Kako preveriti IP naslov na Kodi

Nastavitev VPN-ja na Kodi je vse, kar morate sprosti polni potencial platforme. Toda kako boste vedeli, ali deluje pravilno ali ne? Kodi uporabljam že kar nekaj časa in sem si zavihala rokave. Če želite videti, ali ste uspešno vzpostavili povezavo VPN, samo preverite svoj javni IP naslov. Vem, to ni tako enostavno, a vendar ni nemogoče. Nazaj imam vaše fante. Ta vodič vam bo natančno prikazal kako preveriti svoj IP naslov na Kodi. Pojdimo.

Kako preveriti IP naslov na Kodi

Kako preveriti IP naslov na Kodi

Zasebni IP naslov proti javnemu naslovu IP – v čem je razlika?

Veliko ljudi se zmede med dvema glavnima vrstama naslovov IP: javni in zasebni naslov IP. Vaša naprava zasebni ali notranji naslov IP ali je IP, ki ga vaš usmerjevalnik ali modem izda tej napravi. Vaša naprava omogoča predvsem komunikacijo z usmerjevalnikom in drugimi napravami, ki ste jih morda povezali z istim usmerjevalnikom v vašem gospodinjstvu.

Vaš javni IP, vendar je IP naslov, ki vam ga izda vaš ponudnik internetnih storitev. A javni ali zunanji naslov IP je potrebno, da lahko sprejemate in pošiljate podatke na spletna mesta ali aplikacije. Torej, če želite videti, ali VPN skriva vaš IP naslov, svoj javni IP je tisto, kar bi morali preverjati.

Kako preveriti javni IP naslov na Kodi?

Nekaj ​​stvari je treba storiti, preden lahko preverite svoj IP naslov. Vse je predstavljeno v celovitem koraku po korakih. Ne skrbi.

1. korak – Pridobite čarovnika Indigo

Začnimo IP Kodi IP naslov, ne da bi se povezali s strežnikom VPN. Boste morali namestiti Čarovnik Indigo kot je sestavljeno spodaj.

 1. V redu, začnimo s tem aktiviranje aplikacije Kodi.
 2. Po tem se odpravite do Nastavitve. Našli boste Ikona zobnika v zgornjem levem kotu zaslona.
 3. Pomaknite se na Nastavitve sistema -> Strokovni način, in potem Dodatki.
 4. Morate omogočiti “Neznani viri”. Brez tega dodatkov drugih proizvajalcev ni mogoče namestiti.
 5. Tako kot katera koli druga aplikacija ali naprava vas bo tudi Kodi na to opozorila z obvestilom. Kliknite Da.
 6. Pojdi nazaj v Kodijeve nastavitve.
 7. Kliknite na Upravitelj datotek in pojdi desno Dodaj vir.
 8. Tapnite na Brez in pošljite to pot: »Http://fusion.tvaddons.co/«.
 9. Preimenujte v Fuzija in zadeti OK.
 10. Nazaj k naši Domači zaslon, kliknite na Dodatki.
 11. Tam je Paketna ikona v zgornjem levem kotu zaslona. Kliknite na to. 
 12. Ko ste tam, morate izbrati Namestitev iz datoteke Zip. 
 13. Izberite datoteko, ki ste jo pravkar imenovali »Fuzija“In kliknite začnite tukaj.
 14. Izberi plugin.program.indigo-x.x.x.zip in hit namestite.
 15. Pojavi se obvestilo, ki vas bo o tem obvestilo Dodatek je omogočen.
 16. Vrnite se na Kodijev začetni zaslon in kliknite na Moji dodatki.
 17. Na koncu izberite Programski dodatki in lansirati Indigo s seznama.

2. korak – Pridobite svoj IP naslov

Zdaj, ko ste namestili Indigo, je čas za to preverite svoj IP naslov na Kodi.

 1. Kosilo Indigo in kliknite na ‘Sistemska informacija’.
 2. Zapišite svoj zunanji IP naslov in zapustite aplikacijo Kodi.
 3. Zdaj povežite se s strežnikom VPN in znova zaženite aplikacijo Kodi.
 4. Zaženite Indigo še enkrat in preverite svoj zunanji IP naslov pod ‘Sistemska informacija’.
 5. Zdaj primerjajte dva naslova IP skupaj.
 6. Če vaš VPN deluje, kot mora, boste videli dva različna naslova IP, ena pred uporabo VPN in ena po.

Pridobivanje IP naslova v programu Kodi bo nekaj korakov, toda če ga želite dobiti v drugih napravah, je to zelo preprosto. Samo obišči to IP identifikator in boste lahko preverili svoj javni IP, zasebni IP, napravo, ki jo upravljate, in spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Najboljše storitve VPN za Kodi

VPN je preprosta internetna programska oprema, ki jo dodate varnost in zasebnost na vaše internetne dejavnosti. Imate osebno številko, kajne? Vsi naredijo. Vaš IP naslov je vaš internetni ID in vsi ga lahko vidijo. IP naslov pridobi informacije o vašem lokacijo in vašega ponudnika internetnih storitev (ponudnika internetnih storitev). Z VPN lahko ga skrijte in brskajte anonimno. 

Še več, VPN lahko spoof vašo lokacijo tako da se lahko s pritiskom na gumb pojavite na različnih mestih. To je koristno, ko iščete odkleni vsebino z omejenim geografskim dostopom. Poglejmo, kaj lahko še naredi VPN:

 • Obvozite geografske omejitve: Morda boste to ugotovili nekateri Kodi dodatki niso na voljo namestiti. To je zato, ker jih je večina za regijo, kar pomeni, da delujejo v določeni državi. Z VPN lahko povezati se s strežnikom v kateri koli podprti državi in dostop do ekskluzivne vsebine kljub temu, da je v tujini.
 • Hitrost povezave: Včasih, ko prenašate video, ste priča nenadni padci hitrosti in vaš videoposnetek začne močno shranjevati. To je zato, ker je tvoj ISP zavira vaš internet. Ko pa se povežete s strežnikom VPN, lahko zaobiti to vprašanje z lahkoto.
 • Internetna anonimnost: Saj veste, da je veliko nezakoniti dodatki na Kodi prav? Si predstavljate, da imate težave s poskusom? Ja, vaš IP je mogoče izslediti na vašo dejansko lokacijo. “Ne spodbujam nezakonitih dejanj, a Kodi naj bi užival.” Z VPN lahko skriti svoj IP naslov in brskaj anonimno. Nihče ne more vedeti, kaj počneš.

V smislu zasebnost in varnost, lahko se zanesete ExpressVPN. Uporabljam ga že leta in doslej nisem naletel na noben problem. Preizkusite njihovo storitev, ponujajo vam 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja v primeru, da ste se premislili. Oglejte si tudi naslednje najboljši VPN-ji za Kodi.

Kako preveriti zasebni IP naslov na Kodi

Če je zasebni IP naslov vaše naprave po naslednjih korakih. Upoštevajte, da zasebni IP-naslov ni IP, ki ga kot kaže uporabljate med brskanjem po spletu.

 1. Zaženite aplikacijo Kodi in izberite »Nastavitve«.
 2. Nato izberite ‘Sistemska informacija’.
 3. Tu lahko vidite različne informacije o napravi, na katero ste namestili aplikacijo Kodi vključno z njegovim zasebnim naslovom IP.

Kako preveriti IP naslov Kodi – Zaviti

Čeprav je Kodi zelo prilagodljiv, nisem našel nobene druge metode, s katero lahko trenutno preverite vaš javni IP naslov na Kodi. Upajmo, da se vam zgornji vodnik izkaže za koristnega. Spodaj pustite komentar, če potrebujete dodatno pomoč pri Kodi ali VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map