Kako namestiti Fusion Repository na svoj Kodi

Ali iščete ITV na vašem Kodiju? No, tega ne boste našli v uradnem skladišču Kodi, to je zagotovo. Pred časom sem bil pri vas in našel sem popolno shrambo, ki ne vključuje samo ITV-ja pa tudi BBC iPlayer. Ja, to je super, kar vem. To se imenuje Fuzija. Sem vas vse navdušil? No, naj vam pokažem kako namestiti Fusion Repository na Kodi? Pojdimo.

Kako namestiti Fusion na Kodi 17 Krypton

Kako namestiti Fusion na Kodi

Naredite prvi korak – namestite aplikacijo Kodi

Če Kodi še niste namestili v svoji pretočni napravi. Sledite enemu od spodnjih vodnikov. V primeru, da ste aplikacijo že nastavili, lahko preskočite desno na naslednji korak.

 • Namestite Kodi na FireStick.
 • Kako nastaviti Kodi na Chromecastu
 • Namestite Kodi na PC.
 • Nastavite Kodi na Mac.

Kako namestiti Fusion na Kodi – preprost vodnik

Nastavitev Fusion na Kodi ni tako težka. Potrebujete pravi vodič, ki vam bo pomagal. Sledite tem korakom do namestite Fusion na Kodi.

 1. Preden lahko storite karkoli, Neznani viri bi morali biti omogočeni. Zato pojdite na Nastavitev s pritiskom na Ikona v obliki orodja in naravnost do Nastavitve sistema.Meni sistemskih nastavitev
 2. Zdaj s prstom pritisnite gumb poleg Neznani viri.Kodi Neznani viri
 3. Prejeli boste opozorilo. Kliknite Da in nadaljujte.
 4. Čas je za namestitev drugega skladišča, Fusion. Pomaknite se do upravitelja datotek.Kodi Upravitelj datotek
 5. Dvokliknite razdelek Dodaj vir.
  Dodaj vir Kodi
 6. Po tem morate predložiti veljaven URL, da bo namestitev delovala. Vtipkaj “Http://fusion.tvaddons.co/.”
  Dodaj vir Fusion
 7. Uporabite ime datoteke, v katero se lahko vedno spomnite.
 8. Zdaj se vrnite na glavno stran. Kliknite na ikono Open Box tako kot na spodnji sliki.
  Paket Kodi
 9. Klikni Namestitev iz datoteke Zip.
  Namestitev iz datoteke Zip
 10. Ali vidite Fusion? Dvakrat kliknite to.
  Izberite Fusion
 11. Zdaj lahko dostopate do vsebine Fusion Repositoryja na svojem Kodi.

Pridobite ITV naravnost iz skladišča Fusion

V spodnjih navodilih sem uporabil Dodatek za ITV, vendar lahko isti postopek uporabite tudi za namestitev drugih video dodatkov, vključno z BBC iPlayer, Disney Junior in še več.

 1. Ko je Fusion Repository pripravljen za uporabo, kliknite na “Kodi-Repos.”Kodi Repos
 2. Nato izberite Angleška datoteka sledi »Repository.Catchup4kodi-.1.4.zip«.Kliknite Zip File
 3. V trenutku, ko kliknete na to, boste prejeli obvestilo, da je LittleWIz Repo omogočen.
 4. Kaj storiti naprej? Pojdi do Dodatki in se pomaknite do Namestitev iz skladišča.Namestitev iz skladišča
 5. Očitno je. Izberite Littlewiz Repo.LittleWiz Repo
 6. Kliknite Video dodatki in iščite ITV.ITV Fusion
 7. Namestite dodatek ITV na svoj Kodi. Našli ga boste na domačem zaslonu.
  ITV Addon
 8. Končano. Zdaj veste, kako namestiti Fusion in dodatne dodatke.

Kodi z VPN?

Ne glede na to, s kakšnimi dodatki se vam bodo uspeli pripeljati, nekateri od njih ne bodo delovali niti glede na trenutno lokacijo. Vidiš, Za dodatke Kodi veljajo geografske omejitve. To pomeni, da lahko svoje storitve ponujajo samo v določene države. Če želite dobiti popoln dostop do teh dodatkov, morate uporabiti VPN. Varnostno orodje, kot je ta, lahko spremenite svoje spletno mesto in da se pojavite v drugi državi, ki jo izberete. To se zgodi glede na strežnik, na katerega se povežete.

Vse, kar morate storiti, je, da se povežete s strežnikom, kjer je dodatek na voljo, in voila, ki ga lahko uporabite. Vzemite za primer ITV; kanal je na voljo samo v Veliki Britaniji. Zato se povežite z a Britanski strežnik, in prejeli boste UK naslov IP namesto svojega zdaj plašč. Zdaj lahko pretakate ITV brez skrbi, da boste blokirani.

Drug razlog za uporabo VPN je, da ima večina tega navado uporabe neuradni dodatki. Takšne možnosti zagotavljajo nezakonite in avtorsko zaščitene vsebine. Vendar boste morali vprašati; Ali je Kodi zakonit? No, v svoji nedotaknjeni obliki, ja, tako je. Ko pa začnete uporabljati nezakonite dodatke, se boste morda znašli v težavah. Tudi tisti Premier liga je to sama izjavila.

Če ne želite prejeti obvestila o kršitvi avtorskih pravic, uporabite verodostojno VPN, kot je ExpressVPN s Kodijem. Ne podpiram vaše odločitve o uporabi nezakonite vsebine; Tukaj sem zaradi dobre izkušnje Kodi, ki je vse. Spodaj si lahko ogledate tudi druge vrhunske VPN-je za Kodi.

Fusion repozitorij – kaj boste dobili

Če ne veste, kako bo Fusion izboljšal vašo Kodi izkušnjo, naj vas razsvetlim. Evo, kaj dobite, ko na svoj Kodi namestite Fusion Repository:

Kako namestiti Fusion na Kodi?

Vsakič, ko Kodi posodobi svojo programsko opremo, jo je lažje razumeti. Vendar pa, kot je enostavno, nekateri od vas morda ne bi bili v tehniki. Zato sem tukaj, da pomagam. Dala sem ti vse, kar moraš vedeti kako namestiti Fusion na Kodi. Zdaj, če naletite na kakšno gnečo na cesti, se prepričajte, da me kontaktirate v spodnjih komentarjih. Z veseljem bom rešil vse, skozi kar boste šli.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me