Как да инсталирате VPN на Fire TV Cube

Как да инсталирате VPN на Fire TV Cube? Amazon току-що пусна новия си Fire TV Cube, който по принцип е три устройства в едно. Най-новият продукт на Amazon има Amazon Echo, подобрен Fire TV и универсален IR дистанционен контролер. Добре дошли в автоматичния живот, в който влизате в къщата си, а телевизорът се включва при гласова заявка. С Alexa вграден в куба, можете да го поръчате да изпълнява определени функции само с гласа си. Частта “TV Box” на устройството всъщност е Fire TV (не FireTV Stick) с 16 GB вътрешно съхранение, което прави инсталирането на софтуер, приложения и добавки по-достъпни. Впечатляващите функции на Fire TV Cube ще останат незабелязани без VPN връзка. Инсталирането на VPN на вашия Fire TV Cube е от съществено значение за успешното и ползотворно излъчване. Този урок ще ви покаже как можете да получите VPN на своя Fire TV Cube.

Как да инсталирате VPN на Fire TV Cube

Как да инсталирате VPN на Fire TV Cube

КАК ДА ИНСТАЛИРАМЕ VPN НА КУБА ЗА ТЕЛЕФОН

ExpressVPN е един от първите доставчици на VPN услуги за Amazon Fire TV Cube. Той е лесен за използване и има отлична бързина дори при стотици сървъри по целия свят. Той позволява BitTorrenting и не налага ограничения на честотната лента, което е много подходящо за поточно съдържание на Fire TV Cube. Видът на гъвкавост, който предлага доставчикът на услуги, ви кара да искате да се абонирате за него възможно най-скоро.

 1. Първо се насочете към ExpressVPN и регистрирайте своя VPN акаунт.
 2. Пуснете своя Fire Stick или Amazon Fire TV Cube.
 3. Отворете „Приложения“ в горната част на началния си екран.
 4. Сега изберете „Категории“ -> “Utility”.
 5. Изберете приложението ExpressVPN.
 6. В случай, че не можете да намерите секцията „Utility“ на вашия Fire TV Cube, просто използвайте функцията за търсене и вместо това потърсете ExpressVPN в магазина на Amazon.
 7. След това изберете бутона „Вземи“, за да изтеглите приложението.
 8. След като изтегли и инсталира, изберете „Отвори“.
 9. След това влезте в VPN приложението с помощта на вашето ExpressVPN потребителско име и парола.
 10. И накрая, изберете местоположението на VPN сървъра, с което искате да се свържете.
 11. След като бъде установена VPN връзката, просто щракнете върху бутона за начало на дистанционното управление на Fire TV Cube.

КАК ДА ИНСТАЛИРАМЕ VPN НА КУБА ЗА ТЕЛЕФОН С ЕКСПЛОРЕР

Сега, за да е ясно, всички доставчици на VPN услуги работят добре с Fire TV Cube, но горещо препоръчваме да се регистрирате с IPVansih за неговите превъзходни функции. Следвайте инструкциите по-долу, за да разберете как да инсталирате VPN на Amazon Fire TV Cube без корен.

СТЪПКА 1: ИНСТАЛИРАЙТЕ ES FILE EXPLORER НА ПОЖАЛЕНА ТЕЛЕФИКА

 1. От вашия Fire TV отидете на „Настройки“ -> “Устройство” -> „Опции за програмисти“.
 2. Включи „Разрешаване на приложения от неизвестни източници.“
 3. От главното меню на Amazon Fire TV Cube отидете на „Търсене“.
 4. Въведете „ES Explorer“.
 5. Кликнете върху иконата на приложението ES Explorer, за да го изтеглите и инсталирате.
 6. Стартирайте приложението ES Explorer.

СТЪПКА 2: ИНСТАЛИРАЙТЕ FIRE TV CUBE VPN VIA ES EXPLORER

 1. От менюто ES Explorer отидете на „Инструменти“ -> „Download Manager“ в менюто отляво.
 2. Кликнете върху „+ Ново“ от долното меню.
 3. За „Path“ въведете https://thevpn.guru/ipvanish.apk и кликнете върху „OK“.
 4. За „Име“ въведете „IPVanish“.
 5. Изберете „Изтеглете сега“
 6. Най- IPVanish инсталационен файл сега ще започне да се изтегля.
 7. Веднъж IPVanish приложение файл се изтегля, щракнете върху „Отваряне на файл“ до инсталирайте го на вашия Amazon Fire TV Cube.
 8. Върнете се към началния екран на Fire TV Cube.
 9. Стартирайте приложението IPVanish.
 10. Влезте и се свържете с VPN сървър по ваш избор.

НАСТРОЙВАНЕ VPN НА AMAZON FIRE TV CUBE – АЛТЕРНАТИВНИ МЕТОДИ

Ако вашият настоящ доставчик на VPN няма приложения за пожарна телевизия, можете да прибягвате до два други метода за инсталиране на VPN на Amazon Fire TV Cube. Но имайте предвид, че тези методи изискват допълнително време и усилия.

 • Настройте виртуален рутер на вашия компютър / Mac. След като сте готови, можете да стартирате VPN връзката на вашия компютър и да я споделите с Fire TV Cube безжично.
 • Настройте VPN на вашия DD-WRT рутер. По този начин всички устройства, които свързвате към този рутер, включително Fire TV Cube, ще споделят неговата VPN връзка.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА КУБЪТ ЗА ПОЖАР ТВ

С толкова много доставчици на VPN услуги на пазара, които предлагат страхотни услуги, ние сме тук, за да ви помогнем да направите избор. Въпреки че тези доставчици на услуги могат да имат някои прилики, всеки има своите отличителни характеристики. След задълбочени и стриктни изследвания филтрирахме най-добрите доставчици на VPN услуги за Fire TV Cube в таблица, която е предоставена за вас по-долу. Ето нашия официален списък на най-добрите доставчици на VPN, които можете да използвате на Fire TV Cube.

ПРЕДИМСТВА ОТ ИЗПОЛЗВАНЕ на VPN В КУБА ЗА ТЕЛЕФОН

Използването на VPN (виртуална частна мрежа) на вашия Fire TV Cube е чудесна идея, която носи много предимства. Има много причини, поради които бихте искали да имате инсталиран VPN на вашия Fire TV Cube, някои от които са:

 • Предотвратете вашия интернет доставчик да шпионира за вашата сърфираща дейност.
 • Преодолейте географските ограничения на недостъпно съдържание.
 • Стойте извън правни проблеми.
 • Предавайте видеоклипове през Kodi анонимно
 • Разблокирайте канали като Hulu, HBO, BBC iPlayer, NBC Sports и т.н..

КАК ДА ИНСТАЛИРАМЕ VPN НА КУБА ЗА ТЕЛЕФОН

Помислете само за всички канали, които можете да деблокирате, филмите, които можете да гледате, и за порой, от който можете да се измъкнете; всичко, което може да бъде предоставено, след като сте свързани към VPN. Това не спира дотук, представете си, че сте получили достъп до филма на Netflix, който сте умирали да видите, и да допълвате всичко, използвайте гласа си, за да го играете! Не го отлагайте повече, вземете VPN възможно най-бързо, така че да използвате своя Fire TV Cube до пълния му потенциал. Уведомете ни в секцията за коментари колко полезна е била VPN инсталация на вашия Fire TV Cube.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me