Kako namestiti USTVNow na Kodi 17 Krypton

Ste naveličani dolgoročnih naročnin na kabel? Ali želite brezplačno pretakajte všečke CBS, CWTV, CBS in PBS? Nato se pridružite 90% Kodi uporabniki, ki so omogočili USTVNow dodatek. Ste že vsi napolnili, kajne? No, če želite začeti z USTVNow na Kodi, sem vam povedal vse, kar morate storiti kako namestiti USTVNow na Kodi v tem izčrpnem priročniku.

Kako namestiti USTVNow Addon na Kodi 17 Krypton

Kako namestiti USTVNow Addon na Kodi 17 Krypton

1. korak – Prijavite se z USTVNow

Čeprav kanal omogoča brezplačen dostop do njegove vsebine, morate še vedno ustvariti račun. Oglejmo si, kako ustvariti brezplačen račun in ga po potrebi nadgraditi:

 1. Obiščite USTVNow.
 2. Očitno se morate dotakniti »Prijavite se«, preverite, kam puščica kaže. Prijavite se_Up_USTV
 3. Na naslednji strani je registracija postopek se začne.
 4. Vpišite E-pošta, ime, priimek in geslo.
 5. Pritisnite “Prijava”. Pozabite na Facebook prijavo, to storite po staromodnem načinu.
  Prijavite se z USTVNow
 6. Nato morate klikniti Nadaljujte.
 7. Prepričajte se, da ste državljan ZDA s potrditvijo zahtevanega polja in Strinjam se z njihovimi pogoji.
 8. Zdaj, odkar email naslov je bilo poslano, prejeli boste E-naslov dokončati postopek.
 9. Končali ste, zdaj imate račun USTVNow.
 10. Brezplačen račun vam omogoča dostop do 5 kanalov. Če želite uporabiti več kot to, morate nadgradite svojo naročnino do plačanega.
  Načrti USTV

Pridobivanje USTVNow na Kodi

Zdaj, ko imate račun USTVNow, manjka samo dodatek. Ker je USTVNow uradni dodatek, bi mu namestitev vzela veliko časa. Poglejmo, kako lahko dobite to v napravi, ki podpira Kodi:

 1. Aktivirajte aplikacijo Kodi in se pomaknite do Dodatki.
 2. Ali to vidite? Odprti paket ikono v zgornjem levem kotu? Kliknite na to.
  Paket Kodi
 3. Na naslednji strani, »Namestitev iz skladišča« je tisto, kar iščete.Namestitev iz skladišča USTV
 4. Po tem daj “Kodi dodatek za shranjevanje” pipo.Repozitorij dodatkov Kodi
 5. Zdaj izberite »Video dodatki« možnost.Video dodatki
 6. Poiščite USTVNow’s Add-on in kliknite nanj.USTV Now Add-on
 7. V spodnjem desnem kotu zaslona izberite Namestite.Namestite USTV
 8. Ko je prenos končan, se vrnite na Video dodatki. Našli boste USTVNow tam.USTV zdaj
 9. Zaženite dodatek in se prijavite s svojim poverilnikom. Če ste preskočili na ta del, se vrnite in Prijavite se z USTVNow.Prijavite se na USTV
 10. Vaš E-naslov je potrebno najprej.
  Vnesite e-pošto
 11. Po tem vnesite svoje geslo.Vnesite geslo
 12. Včasih vas dodatek zahteva znova zaženite Kodi. To storite tako, da jo uporabite.Znova zaženite in naredite
 13. Zdaj si lahko na platformi, ki podpira Kodi, ogledate brezplačne ameriške TV kanale.
  Best Addons for Kodi 2020

VPN za Kodi?

Morda tega že ne veste, vendar večina Kodi dodatki so omejeni na regijo. To pomeni, da je do njih mogoče dostopati le v določenih državah, ki jih dovoljuje geo-omejitve. Naj pojasnim več. Samo tisti ki prebivajo v Združenih državah Amerike, si lahko ogledajo vsebino USTV-ja. To je zato, ker imajo Ameriški IP naslov. Če pa živite v tujini, lahko kanal še vedno dobite s pomočjo VPN-ja. Kako? Torej, to lahko naredi VPN:

 • Navidezno zasebno omrežje lahko skriti svoj IP naslov in spremenite svojo lokacijo s pritiskom na gumb. Vse, kar morate storiti, je, da izberete strežnik v državi, v kateri se želite (praktično) pojaviti, in ste tam. Tudi vi pridobiti IP naslov v regiji namesto vašega zdaj zakrito. Kot rezultat, lahko dostop do spletnih vsebin tega območja kljub temu, da je v tujini. Kar zadeva USTVNow, samo povežite se s Strežnik ZDA.
 • Za pretakanje je potrebna internetna hitrost in ne morete vzpostaviti dobre povezave, če vaš ponudnik internetnih storitev vztraja dušenje interneta. To je kdaj namerno vaš ponudnik internetnih storitev upočasni vašo hitrost povezave da bi uredili omrežni promet in zmanjšali preobremenjenost pasovne širine. Vendar se temu lahko izognete z uporabo VPN za skriti svojo identiteto in brskaj po spletu.
 • Kot sem že omenil, VPN ogrinja vašo identiteto, kar pomeni, da lahko brskajte po spletu anonimno. To je koristno, če Kodi uporabljate kot platformo nezakoniti dodatki. Če dodatki ne morejo škodovati, pojdite naprej in jih preizkusite, brez tveganja z VPN.

Pravo vprašanje je, kaj je tisto najboljši VPN za Kodi? Preprosto, ExpressVPN. Tega ponudnika uporabljam že dlje časa in moja izkušnja s Kodijem se ne bi mogla izboljšati. Strežnike ima v več kot 2500 držav (Odkleni vsebino z omejitvami, preveri), uporablja šifriranje vojaškega razreda (Varnost, ček) in ima a stroga politika brez dnevnika (Zasebnost, preverite). Verodostojna VPN mora vsebovati garancijo brez zapisovanja, ne želite, da se vaši podatki shranjujejo, kajne? Spodaj preverite več top VPN-jev.

  Ali so Kodi Boxes nezakoniti ali zakoniti v Avstraliji, Kanadi, ZDA?

Kako namestiti USTVNow Addon na Kodi?

Takole, fantje. Zdaj veste, kako namestiti USTVNow na Kodi. Najprej ustvarite brezplačno USTVNow račun. Končno, namestite dodatek USTVNow na Kodi. Potem, se prijavite s storitvijo VPN za dostop do vedno več dodatkov po vsem svetu. Za vsak slučaj, če potrebujete pomoč pri katerem koli od teh korakov, mi preprosto spodaj zakričite.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me