Kako namestiti CBC Sports na Kodi?

Ko sem šel iskat najboljši športi v živo Kodi addons, Na vrhu seznama se je povzpel CBS Sports. Kot glavni vir za športne novice in videoposnetke NFL, NHL, NBA, MLS, MLB, WNBA in NCAA so CBS Sports pridobili izjemno bazo oboževalcev. Le športni navdušenec bi se zavedal pomena imeti CBS Sports na Kodiju. Namestitev dodatka je preprost postopek, ki vam v zameno prinese vrhunsko športno pokritost.


Sekcija CBC Sports je specializirana za pokrivanje športnih dogodkov, kot so zimske olimpijske igre 2018 v PyeongChangu v Koreji. Če iščete navodila za namestitev dodatka CBC Sports Kodi o FireStick, Raspberry Pi, Nvidia Shield, Xbox One, Android, PC ali Mac, poglejte spodnjo vadnico.

Kako namestiti CBC Sports na Kodi?

Kako namestiti CBC Sports na Kodi?

Koraki za namestitev CBC športa na Kodi

Kanadska radiodifuzna korporacija, imenovana tudi CBC, je Kanada najbolj priljubljena televizijska in radijska postaja. Gledalcem ponuja široko paleto programov, ki pokrivajo novice, drame, šport in še veliko več. Upoštevajte, da Vtičnik CBS Sports Kodi je regionalno omejen. Z drugimi besedami, dodatka ne boste mogli uporabljati, če ne živite v Kanadi. Če ste kanadski izseljenec, ki prebiva zunaj Kanade, morate uporabiti VPN zaobiti te regionalne omejitve.

Sledite spodnjim navodilom, tako da na Kodi namestite dodatek CBC Sports in si poleg vrhuncev in arhiva CBS Sports ogledate različne športne dogodke v živo..

 1. Izstrelite Kodi Krypton.
 2. Kliknite Nastavitve ikono, ki se nahaja na vrhu levega kota.
 3. Pojdite na sistemske nastavitve -> Strokovni način -> Addons.
 4. Prižgi ‘Neznani viri.’ V nasprotnem primeru ne boste mogli namestiti dodatkov drugih proizvajalcev.
 5. Kliknite »Da« ko vidite opozorilno polje.
 6. Vrnite se na začetni zaslon Kodi.
 7. Zdaj, kliknite ikono »Nastavitve«.
 8. Pojdi do Upravitelj datotek -> Dodaj vir.
 9. Izberite »Brez«.
 10. Potem, vnesite naslednjo pot brez navedkov “http://fusion.tvaddons.co/.”
 11. Dajte mu ime “Fusion” in kliknite »V redu«.
 12. Izberite Addons z domačega zaslona Kodi.
 13. Pritisnite ikono Installer Package v levem kotu.
 14. Izberite »Namesti iz datoteke Zip« -> Fuzija -> začnite tukaj.
 15. Zdaj, izberi plugin.program.indigo-x.x.x.zip in namestite.
 16. Ko vidite obvestilo z omogočenim dodatkom, vrnitev na domači zaslon Kodi.
 17. Pojdi do “Moji dodatki” -> „Programski dodatki.
 18. Izberite Indigo s seznama.
 19. Zdaj, izberite »Addon Installer« -> »Video Addons« -> „C“ -> Kliknite “CBC Sports” -> Namestite.
 20. Končno, kliknite »Restart«.
 21. Znova zaženite aplikacijo Kodi in pojdite na »Video Addons«.
 22. Izberite CBC Sports.

Najboljši VPN za Kodi

Zdaj veste, da večina Kodijevih dodatkov deluje na določenih področjih. Obstajajo regionalne omejitve, ki prepovedujejo uporabnikom dostop do teh dodatkov, ki se ne nahajajo tam, kjer so. Ne glede na to lahko uporabniki še vedno dobijo te dodatke, če odkrijejo svojo spletno lokacijo in se pojavijo tam, kjer imajo te dodatke.

Postopek, ki vključuje povezovanje z virtualnim zasebnim omrežjem. Ko zagotovite takšno povezavo, boste obšli geo-omejitve in pretakali vsebino v živo in na zahtevo v katerem koli vtičniku Kodi. Najboljša stvar pri naročilu VPN, kot je ta, je, da ni omejena le na odstranjevanje regionalnih omejitev. Z VPN dobite:

 • Če želite odblokirati omejene dodatke Kodi:  Z VPN lahko zaobidete regionalne omejitve, ki jih nalagajo Kodi dodatki.
 • Visoka zasebnost: Vaši podatki gredo skozi šifriran predor, kjer so popolnoma zaščiteni s plastmi protokolov.
 • Zaustavitev ponudnika internetnih storitev: Če porabite veliko pasovne širine, vaš ponudnik internetnih storitev običajno zmanjša pasovno širino. Vendar se ob naročilu na VPN to ne bo več dogajalo.
 • Enostavna uporaba VPN aplikacij: Dandanes so aplikacije VPN zelo uporabniku prijazne, saj jih je enostavno obiskati s programsko opremo in številnimi funkcijami.

Best VPN for CBS Add On

Če iščete pravi VPN za Kodi, potem ni boljše izbire kot ExpressVPN. Podjetje upravlja množično strežniško omrežje ki obsega več kot 1500 strežnikov, ki segajo v 94 različnih držav. S to količino strežnikov se lahko povežete iz katerega koli dela sveta. Kot rezultat, vi doseči velike hitrosti in v vaši povezavi ni kapljic.

Hitre povezave, ki vam omogočajo to hitro prenesete velike datoteke in predvajajte video vsebine v HD brez mucanja Poleg tega ExpressVPN programska oprema je enostavna za uporabo in združljiv z Windows, Mac OS, Linux, Android, igralne konzole in pametne televizorje.

Če vam ExpressVPN ni bil všeč, obstaja veliko drugih VPN-jev, ki jih lahko uporabite dobite CBS Sports na Kodi. V spodnji tabeli boste našli nekaj najboljših.

Kako namestiti CBC Sports na Kodi – Final Misli

Pojasnila sem vam vse, kar morate vedeti o tem Nastavitev dodatkov CBC Sports na Kodi.

Zdaj lahko svoje najljubše športne dogodke gledate v živo na FireSticku, Android TV ali kateri koli drugi napravi, na kateri imate Kodi. Imate poizvedbe ali vprašanja? V spodnjem razdelku pustite komentar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map