Kako gledati marčno norost NCAA na Kodi

The NCAA prvenstvo v košarki se začne vklopiti 19. marec s prvo četverico in se konča naprej 8. april 2019 z Final Four. Nimate pojma, kako navdušen sem, ko gledam nekaj najboljših NCAA Alley-Oops and Sw Swites. No, če imaš Kodi, boste enostavno strenirajte prvenstvo z dodatkom March Madness. Kaj pa, če ne veste, kako bi ga nastavili? Tu sem prišel. Tukaj je kako lahko na Kodiju gledate NCAA March Madness.


Stream March Marchness Free Live na Kodi

Kako gledati marčno norost NCAA na Kodi

Postavite marčevsko norost v živo Kodi Addon

Mareška norost ima svoj uradni dodatek Kodi lahko namestite Vseeno je, katero napravo uporabljate, če je združljiva s Kodi, jo boste lahko dobili. Sledite tem korakom:

 1. Začnimo s tem aktiviranje aplikacije Kodi.
 2. Nato nadaljujte do Dodatki.Vnesite dodatke Kodi
 3. Po tem kliknite na Ikona polja v zgornjem levem kotu zaslona.Paket Kodi
 4. Na naslednjem zaslonu izberite Namestitev iz skladišča sledi Repozitorij dodatkov Kodi.Repozitorij dodatkov Kodi
 5. Zdaj se pomaknite malo naprej, dokler ne najdete Video dodatki. Kliknite na to.Video dodatki
 6. Poiščite Dodatek za marec Madness Live in se dotaknite.Marec Maddness Live Add-on
 7. Udari namestite gumb in počakajte na Obvestilo z omogočenimi dodatki.Namestite March Madness Live
 8. Končno se vrnite na svoje Kodi domači zaslon in se odpravite do video dodatkov.
 9. Našli boste Marec norost v živo pripravljen za uporabo.Začni marčno norost v živo

Saj ne, da marčevska norost zahteva a naročnina na kabel. Tudi če imate dodatek, še vedno potrebujete račun za kabel, da dostopate do njegove pretočne vsebine.

Poleg tega obstaja še en način, kako božično norost zaživeti na Kodiju. Zgornji koraki so najlažji pristop, vendar tudi ta doseže enake rezultate. Samo pojdite na Uradno spletno mesto Kodija in prenesi vtičnik March Madness. Po tem lahko namesto uporabe skladišča Namestitev iz zip datoteke.

Boljši Kodi z VPN

Tega morda ne veste, vendar so Kodijevi dodatki omejeno na regijo. Večina jih je na voljo le v izbranih državah. Vzemimo za primer marčevsko norost. Tudi če vam je uspelo dobiti dodatek, to še ne pomeni, da ga lahko uporabite. Samo uporabniki, ki živijo v ZDA, lahko t.i.., gledalci z naslovom IP v ZDA.

Na srečo z a VPN, ni treba biti fizično prisoten v državi. Vse kar potrebuješ je prestavite spletno lokacijo in prevariti kanal, da misli, da si tam. Toda kako je to mogoče? No, a VPN skriva vaš javni IP naslov in ga nadomešča z enim v drugi državi.

To seveda temelji na tem, s katerim strežnikom se povežete. Ko gre za marčno norost v živo, moraš povezati se z ameriškim strežnikom. To vam bo odobrilo US naslov IP in neposredno dostop do marčne norosti ne glede na to, kje se nahajate na zemljevidu.

Poleg tega je Kodi znan, da ni tako varen. Naj pojasnim. Veliko dodatkov Kodi je neuradnih, od tod, ni zakonito. Oni kršijo zakone o avtorskih pravicah ko ponujajo brezplačno pretočno gradivo. Sama platforma je zakonita. Uporabljate lahko plačljive storitve, kot sta Netflix in Amazon Prime. Ko pa začnete s prenosom neuradni dodatki, to je to vstopite v mutne vode. Če ste samo uporabnik, ki rad pretaka vsebino zaradi Kodijeve izkušnje, pridobite VPN. Bo skriti svojo identiteto. Tako ne boste zašli v težave.

Še ena stvar. Nezakoniti dodatki niso edina stvar, na katero bi morali biti pozorni. Drugi dodatki in skladišča bodo izpostavite svojo napravo grožnjam. Nekatere priljubljene aplikacije (zahvaljujoč brezplačnemu pretakanju) lahko vplivajo na vašo napravo z zlonamerno programsko opremo zaradi nevidnih posodobitev. Predvajalnik Kodi je uporabnike opozoril, naj jih ne nameščajo. Pazite, kaj prenesete. Nikoli ne veš, s čim boš ogrožal. Na srečo so VPN-ji zasnovani tako, da odbiti tako zlonamerne napade s šifriranje na visoki ravni. Med uporabo Kodi bodite varni.

Najboljši VPN za Kodi

Ko govorimo o najboljši VPN, moramo omeniti to britanski Deviški otoki ponudnik ExpressVPN. Ko si priskrbite naročnino s tem, boste lahko natančno izkoristili ogromno strežnikov po vsem svetu. 3000+ v 94 državah. Glede uspešnosti je ta ponudnik hitro utripa. Rahlega padca šifriranja VPN ne boste opazili. Popolna hitrost in izkušnja brez kakršnih koli nihanj. 

Če se vam zdi, da niste tako razsvetljeni, ko gre za tehnologijo, ima ExpressVPN celoviti vodniki po vsem spletnem mestu. Najdete lahko na desetine teh navodil, kako nastaviti njihovo storitev, ne glede na to, katero napravo uporabljate. Kar zadeva stranke, so precej preproste in enostaven za uporabo. Je postopek povezave z enim klikom. Samo izberite strežnik in že ste končali.

Varnostno je ta storitev vrhunska. Prideš do šifrirajte svoje podatke z enim hecom 256-bitno šifriranje. Da ne omenjam, da lahko izbirate OpenVPN prek UDP, OpenVPN prek protokolov TCP, L2TP – IPSEC, PPTP ali SSTP. To vam bo prineslo variacijo glede na vaše potrebe. Po drugi strani je zasebnost tudi nekaj, kar neguje VPN. Sprejemajo a stroga politika ničelne beleženja kjer noben vaš podatkov ne shrani ali zbira.

Po drugi strani pa obstajajo IPVanish, ki je tudi dobro opremljen, da vam nudi popolno Kodi doživetje. To je rečeno, naj osvetlim nekaj drugih najboljši Kodi VPN-ji tam zunaj. Tukaj so.

Najboljši športni dodatki Kodi v letu 2019

Tu je seznam najboljši dodatki lahko uporabljate za pretakanje športov z napravo, ki podpira Kodi. Upoštevajte, da so vsi ti dodatki uradni vtičniki Kodi.

 1. NBCSN
 2. Fox Sports Go
 3. ESPN
 4. MLB.TV
 5. NHL.TV
 6. USTVNow
 7. NFL GamePass
 8. Prestop lige NBA
 9. UFC Fight Pass
 10. Youtube
 11. SportsNet Now
 12. Zattoo Box

Pretočite marčno norost 2019 na Kodi Live?

Letošnji turnir NCAA March Madness bo obljubil ogromno. Vložki še nikoli niso bili višji in napovedati zmagovalca ne bi moglo biti težje. Katera ekipa bo vse to osvojila? Spodaj delite svoje napovedi Če imate kakršna koli vprašanja o kako v živo na Kodi prenašati prvenstvo 2019 v živo, vedno lahko pustite komentar tudi spodaj.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map