Как да инсталирате USTVNow на Kodi 17 Krypton

Изморени ли сте от дългосрочни абонаменти за кабели? Би ли искал предайте безплатно харесванията на CBS, CWTV, CBS и PBS? След това се присъединете към 90% от Коди потребители, които са активирали USTVNow добавка. Разбрахте ли всички, а? Е, ако искате да започнете с USTVNow в Kodi, аз изложих всичко, което трябва да направите как да инсталирате USTVNow на Kodi в това изчерпателно ръководство.

Как да инсталирате USTVNow Addon на Kodi 17 Krypton

Как да инсталирате USTVNow Addon на Kodi 17 Krypton

Стъпка 1 – Регистрирайте се с USTVNow

Въпреки че каналът ви позволява да получите достъп до съдържанието му безплатно, все пак трябва да създадете акаунт. Нека да разгледаме как да създадете безплатен акаунт и да го надстроите, ако е необходимо:

 1. посещение USTVNow.
 2. Очевидно е, че трябва да докоснете “Регистрирай се”, проверете къде сочи стрелката. Sign_Up_USTV
 3. На следващата страница Регистрация процесът започва.
 4. Въведете своето Имейл, име, фамилия и парола.
 5. Натиснете „Регистрирайте се“. Забравете за влизането във Facebook, направете го по старомодния начин.
  Регистрирайте се с USTVNow
 6. След това трябва да кликнете върху продължи.
 7. Потвърдете, че сте гражданин на САЩ като поставите отметка в изискваното поле и Съгласете се с техните условия.
 8. Сега, тъй като вашите имейл адрес е изпратен, ще получите електронна поща за финализиране на процеса.
 9. Готово сте, сега имате USTVNow акаунт.
 10. Безплатен акаунт ви дава достъп до 5 канала. Ако искате да използвате повече от това, трябва да го направите надградете абонамента си на платена.
  USTV планове

Първи USTVNow на Kodi

Сега, когато имате акаунт в USTVNow, всичко, което липсва, е самото добавяне. Тъй като USTVNow е официална добавка, инсталирането му ще ви отнеме голяма част от времето. Нека да видим как можете да го получите на вашето устройство с активиран Kodi:

 1. Активирайте приложението си Kodi и преминете към Добавки.
 2. Виждате ли това Отворен пакет икона горе вляво? Кликнете върху това.
  Пакет Kodi
 3. На следващата страница, „Инсталиране от хранилище“ е това, което търсите.Инсталиране от хранилище USTV
 4. След това дайте „Хранилище за добавки на Kodi“ кран.Хранилище за добавки Kodi
 5. Сега изберете „Добавки за видео“ опция.Видео добавки
 6. Потърсете Добавка на USTVNow и кликнете върху него.USTV Now Add-On
 7. В долната дясна част на екрана изберете Инсталирай.Инсталирайте USTV
 8. След като изтеглянето приключи, върнете се към Видео добавки. Вие ще откриете USTVNow там.USTV сега
 9. Стартирайте добавката и влезте с вашите данни. Ако сте прескочили до тази част, върнете се и Регистрирайте се с USTVNow.Влезте в USTV
 10. Вашият електронна поща първо се изисква.
  Въведете имейл
 11. След това въведете своето парола.Въведете паролата
 12. Понякога добавката ще ви поиска рестартирайте своя Kodi. Направете това, за да го използвате.Рестартиране и Готово
 13. Сега можете да гледате безплатни американски телевизионни канали на вашата платформа с активирана Kodi.

VPN за Kodi?

Може да не знаете това вече, но повечето от тях Добавките на Kodi са ограничени за региона. Това означава, че достъпът до тях може да бъде извършен само в определени държави географски ограничения. Нека да обясня повече. Само тези които пребивават в САЩ, могат да гледат съдържанието на USTV. Това е така, защото те притежават Американски IP адрес. Ако обаче живеете в чужбина, все пак можете да получите канала с помощта на VPN. Как? Е, това може да направи VPN:

 • Виртуална частна мрежа може скрийте вашия IP адрес и променете местоположението си с натискане на бутон. Всичко, което трябва да направите, е да изберете сървър в страната, в която искате да се покажете (на практика) и сте там. Вие също получете IP адрес в региона вместо сега облечения ви. В резултат на това можете достъп до онлайн съдържанието на тази територия въпреки че е в чужбина. Що се отнася до USTVNow, просто се свържете с a САЩ сървър.
 • Потокът изисква скорост на интернет и не можете да получите добра връзка, ако вашият интернет доставчик продължава дроселиране на вашия интернет. Това е, когато вашият доставчик на интернет услуги умишлено забавя скоростта на връзката ви с цел регулиране на мрежовия трафик и минимизиране на претоварването на честотната лента. Можете обаче да избегнете това, като използвате VPN за скрийте самоличността си и сърфирайте свободно в интернет.
 • Както споменах по-горе, VPN прикрива вашата идентичност, което означава, че можете сърфирайте в мрежата анонимно. Това е полезно, когато използвате Kodi, тъй като платформата включва някои незаконни добавки. Ако добавките не могат да навредят, продължете напред и ги изпробвайте, безрисково с VPN.

Сега истинският въпрос е какво е това най-добрият VPN за Kodi? прост, ExpressVPN. Използвам този доставчик от доста време и моят опит от Kodi не може да се подобри. Той има сървъри в повече от 2500 държави (Разблокирайте ограничено съдържание, проверете), употреби военни криптирания (Сигурност, проверка) и има a стриктна политика без регистрация (Поверителност, проверка). Надеждната VPN трябва да включва гаранция с нулева регистрация, не бихте искали вашите данни да се съхраняват, нали? Проверете повече топ VPN адреси по-долу.

Как да настроите USTVNow Addon на Kodi?

Ето, момчета. Вече знаете как да инсталирате USTVNow на Kodi. Първо, създайте своя безплатен USTVNow акаунт. накрая, инсталирайте добавката USTVNow на Kodi. След това, регистрирайте се с VPN услуга за достъп до все повече и повече добавки по целия свят. Само в случай, че се нуждаете от помощ за някоя от тези стъпки, просто ми извикайте отдолу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me