират приложения, които не са App Store / не за Windows Store. За да започнете, ще трябва Изтегли Cydia импактор  както и най-новите Файл Kodi.IPA.

 1. Свържете вашия iPhone или iPad към вашия компютър или Mac. В случай, че iTunes се отвори автоматично, когато включите устройството си iOS, затворете го, преди да продължите.
 2. Стартирайте Cydia Impactor след това плъзнете и пуснете Kodi IPA файла, който сте изтеглили по-рано, в приложението.
 3. Уверете се, че устройството ви iOS е избрано в падащото меню, след това щракнете върху Старт.
 4. Приложението ще поиска съобщение Вход в Apple ID. Проверено е с Apple и се използва само за подписване на IPA файла, но можете използвайте алтернативен Apple ID ако поверителността е проблем.
 5. Веднага след като инсталирате приложението, отидете на Настройки > Общ > Профили & Управление на устройства (това може да се различава леко в зависимост от вашата версия на iOS).
 6. Идентифицирайте профила с вашия конкретен Apple ID и го отвори.
 7. Докоснете бутона Доверие да „се доверите“ на новото приложение Kodi на устройството си Apple.
 8. Стартирайте приложението и се насладете на многобройните предимства, достъпни за потребителите на Kodi.

Опитахме се да направим инструкциите възможно най-прости. Но в случай, че методът не работи, прочетете, за да знаете как можете инсталирайте Kodi на вашия iPhone или iPad използване на Xcode друга съвместимост, позволяваща приложението.

Инсталирайте Kodi на iPhone или iPad с помощта на Xcode

За да използвате Xcode, ще ви трябват три неща:

 • Дебитният файл на Kodi: Вземете го от официалният сайт на Kodi.
 • Подписващ приложението за iOS: Продължете да изтеглите v1.9, след което разархивирайте файла.
 • Най- Приложение Xcode 8 от магазина за приложения на Mac.

Веднага след като запазите деб файла на вашия работен плот и другите на вашия Mac, мога да започна да инструктирам:

 1. Започнете от включете вашия iPad / iPhone към вашия Mac. Веднъж направено, отворете Xcode.
 2. Изберете „Създаване на нов Xcode проект.“ Уверете се, че „Приложението“ е маркирано отляво, след това изберете „Single View Application.“ Щракнете върху Next.
 3. Продължавайте идентифицирайте приложението, което искате да създадете. Въведете името на продукта като Kodi и идентификатор на организация като нещо уникално за вас. Оставете другите полета или опции такива, каквито са, и изберете да направите приложението Universal. Щракнете върху Напред.
 4. Изберете местоположение за вашия Git хранилище на следващото поле. Можеш изберете да го запишете на работния плот. Щракнете върху Напред.
 5. Изберете да откажете Xcode достъп до вашите контакти.
 6. В средата на екрана с Xcode ще се появи съобщение за грешка. Той трябва да гласи „Не са намерени идентификационни кодове.“ Кликнете върху „Поправяне на проблем“, след което Добавете… в следващия диалогов прозорец. Въведете вашия Apple ID и влезте.
 7. Върнете се на главния екран, ще видите съобщение, което гласи: „За да коригирате този проблем, изберете екип за разработка, който да използвате за осигуряване“. Изберете един екип за развитие това е там и Xcode ще се заеме с „решаването на проблемите.“ Всичко трябва да е наред след няколко минути.
 8. Стартирайте App Signer, като кликнете върху иконата, която сте запазили на вашия работен плот след разархивиране на изтеглянето. Потърсете файла Kodi deb и натиснете Отвори. Появеният сертификат за подписване трябва да бъде вече попълнен, но за Профила на предоставяне, изберете желания идентификатор. След това щракнете върху Старт.
 9. Въведете име на файл за полето Запиши като и щракнете върху Запазване. App Signer ще разопакова данните и ще запази файла. Когато приключите, ще кажете Готово.
 10. Върнете се към Xcode и изберете Устройства. Изберете вашето iOS устройство. Веднъж направено, превъртете надолу за малкия знак плюс и кликнете върху него. Не забравяйте, че ще го намерите в десния прозорец. Намерете и изберете ipa файла iOS app Signer, генериран в стъпка 9, и щракнете върху Отваряне. Приложението Kodi ще се появи в „Инсталирани приложения“ веднага щом приключи инсталирането.
 11. Изключете устройството си iOS. Докато го прегледате, ще видите иконата Kodi и след като докоснете върху нея, може да се появи съобщение „Ненадежден програмист“.. Игнорирайте това, като докоснете Отказ. След това, се насочете към Настройки>Управление на устройства>Приложение за разработчици и изберете да се доверите “[име на акаунта].” Докоснете отново доверие и никога повече няма да получите известяване за недоверие на програмист.
 12. Готово сте! Върнете се на началния екран и докоснете иконата, за да стартирате приложението.

Инсталирайте Kodi на iOS 10 – Заключителни мисли

Ако следвате тези инструкции, можете лесно да инсталирате Kodi на вашия iPhone или iPad и да се насладите на разнообразието от канали, които може да предложи. В случай че се сблъскате с някакви проблеми, оставете ми коментар по-долу със заявката си и ще се свържа с вас възможно най-скоро.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map