Kako posodobiti Vodič za prenos in namestitev programa Kodi 18

Kako posodobiti Kodi 17 na Kodi 18 Leia? Zunaj s Krypton, zdravo Leia. Različica Kodi 18 je posegla na trg prenosov. Kar nekaj sprememb je bilo narejenih in hvala razvijalcem Kodi, nekateri smo dobili majhen okus, ko je bila pred izdajo beta različice. Vendar je zdaj resničen dogovor. Torej, tukaj je vse, kar morate vedeti o Kodi 18 in kako ga namestiti v katero koli napravo.


Kako prenesti in namestiti Kodi 18

Kako prenesti in namestiti Kodi 18

Kako prenesti in namestiti posodobitev Kodi 18?

Kodi je mogoče najti v sistemih Windows, Mac, Android, Linux, Raspberry Pi, iOS in drugih napravah. Zdaj je čas za postopek posodabljanja. Koraki so precej preprosti. Za krmarjenje po njem je opisan korak za korakom.

 1. Obiščite uradno stran za prenos Kodija.
 2. Izberite napravo, ki jo upravljate.Namestite Kodi 18 Leia Nightly Build
 3. Opozorilo bo pojavno okno in kliknite »Priporočeno.
 4. Dotaknite se modrega gumba.Kako namestiti Kodi 18 Leia
 5. Počakajte, da se datoteka Kodi 18 prenese.
 6. Odprite naloženo datoteko in začnite nameščati.

Ko na svoji pretočni napravi nastavite Kodi 18 Leia, morate samo namestiti nekaj dodatkov Kodi 18 Leia. Upoštevajte, da morate v primeru, da imate že nameščeno prejšnjo različico Kodi, slediti istemu postopku, da ga posodobite na Kodi 18. Vse prejšnje nastavitve in dodatki, ki ste jih dodali, bodo ohranjeni.

Kako namestiti Kodi 18 na FireStick

Ogromno večpredstavnostnih vsebin najdete na FireSticku. Vendar pa obstaja nekaj vrhunskih vsebin, ki so opremljene z nekaterimi visokimi cenami.

To je eden največjih razlogov, zakaj uporabniki namestijo Kodi na Fire Stick. Velja za eno najboljših aplikacij Amazon FireStick, ki odpira povsem nov svet brezplačne vsebine.

Kot Kodi oboževalci ga verjetno imate na svojem Fire Stick-u. Zato lahko sledite tem vodiču, kako namestiti Kodi Leia na FireStick.

Kodi 18 – Kaj je novega

Po uradnem spletnem mestu Kodi nova posodobitev vsebuje naslednje popravke:

 • Posodobite dokumentacijo o Python in Skin razvoju.
 • Odpravite sesutje na določenih glasbenih datotekah, ki vsebujejo ID3v2 UFID okvir.
 • Med minimiziranjem na Mac OSX ne rešite nobenega odziva.
 • Popravite pot za iskanje zunanjih podnapisov.
 • Rešite zrušitve s pritiskom na ‘x’, da ustavite sliko DVD .iso, ko se prikaže »Podatki o predvajalniku«.
 • Posnetek zaslona: poenostavite logiko in rešite, če ni nastavljena mapa.
 • Spreminjanje ločljivosti (če je potrebno) pri zagonu aplikacije (odpravi težave z ločljivostjo XBXO).
 • Android: Ponastavitev kalibracij, če se omejitev GUI spremeni.
 • Android: odpravite težave s položajem podnapisov.
 • Odpravite težave z belim seznamom ločljivosti v sistemu Windows.
 • Možnost razširiti, če želite v prikaz knjižnice skriti spojlerje, kot je besedilo ali slike.
 • Dodajte podporo za nove naprave iOS.

Najboljši VPN za Kodi 18 Leia

Številna spletna mesta za pretakanje bodo blokirala vaš dostop glede na vašo lokacijo. Kje lahko ugotovijo, če pokukajo na vaš IP naslov. Zato je uporaba VPN-ja bistvenega pomena, ko uporabljate Kodi. Z virtualnim zasebnim omrežjem lahko skrijete svoj trenutni naslov IP in prevzamete nov, ki ima sedež v državi, kjer ima določen kanal pravice pokritosti.

Ko ste povezani s strežnikom v tej regiji, boste imeli popoln dostop do spletnega mesta za pretakanje, ne glede na to, kje ste. Ne samo to, ampak VPN ima še druge prednosti. Tukaj je nekaj:

 • Obhodne regionalne omejitve: Kodi svojim uporabnikom omogoča namestitev dodatkov za pretakanje. Nekateri od njih pa so lahko omejeni na svojo regijo, zaradi česar tujci ne morejo dostopati. Z VPN se boste lahko dotaknili teh dodatkov in jih lahko prosto uporabljali, kjer koli že ste.
 • Izogibajte se dušenju ponudnika internetnih storitev: Vaš ponudnik internetnih storitev lahko zmanjša vašo hitrost povezave. Kar ljudje imenujejo “Throttling”, rad kličem nadležno, še posebej za streamer. Kljub temu s pomočjo VPN-ja skrivate svojo identiteto in šifrirate svoj promet, tako da je vaš ISP blokiran pred vsakim poskusom dušenja..
 • Boljša zasebnost in varnost: VPN povečuje vašo varnost in zasebnost z najnovejšimi šifriranimi vojaškimi ocenami.
 • Aplikacije za VPN: Ugledni ponudniki VPN ponujajo aplikacije, ki so uporabnikom prijazne na večjih napravah. Odjemalce VPN najdete v FireSticku, Androidu, iOS-u, PC-ju in Macu.

Utrujena sem ExpressVPN sebe. Je najboljša storitev VPN, ki jo lahko uporabljate pri Kodi-ju. Ta VPN ima strežnike po vsem svetu, zato lahko zagotovite popolno izkušnjo pretakanja, ko jo uporabljate. Spodaj si oglejte naš pregledni seznam najboljših Kodi VPN-jev.

Vodič za prenos in namestitev programa Kodi 18 – Finalne misli

Namestitev nove Kodi Leia s tem vodnikom ni bila nikoli lažja. Vse, kar morate storiti, je, da se usedete in uživate v množici neverjetnih pretočnih vsebin, ki jih ponuja Kodi, kjer koli že ste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map