Kako gledati NFL na Kodi Live – Najboljši NFL Addons v letih 2019/2020

Torej 2019 sezona državne nogometne lige je za vogalom, in še vedno ne veste, na kateri Kodi dodatek ga boste gledali. Število kodi-addons / streaming kanalov, ki oddajajo NFL v živo preko spleta, ne manjka. Toda težava je v tem, da jih je veliko geo blokirani zunaj svojih držav.

Vse kar morate storiti je, da se naučite, kako zmorete pretočite sezono NFL v nekaterih najboljših dodatkih Kodija. Naredil sem seznam vseh najboljši NFL dodatki lahko gledate igre na Amazon FireStick, PC, Mac, Android, OSMC, OpenElec ali kateri koli drugi napravi.

Kako gledati NFL na Kodi Live - Best NFL Addons v letu 2017: 2018

Kako gledati NFL na Kodi Live – najboljši NFL Addons v letu 2018: 2019

Pridobite NFL GamePass Addon na Kodi

Dodatek NFL GamePass je najboljša možnost pri gledanju nogometnih tekem na Kodi. Upoštevajte, da boste zahtevali naročnino na NFL GamePass skozi postopek prijave. Ključno je, da veste, da preden se poglobite v podrobnosti, kako nastaviti NFL Kodi addon.

NFL dodatek ponuja mednarodno različico GameFas NFL GamePass, ki Dostop ni mogoč zunaj ZDA. Kot rezident ZDA pa lahko izberete mrežo NFL, ki vam ponuja ponovitve nogometa.

Zdaj, če ste zunaj ZDA, vas ne bo mogel pretakati iger v živo na International NFL GamePass. Namesto tega boste morali uporabite VPN in se povežite z enim od njegovih strežnikov v ZDA. Dodatek NFL GamePass najdete v uradnem skladišču Kodija. Tako se postopek izvaja:

 1. Aktivirajte aplikacijo Kodi in izberite »Addons«.
 2. Kliknite ikono Package Installer v levem kotu.
 3. Potem, kliknite »Namesti iz skladišča« -> Repozitorij dodatkov Kodi.
 4. Zdaj, kliknite na NFL GamePass -> Namestite.
 5. Prikaže se obvestilo NFL GamePass Addon Enabled.
 6. Ko zagledate aplikacijo, vrnite se na domači zaslon Kodi.
 7. Izberite »Addons« na levem stolpcu.
 8. Potem, kliknite Video Addons.
 9. NFL GamePass se prikaže na vašem domačem zaslonu.

Lahko tudi Prenesite uradni dodatek Kodi NFL GamePass tukaj in ga nato nastavite tako, da izberete »Namestitev iz datoteke Zip« namesto »Namestitev iz skladišča.«

Odkleni NFL GamePass Addon v ZDA – VPN

Če niste domač iz ZDA, ne boste mogli gledati nogometnih iger v živo prek dodatka NFL GamePass. Vaša druga možnost bi bila povezava z VPN na geo-spoof vašo trenutno lokacijo. S tem preprečite ponudnikom vsebin zaznavanje vaše prave geo lokacije. S pomočjo VPN-ja se lahko povežete s strežnikom katere koli države in pridobite IP naslov te države. Tako boste prišli do dostop do vseh vrst vsebine iz države, ki jo želite. Tu je nekaj funkcij, ki jih lahko dobite z uporabo VPN-a s Kodi.

 • Odkleni dodatke za Kodi: Nekateri Kodi dodatkov ni mogoče uporabljati zunaj njihovih specifičnih regij. Če pa se povežete s strežnikom VPN, boste zaobšli omejitve, ki jih nalagajo ti dodatki.
 • Bypass ISP Throttling: V večini primerov vaš ISP prekine povezavo, ko porabite veliko pasovne širine. Ko pa ste povezani s strežnikom VPN, vam o tem ne bi bilo treba več skrbeti.
 • Izjemna zasebnost: Zahvaljujoč postopkom šifriranja so vaši podatki varni in zaščiteni pred napadi tretjih oseb in zlonamernimi napadi.
 • Prijave VPN: VPN povezavo lahko enostavno nastavite s pomočjo uporabniku prijaznih aplikacij VPN v PC, Mac, Android, iOS in FireStick.

ExpressVPN bi bil odličen VPN, ki bi ga uporabljali s Kodi. Priporočam ExpressVPN za svoje hitro strežniško omrežje kar pomeni, da je odličen za pretočne dejavnosti. Družba zagotavlja 30-dnevno jamstvo vračila denarja če niste preveč zadovoljni s storitvami, lahko vedno dobite vračilo. 

Ekipe NFL 2019/2020

AFC
VZHOD
 Buffalo računi
 Miami delfini
 New England Patriots
 New York Jets
SEVER
 Baltimore Ravens
 Cincinnati Bengals
 Cleveland Browns
 Pittsburgh Steelers
JUŽNA
 Houston Texans
 Indianapolis Colts
 Jacksonville Jaguars
 Tennessee Titans
ZAPAD
 Denver Broncos
 Kansas City Chiefs
 Polnilci iz Los Angelesa
 Načrt Raiders v Oaklandu
NFC
VZHOD
 Dallas kavboji
 New York Giants
 Philadelphia Eagles
 Washington Redskins
SEVER
 Chicago Bears
 Detroit Lions
 Green Bay Packers
 Minnesota Vikingi
JUŽNA
 Atlanta Sokoli
 Carolina Panthers
 New Orleans Saints
 Buccaneers Tampa Bay
ZAPAD
 Arizonski kardinali
 Los Angeles Rams
 San Francisco 49ers
 Seattle Seahawks

Stream NFL 2019 na Kodi – Best NFL Addons

To je vse, ljudje! Zdaj lahko uživate v gledanju nogometa iz udobja svojega doma z uporabo najboljših dodatkov NFL za Kodi. Zunaj obstajajo neuradni dodatki Kodija, ki oddajajo tudi nogometne prenose v živo, vendar je njihova kakovost prenosa običajno precej slaba. Lahko bi zapadli tudi v pravne težave zaradi njihove uporabe.

Po branju tega priročnika bi rad spoznal vaše misli o celotnem postopku. Spodaj komentirajte, kateri dodatek se vam zdi najboljši za pretok NFL v tujino.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me