Как да настроите Amazon FireStick за първи път

Как да настроите Amazon FireStick за първи път? FireSticks са запалени! Така че имате първия си Amazon FireStick и нямате търпение да го използвате, но просто не знаете как. Следващото поколение най-продавани стрийминг услуги набира все по-голяма популярност сред резачите за кабели и фанатиците на филми. Телевизионните услуги оставят дните на кабел и сателит зад тях, тъй като приветстват интернет базирани поточни формати с приложения, които са достъпни за удобство на клиентите. Освен че съществено усеща това, Amazon FireStick съдържа висококачествено първокласно съдържание. С месечен абонамент или членство можете да отключите хиляди филми и телевизионни епизоди на вашия FireStick. Изпълнете стъпките, описани по-долу, и се насладете на десетки хиляди канали и приложения с достъп до над 500 000 филма и телевизионни епизоди от Netflix, Hulu, Prime Video, NBC, HBO, Showtime и други. Разберете, за да започнете да работите с чисто новия си Amazon Fire Stick за нула време.


Как да настроите Amazon Fire TV Stick за първи път

Как да настроите Amazon Fire TV Stick за първи път

Какво ще ви е необходимо, преди да настроите FireStick

 • Съвместим телевизор: Конфигурирането на вашия FireStick изисква HDTV с HDMI порт.
 • Интернет връзка: Трябва да свържете FireStick към силна WiFi връзка, така че поточното видео да е удобно.
 • Амазонски акаунт: Също така трябва да регистрирате вашия Amazon Fire Stick във вашия Amazon акаунт.

Как да настроите FireStick за първи път

С какво ще работите:

 • FireStick
 • Захранващ адаптер
 • отдалечен
 • USB захранващ кабел
 • HDMI
 • Triple-A батерии

Стъпки за настройка на FireStick

Amazon FireSticks са лесни за настройване и още по-лесни за използване. След като го окачите, използването му става по-приятно. За всички вас първи таймери този урок е за вас.

 1.  Ако погледнете отстрани на вашия FireStick, ще забележите USB захранващ порт. Вземете вашия USB захранващ кабел и го включете в този порт. След това включете другия край на захранващия кабел към захранващия адаптер.
 2. След това включете захранващия адаптер в контакта.
 3. След това включете вашия FireStick в HDMI порт на вашия телевизор.
 4. Включете телевизора си и ще се появи логото на FireStick да се зареди.
 5. Поставете батериите в дистанционното и то автоматично ще се сдвои с Fire Stick.
 6. Сега трябва да свържете своя FireStick към интернет.
 7. И накрая, регистрирайте своя FireStick във вашия Amazon акаунт.
 8. Пускайте филм или телевизионен сериал, който ви дойде на ум.

Забележки: за да избегнете неудобства:

 • Ако дистанционното не се сдвоява автоматично, натиснете и задръжте бутона Начало на дистанционното ви за 10 секунди. Вашият Fire Stick ще бъде изпратен в режим Discovery и сдвояването ще бъде извършено.
 • Запомнете номера на HDMI порта за това, когато от вас се изисква да въведете съответния HDMI входен канал на вашия телевизор.
 • Препоръчително е да запазвате паролата за WiFi в Amazon по време на настройката.
 • Вашият Amazon Fire TV Stick ще бъде предварително регистриран, ако сте го получили от Amazon.
 • Винаги можете да затворите своя FireStick, ако не бяхте доволни от съдържанието, което ви беше предоставено.
 • Съветваме ви да използвате VPN, ако сте избрали да изтеглите Kodi на своя FireStick.

Настройка на FireStick – допълнителни съвети и трикове

 • Инсталирайте ExpressVPN на FireStick
 • Как да инсталирате Kodi на FireStick
 • Как да получите американски премиер Amazon на FireStick в чужбина

Използвайте VPN с FireStick Now

Вашият FireStick съдържа всички поточни канали, за които човек може да се сети, за съжаление, все още ще се нуждаете от VPN за достъп до тях. Повечето приложения, канали и услуги на FireStick са ограничени до конкретни страни като САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Германия. Ако искате достъп до Netflix, Hulu, HBO NOW, Prime Video, AMC, HGTV, ESPN и FOX, ще трябва да маскирате IP адреса си. Това, което прави VPN, е заобикалянето на тези географски ограничения и най-доброто от тях е EXpressVPN. Като цяло, VPN ви предоставя нов IP адрес при свързване към един от сървърите му в различни страни. Например с американски IP адрес достъпът до Netflix USA става парче торта.

ExpressVPN се оказа най-добрата VPN услуга за FireStick за подобряване на функциите си. Този доставчик на услуги сега работи на Amazon Fire TV Stick и Android TV, което го прави най-подходящото VPN приложение за стрийминг на медии. Можете също да проверите други доставчици на VPN услуги в таблицата по-долу.

Как да настроите FirseStick за първи път

Вашият FireStick е най-добрият ви шанс да намерите над 190 канала и приложения, включително Netflix, Hulu и Prime Video с едно натискане на бутон. Тези малки FireSticks отварят за вас океан от мултимедийно съдържание за минимални усилия и ви обещават качествено забавление по начина, по който ви харесва. Настройването на FireStick е наистина не-разумно. Всичко, което трябва да направите, е да включите своя FireStick в HDMI порта на който и да е телевизор, да се свържете с Wi-Fi и да предавате поточно на.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map