Как да инсталирате приложения за Android на FireStick – Ръководство за странично зареждане

Добре, така че днес пиша това, защото не можах да намеря Youtube и Kodi в библиотеката на FireStick Преди време. Въпреки че устройството е страхотно и всичко, но някои приложения не са налични по една или друга причина. Ето защо тук търсите начин да постигнете приложения за странично зареждане на вашето устройство Amazon. Е, тогава приятелите ми, ви покрих. Искаш ли да инсталирайте приложения за Android на FireStick? Имаш го. Следвайте това ръководство и научете как да го направите.

Как да заредите приложения за Android на FireStick

Как да инсталирате приложения за Android на FireStick – Ръководство за странично зареждане

Как да инсталирате приложения за Android на FireStick с ES File Explorer

Има много приложения за Android, които са не се предлага през магазина на Amazon. Коди, например, е един от тях. Youtube липсва и от библиотеката на Amazon. Това се дължи на това, че Google е недоволен, че техните продукти не са разрешени в магазина на Amazon, а YouTube е злополучна жертва на този бой. Те извадиха всички приложения, които притежават от магазина на Amazon.

Естествено, вие искате да добавите такива приложения към вашия Fire TV, независимо. Ето как можете инсталирайте Android APK файлове на вашия FireStick с ES Explorer.

 1. Включете Fire Stick и се насочете към Настройки.
 2. След това отидете до Система и след това натиснете Опции за програмисти.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Сега, активирайте „Приложения от неизвестни източници“.FireStick-неизвестни източници-1
 4. Кликнете върху Включи.Включи
 5. След това потърсете ES File Explorer в менюто за търсене.
 6. Изтеглете приложението и го инсталирайте на вашия FireStick.
 7. Сега стартирайте ES Explorer и се насочете към Tools.
 8. Време е да изтеглите Kodi apk. Преминете към Мениджър на изтеглянията и кликнете върху Знак “+”. Това е най-долу на страницата, няма да го пропуснете.
 9. Въведете пътя на apk: https://thevpn.guru/kodi-17-6.apk.
 10. Изберете Добре и назовете файла „Коди“.
 11. Сега, когато сте изтеглили файла, Отворете го и стартирайте процеса на инсталиране.
 12. След като свършите, върнете се към Начална страница на FireStick.Kodi на Fire Stick
 13. Активирайте приложението Kodi и voila.

В урока по-горе използвахме Kodi като пример. Можете да следвате същата процедура за всяко друго приложение за Android, което искате. Всичко, от което се нуждаете, е URL на APK файла, който искате да инсталирате на своя FireStick.

Как да заредите приложения за Android на Fire Stick с Downloader

Downloader е друго приложение, което можете да използвате за инсталиране на приложения за Android на вашия FireStick. В ръководството по-долу използвах Youtube като пример.

 1. Това е предимно същия процес с ES Explorer. Така че отново трябва да отидете на Настройки след това към Страница на устройството.
 2. Изберете Опции за програмисти и Разрешаване на приложения от неизвестни източници.
 3. Този път ще трябва да пишете Downloader в лентата за търсене.
 4. Изтеглете приложението Downloader и инсталирайте го на устройството.
 5. След като го инсталирате, отворете го и използвайте това http://bit.ly/2koI960. Изберете Отивам.
 6. Следващия, Youtube ще започне да се изтегля. След като го направите, инсталирайте го, за да завършите процеса.
 7. И накрая, отворете приложението и прегледайте любимите си видеоклипове в Youtube, въпреки че използвате Fire Stick.

Най-добрият VPN за Amazon Fire Stick

Без значение какво приложение използвате, вие сте длъжни стават жертва на гео ограничения. Някои приложения работят само в тяхната страна с произход. Вземете например Hulu, той работи само в САЩ.

С VPN обаче стигате до заобикалят тези геоблокове и достъп до всеки канал с натискане на бутон. Просто се свържете със сървър, където желаният канал е наличен и вие ще бъдете получете валиден IP адрес в този регион. В резултат на това стигате до гледайте / достъп до ограничено съдържание на територията.

Освен заобикаляне на гео ограниченията, VPN е, е и винаги ще бъде a инструмент за сигурност за защита на потребителите от кибер заплахи. Можеш безопасно сърфирайте в интернет докато използвате a обществена мрежа в кафенета, хотели и летища.

Освен това VPN скрива самоличността на потребителя. Вашият IP адрес показва много информация, която не искате да бъдете на открито, включително вашата устройства, местоположение и браузъра, който използвате. Обаче стигате до скрийте този IP адрес и го заменете с временен, базиран на сървъра, към който се свързвате. Това със сигурност ще избягвайте всяко любопитно око.

Такава стабилна поточна платформа изисква да бъде отключена до най-пълния си потенциал. Добрата новина е, че можете да правите това с харесванията на ExpressVPN. Получаването на ограничени приложения е парче торта благодарение на него 3000+ сървърна мрежа. Не само това, но и вие получавате поверителност винаги сте жадували за това. Той обаче не е единственият на пазара, който може да предоставя такива качествени услуги. Ето още най-добрите VPN-та на FireStick.

Най-добрите приложения за Android за странично зареждане на FireStick

Ето списък с популярни приложения за Android, които можете да инсталирате на своя FireStick.

Как да инсталирате приложения за Android на FireStick – Ръководство за странично зареждане

Това е всичко, което трябва да знаете как да направите странични приложения за Android на вашия FireStick. Имайте предвид, че някои от тези приложения може да имат някои проблеми със съвместимостта с Fire TV. Използване на приложение като Превключване на мишката трябва да ви помогне да заобиколите тези проблеми. Знаеш ли, че можеш да ме питаш каквото искаш, нали? Извикайте в секцията за коментари по-долу и с удоволствие ще ви отговоря.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me