Как да скриете IP на урока за Android TV Box

Как да скриете IP на Android TV Box


Как да скриете IP на Android TV Box

Но първо!!

Има няколко изисквания, от които се нуждаете, преди да можете да продължите с процеса. Не искам да заявявам очевидното, но ще се нуждаете от своето Android TV Box като основно средство. Включете го и го настройте всичко. Другото, от което се нуждаете, е интернет връзка. В противен случай целият този процес ще бъде за нищо.

И накрая, трябва да се абонирате за a VPN услуга преди да започнем Технически VPN е единственият начин да скриете вашия IP адрес. Затова продължете напред и се регистрирайте с надеждна VPN услуга. Но преди да направите това, уверете се, че можете да намерите специално приложение за вашата телевизионна кутия в Google Play Store.

Съвместими Android TV кутии

Само да ви уведомя, преди да продължите, устройствата, които споменах по-долу, не са единствените, съвместими с VPN. Ще намерите десетки други имена там, аз просто посочвам тези, които смятах за най-добрите, когато ги пробвах.

 • Android 9 TV Box, Leelbox Q2 PRO S
 • EASYTONE Android 7.1.2 TV Box
 • SkyStream Three
 • NVIDIA SHIELD TV Gaming Edition
 • MINIX NEO U1
 • G-Box Q3 Plus телевизионна кутия
 • Q Plus Android 9.0 TV Box
 • T95Z Plus Android TV Box
 • Dolamee X2 A95X Макс
 • VANKYO TB80 4K Android 7.1 TV Box
 • HAOSIHD T9 Android 8.1 TV Box

Препоръчва се: Преглед на топ 5 поточни устройства Kodi.

Най-добър VPN за кутии за Android

Много риба в морето наистина. Тази част от статията хвърля повече светлина върху това кои VPN да изберем и кои да избягваме. първи, не се доверявайте на VPN, който предлага услуги безплатно, повярвайте ми, това е за ваше добро. Вие никога не се случва с вашите данни, след като те го овладеят. Да го продадете на сестрински фирми? Дайте информация на правителството?

Що се отнася до премиум VPN, трябва да вземете предвид кое ви подхожда най-добре. Всичко зависи от вашите нужди в крайна сметка. Някои от големите доставчици на VPN може да не включват функциите, които търсите. Ето защо по-долу изброих топ 4 VPN за Android TV да ви помогна с поточно видео, деблокиране на гео ограничено съдържание и повишаване на сигурността ви. Вижте ги, ще сте доволни, сигурен съм.

Защо да скриете IP адреса на Android TV Box?

Това е важен въпрос. Ако искате да преминете през всички тези проблеми, ваше право е да знаете какво ще получите в края на реда. Е, ако не знаете концепцията за това, което VPN може да направи, нека ви просветля:

 • Първо, VPN може променете местоположението на магазина си в друга държава. Принудете го спрете, изчистете кеш паметта и се свържете например с VPN сървър в САЩ и ще можете да изтеглите харесванията на Hulu на вашата територия.
 • Друга полза идва под формата на достъп до блокирани поточни канали. Android TV кутиите могат да повишат вашето поточно преживяване на съвсем ново ниво. С VPN получавате достъп до поточни услуги, които работят само в определени региони. Вземете ме като краен пример. Мога да поток BBC iPlayer, ITV, US Netflix, и още много, откакто имам VPN на телевизионната си кутия.
 • Изтегляне на торенти никога не е било по-лесно и по-безопасно при работа с VPN. Със скрит IP адрес, можете да сърфирате в мрежата анонимно.
 • Знаете ли, че вашият IP може да даде действителното ви местоположение нали? Това вече не е проблем. Когато ти прикрийте вашия IP адрес, дори вашият Интернет доставчик (Интернет доставчик) не може да разбере къде се намирате и какво сте били напоследък онлайн.

Прикрийте своя IP адрес на Android TV – метод първи

Така че това е най-лесният начин да зададете VPN на вашия Android TV. За да скриете вашето местоположение и IP адрес, имате нужда от VPN клиент на вашата кутия. Е, това е като изтегляне на всичко друго на Android, просто отидете на вашия Магазин за игри. Разгледайте какво трябва да направите в следното:

 1. Първо, включете вашата кутия и се насочете към Магазин за игри.
 2. След това потърсете VPN, който искате да изтеглите. силно препоръчвам ExpressVPN тъй като е един от най-добрите за Android TV.
 3. Сега, след като името се появи, натиснете бутона за изтегляне и инсталацията ще започне.
 4. междувременно, запишете се за тяхната услуга и влезте с вашите данни, след като приложението е инсталирано.
 5. Може да бъдете помолени за код за потвърждение. Отидете на имейла си и го проверете там.
 6. Изберете VPN сървър от специалния му списък според страната, в която искате да се промени вашият IP адрес.
 7. След като бутонът за свързване стане зелен, погледнете нашия IP проверка за да проверите дали е установена връзка.
 8. Вече официално имате различен IP адрес, вместо вашия вече прикрит.

Как да скриете IP на Android TV Box – Урок втори

Докато в морето има много риба, някои от тях може да не ви плуват. Някои VPN нямат клиенти по Android TV Box по някакви причини. Съвместимостта до голяма степен зависи от функциите на вашия телевизор.

Това обаче не трябва да ви пречи да осигурите връзката си и да заобикалите регионалните ограничения. Винаги има план Б и ще го раздам ​​с вас с усмивка на лицето. Да започнем, нали??

 1. Ако нямате ES File Explorer на вашия Android TV, изтеглете го сега.
 2. След това, използвайки вашата кутия, преминете към ‘Настройки’ -> ‘Система’ -> „Опции за програмисти“.
 3. Сега, активирайте Неизвестни източници.
 4. Активирайте ES File Explorer и кликнете върху Инструменти -> Мениджър на изтеглянията
 5. Чукнете върху + нов опция в менюто.
 6. Сега изпратете следното като „Path“: https://thevpn.guru/ipvanish.apk. Свършен? Hit Добре.
 7. Изтеглянето ще започне веднага.
 8. След това отворете файла, който сте изтеглили започнете вашата инсталация.
 9. След като стартирате, стартирайте приложението, което ще намерите на началния екран на вашата телевизионна кутия.
 10. Влезте с вашия VPN акаунт и се свържете с какъвто сървър искате.
 11. Вече имате скрит IP адрес на вашия Android TV Box

Как да скриете IP адреса на Android TV Box

Както можете да видите от ръководството по-горе, конфигуриране на VPN на вашия Android TV не изисква никакво техническо ноу-хау. Всъщност целият процес не се различава много от инсталирането на което и да е друго приложение за Android. Следователно нямате извинение да не го направите скрийте своя IP адрес и криптирайте целия си интернет трафик на Android TV Box, особено ако живеете в страни, където интернет доставчиците непрекъснато изпращат на своите потребители известия за нарушаване на авторски права. Само в случай, че имате нужда от допълнителна помощ при инсталирането ExpressVPN на вашата Android TV Box, дай ми вик в секцията за коментари по-долу ще се радвам да ви помогна.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map