Kako namestiti Kodi na iPhone ali iPad brez Jailbreak-a

Kodi je odprtokodni predvajalnik medijev, ki ga v trgovini App ne morete preprosto najti. Če Kodi vam ni na voljo za prenos lahko še vedno ga namestite v svojo napravo. Medtem ko je ubijanje zaradi ujetništva morda bila vaša prva možnost za rešitev težave Kodi, ki ni na voljo, vam lahko drugi načini pomagajo pridobiti medijski center na vašem iPhone ali iPad.


V tem članku vam bom pokazal, kako install Kodi na iPhone ali iPad, ne da bi prekinil zapor. Ko jo obiščete, boste v nobenem trenutku prenesli vsebino prek Kodija na naprave iOS.

Kako namestiti Kodi na iPhone ali iPad brez Jailbreak-a

Kako namestiti Kodi na iPhone ali iPad brez Jailbreak-a

Vedno uporabite VPN

V preteklih mesecih so Kodi uporabniki dobili veliko toplote za prenašanje nezakonitih in piratskih tokov prek drugih dodatkov Kodi. Avtorski troli so uspeli priti do dna teh neetičnih praks in mnogi uporabniki so se morali soočiti z nekaterimi posledicami. Zato vam svetujem skriti svoj IP naslov ki razkriva, kdo ste in od kod se povezujete.

Vendar, če ste prikrijte svojo spletno identiteto, boste lahko brskajte po spletu anonimno in prenesite vse Kodi-dodatke, ki jih želite ne da bi ga spremljali. To, kar morate storiti, je naročite se na aplikacijo VPN in se nato povežite s strežnikom VPN. Ko vaš naslov IP zamenjate z drugim, lahko izkoristite vse, kar ponuja VPN:

 • Pridobite se dodatkom za dodatke za Kodi: Številni dodatki Kodi ne delujejo, razen če so na mestu, kjer so bili prvotno zasnovani. Toda z VPN lahko te regionalne omejitve zaobidete in dostopate do dodatkov, ki jih izberete.
 • Bypass ISP Throttling: ISP ustavi povezavo in omogoča pretakanje vsebine v spletu brez kakršnega koli varovanja ali zaostanka.
 • Varnost in zasebnost: Če se povežete z VPN, bi svoje podatke ovili z robustnimi protokoli za šifriranje, ki so ves čas varni.
 • Prijave VPN: VPN povezavo lahko preprosto nastavite z uporabnikom prijaznimi aplikacijami VPN, ki so na voljo v PC, Mac, Android, iOS in FireStick.

Najboljši VPN za namestitev Kodija

ExpressVPN je odlična izbira za dostop do storitev z omejenim dostopom do zemlje tako kot Kodi dodajo dodajanje. Tudi ponudnik omogoča hudournike brez omejitev pasovne širine ali uporaba podatkov. Osebno se je ExpressVPN izkazal za najboljšega najboljša storitev VPN na trgu, zlasti pri Kodi.

Podjetje strežniki so optimizirani bolje sodelovati z dodatki Kodi in to ni nekaj, kar najdete pri vsakem ponudniku VPN. Če pa vztrajate pri raziskovanju drugih možnosti, lahko preverite seznam najboljši VPN-ji v letu 2019 spodaj.

Kako namestiti Kodi v iOS z uporabo TweakBox

Za začetek je to preprost način namestite Kodi na naprave iOS:

 1. Na vaš iPhone ali iPad, Obiščite spletno mesto TweekBox.
 2. Tapnite Namestite zdaj.
 3. Nato boste prejeli sporočilo, da dovolite dostop.
 4. Kliknite Dovoli.
 5. Morda boste morali vnesite svoje geslo.
 6. Znova kliknite Namestitev.
 7. Ko je aplikacija nameščena, izberite Končano za izhod.
 8. Aplikacija TweakBox je zdaj na začetnem zaslonu.

Zdaj namestiti Kodi, morate storiti naslednje:

 1. Zaženite aplikacijo TweakBox.
 2. Pritisnite na Aplikacije in izberite Appstore Apps.
 3. V iskalni vrstici, tip Kodi.
 4. Izberite Kodi in pritisnite na namestitev.
 5. Ko poskusite odpreti Kodi, se prikaže opozorilo o nezaupljivem podjetniškemu razvijalcu.
 6. Odprite Nastavitve in nato Splošno.
 7. Izberite Profili & Upravljanje naprav.
 8. Izberite besedilo pod Enterprise App.
 9. Kliknite Zaupanje.
 10. Ko vas to pozove, znova kliknite Zaupanje.
 11. Vrnite se nazaj in prosto uporabljajte Kodi na iPhone in iPad.

Namestite Kodi na iPhone ali iPad z uporabo Cydia Impactor

Eden najlažjih načinov za to namestite Kodi na vaš iPhone ali iPad je prek Cydia Impactor, dobro znane aplikacije, ki je na voljo tako za naprave Windows kot Apple. Ta aplikacija lastnikom omogoča nalaganje in namestitev aplikacij, ki niso v trgovini Store / Non-Windows Store. Za začetek boste morali Prenesi Cydia udarec  kot tudi najnovejše Datoteka Kodi.IPA.

 1. Priključite iPhone ali iPad na računalnik ali Mac. Če se iTunes samodejno odpre, ko vklopite iOS napravo, jo zaprite, preden greste naprej.
 2. Zaženite Cydia Impactor nato povlecite in spustite datoteko Kodi IPA, ki ste jo prenesli v aplikacijo.
 3. Prepričajte se, da je vaša naprava iOS izbrana v spustnem meniju torej kliknite Start.
 4. Aplikacija bo zahtevala sporočilo Prijava v Apple ID. Preverjeno je z Apple in se uporablja samo za podpisovanje datoteke IPA, vendar lahko uporabite alternativni Apple ID če skrbi zasebnost.
 5. Takoj, ko namestite aplikacijo, pojdite v Nastavitve > Splošno > Profili & Upravljanje naprav (to se lahko nekoliko razlikuje glede na vašo različico iOS-a).
 6. Prepoznajte profil z vašim specifičnim Apple ID-jem in jo odprite.
 7. Tapnite gumb Zaupanje “zaupati” novi aplikaciji Kodi v napravi Apple.
 8. Zaženite aplikacijo in uživajte v številnih ugodnostih, ki so na voljo uporabnikom Kodi-ja.

Poskušali smo narediti navodila čim bolj preprosta. Če pa metoda ne deluje, preberite, kako lahko namestite Kodi na vaš iPhone ali iPad z uporabo Xcode še ena združljivost, ki aplikaciji omogoča.

Namestite Kodi na iPhone ali iPad z uporabo Xcode

Če želite uporabljati Xcode, boste potrebovali tri stvari:

 • Datoteka Kodi deb: Pridobite ga uradno spletno stran Kodi.
 • Podpisnik iOS aplikacije: Nadaljujte s prenosom v1.9 in razpakirajte datoteko.
 • The Aplikacija Xcode 8 iz Mac App Store.

Takoj ko shranim datoteko deb na namizju in druge na računalniku Mac, lahko začnem z navodili:

 1. Začni z priključite iPad / iPhone na Mac. Ko končate, odprite Xcode.
 2. Izberite “Ustvari nov projekt Xcode.” Na levi strani nato označite, da je označena aplikacija izberite “Single View Application”. Kliknite Next.
 3. Pojdi na določite aplikacijo, ki jo želite ustvariti. Vnesite ime izdelka kot Kodi in Identifikator organizacije kot nekaj edinstvenega za vas. Ostala polja ali možnosti pustite takšne, kot so, in izberite aplikacijo Universal. Kliknite Naprej.
 4. Izberite lokacijo za shrambo Git na naslednjem polju. Lahko bi izberite shranite na namizje. Kliknite Naprej.
 5. Izberite, da onemogočite Xcode dostop do svojih stikov.
 6. Na sredini zaslona Xcode se prikaže sporočilo o napaki. V njem bi moralo biti zapisano „Nobenih identitet ni bilo mogoče najti.“ Kliknite »Odpravi težavo« in nato v naslednjem pogovornem oknu Dodaj…. Vnesite svoj Apple ID in se prijavite.
 7. Na glavnem zaslonu se prikaže sporočilo, ki se glasi: “Če želite odpraviti to težavo, izberite razvojno skupino, ki jo želite uporabiti za zagotavljanje.” Izberite eno razvojno skupino je tam in Xcode se bo zaposlil pri reševanju težav. Vse bi moralo biti v redu v nekaj minutah.
 8. Zaženite podpisnik aplikacije s klikom na ikono, ki ste jo shranili na namizje po odstranjevanju prenosa. Poiščite datoteko Kodi deb in pritisnite Open. Potrdilo o podpisu, ki se pojavi, mora biti že izpolnjeno, vendar za profil za zagotavljanje, izberite želeni identifikator. Nato kliknite Start.
 9. Vnesite ime datoteke za polje Shrani kot in kliknite Shrani. Podpisnik aplikacije bo razpakiral podatke in shranil datoteko. Ko končate, boste rekli Končano.
 10. Vrnite se k Xcode in izberite Naprave. Izberite svojo napravo iOS. Ko končate, pomaknite se navzdol za znak majhen plus in kliknite nanj. Ne pozabite, da ga boste našli na desnem podoknu. Poiščite in izberite ipa datoteko Podpisnik aplikacije za iOS, ustvarjen v koraku 9, in kliknite Odpri. Aplikacija Kodi se bo takoj po namestitvi prikazala v okviru Nameščene aplikacije.
 11. Odklopite napravo iOS. Ko ga pogledate, boste videli ikono Kodi in ko se dotaknete, se lahko prikaže sporočilo “Nezaupljiv razvijalci”.. To prezrite tako, da tapnete Prekliči. Po tem, pojdite na Nastavitve>Upravljanje naprav>App Developer in izberite Zaupanje “[ime računa].” Ponovno tapnite Zaupanje in nikoli več ne boste prejeli neupravičenega obvestila za razvijalca.
 12. Končal si! Vrnite se na začetni zaslon in tapnite ikono, da zaženete aplikacijo.

Namestite Kodi na iOS 10 – Final Misli

Če sledite tem navodilom, lahko Kodi enostavno namestite na svoj iPhone ali iPad in uživate v raznolikosti kanalov, ki jih ponuja. V primeru, da naletite na kakršne koli težave, mi spodaj pustite komentar s svojo poizvedbo in vrnem se vam čim prej.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map