Kako namestiti aplikacije za Android na FireStick – Sideload Guide

V redu, zato danes pišem to, ker sem Nisem našel Youtube in Kodija v knjižnici mojega FireSticka pred nekaj časa. Čeprav je naprava odlična in vse, vendar nekatere aplikacije niso na voljo iz enega ali drugega razloga. Zato iščete pot do tega aplikacije za stransko nalaganje v napravi Amazon. No, potem pa prijatelji moji, vas pokrijem. Ali želite namestite aplikacije Android na FireStick? Dobil si ga. Upoštevajte ta vodnik in se naučite, kako to storiti.

Kako naložiti Androidove aplikacije na FireStick

Kako namestiti aplikacije za Android na FireStick – Sideload Guide

Kako namestiti Androidove aplikacije na FireStick s programom ES File Explorer

Obstaja veliko aplikacij za Android ni na voljo v trgovini Amazon. Kodi, je na primer ena izmed njih. Youtube manjka tudi iz knjižnice Amazon. Google je nezadovoljen, ker njihovi izdelki niso dovoljeni v trgovini Amazon in YouTube je nesrečna nesreča tega napada. Iz trgovine Amazon so potegnili vse aplikacije, ki jih imajo v lasti.

Seveda želite takšne aplikacije dodati na svoj Fire TV ne glede na to. Tukaj je opisano, kako lahko namestite Android APK datoteke na svoj FireStick z ES Explorerjem.

 1. Vklopite svoj Fire Fire in pojdite na Nastavitve.
 2. Po tem se pomaknite do Sistem in nato pritisnite Možnosti razvijalca.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Zdaj pa omogočite »Aplikacije iz neznanih virov«.FireStick-Neznani-Viri-1
 4. Kliknite na Vklopiti.Vklopiti
 5. Nato poiščite Raziskovalec datotek ES v meniju za iskanje.
 6. Prenesite aplikacijo in jo namestite na svojem FireSticku.
 7. Zdaj zaženite ES Explorer in pojdite na Orodja.
 8. Čas je, da prenesete Kodi apk. Pojdite na Upravitelj prenosov in kliknite na Znak “+”. Na dnu strani je, ne boste zgrešili.
 9. Vnesite pot apk: https://thevpn.guru/kodi-17-6.apk.
 10. Izberite v redu in ime datoteke “Kodi“.
 11. Zdaj, ko ste prenesli datoteko, Odprite ga in začnite postopek namestitve.
 12. Ko končate, se vrnite na Domača stran FireSticka.Kodi na Fire Stick-u
 13. Aktivirajte aplikacijo Kodi in voila.

V zgornjem tutorialu smo kot primer uporabili Kodi. Lahko sledite istemu postopku za katero koli drugo aplikacijo za Android, ki jo želite. Vse, kar potrebujete, je URL datoteke APK, ki jo želite namestiti na svoj FireStick.

Kako naložiti Androidove aplikacije na Fire Stick s programom Downloader

Downloader je še ena aplikacija, ki jo lahko uporabite za namestitev aplikacij za Android na vaš FireStick. V spodnjem vodniku sem kot primer uporabil Youtube.

 1. Z ES Explorerjem je večinoma enak postopek. Torej, spet morate iti Nastavitve nato na Stran z napravo.
 2. Izberite Možnosti razvijalca in Dovoli aplikacijam iz neznanih virov.
 3. Tokrat boste morali tipkati Downloader v iskalni vrstici.
 4. Prenesite aplikacijo Downloader in namestite na napravi.
 5. Ko je enkrat nameščen, ga odprite in uporabite to http://bit.ly/2koI960. Izberite Pojdi.
 6. Naslednji, Youtube se bo začel nalagati. Ko končate, ga namestite za dokončanje postopka.
 7. Na koncu odprite aplikacijo in kljub uporabi Fire Stick-a poglejte svoje najljubše videoposnetke na Youtube.

Najboljši VPN za Amazon Fire Stick

Ne glede na to, katero aplikacijo uporabljate, boste zavezani postanejo žrtve geo-omejitev. Nekatere aplikacije delujejo le v svoji državi porekla. Vzemite za primer Hulu, deluje le v ZDA.

Vendar pa z VPN pridete do zaobiti te geo-bloke in dostopate do katerega koli kanala s pritiskom gumba. Preprosto se povežite s strežnikom, kjer je na voljo želeni kanal in boste pridobiti veljaven naslov IP v tej regiji. Kot rezultat, boste dobili gledati / dostopati do katere koli vsebine z omejitvami na ozemlju.

Razen izogibanja geo-omejitvam je bil VPN, ki je in bo vedno varnostno orodje za zaščito uporabnikov pred kibernetskimi grožnjami. Ti lahko varno brskajte po internetu med uporabo a javno mrežo v kavarnah, hotelih in na letališčih.

Poleg tega VPN skrije identiteto uporabnika. Vaš IP naslov prikazuje veliko informacij, ki jih ne želite biti na prostem, vključno z vašim naprave, lokacijo in brskalnik, ki ga uporabljate. Vendar pridete do skriti ta IP naslov in ga nadomestite z začasno, ki temelji na strežniku, na katerega se povežete. To zagotovo bo izmikati vsakemu radovednemu očesu.

Takšna robustna platforma za pretakanje zahteva, da se sprosti v največji možni meri. Dobra novica je, da lahko to počnete z všečki ExpressVPN. Pridobivanje programov z omejenimi možnostmi je po svoji zaslugi kos torte 3000+ strežniško omrežje. Ne samo to, ampak dobite tudi zasebnost vedno si hrepenel po tem. Vendar pa ni edini na trgu, ki lahko zagotavlja tako kakovostne storitve. Tukaj je več top FireStick VPN-ji.

Najboljše Android aplikacije za stranski prenos na FireSticku

Tu je seznam priljubljenih aplikacij za Android, ki jih lahko namestite na svoj FireStick.

Kako namestiti aplikacije za Android na FireStick – Sideload Guide

To je vse, kar morate vedeti, kako to storiti stranske aplikacije za Android na vašem FireSticku. Upoštevajte, da je morda nekaj teh programov vprašanja o združljivosti s požarno televizijo. Uporaba aplikacije, kot je Preklopite z miško vendar bi vam moral pomagati zaobiti te težave. Veste, da me lahko vprašate karkoli želite, kajne? V spodnjem razdelku za komentarje mi vpišite in z veseljem bom odgovoril.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me