Mi Box Review – bästa Android TV 2017?

Att hitta underhållning har blivit både komplicerat och lättare för de flesta nuförtiden. Om detta uttalande får dig att lyfta ögonbrynen, titta bara omkring. Du kan komma åt höghastighetsinternet hemma och utanför och ladda ner och strömma innehåll till ditt hjärtas innehåll. Det var faktiskt aldrig så lätt. Seinfeld, House of Cards, The Shield, The Walking Dead, 24 hela dagen! Överflödet av tjänster och enheter kan lämna dig förvirrad och förlorad efter val. Det finns så många videor och ljudströmningstjänster, och sedan finns det gott om enheter du kan köpa för att få åtkomst till dessa! De Mi Box är bland de nya streamingapparaterna som går med i bandwagon. Som namnet antyder kommer enheten från den kinesiska starten Xiaomi – samma företag som har gjort en stänk i smartphonebranschen med sitt värde för pengar-modeller med avancerade funktioner.


Mi Box Android TV recenserad

Mi Box Android TV recenserad

Topp VPN för Kodi

Vad är Mi Box?

När marknaden är fylld med strömningsenheter från tunga vikter som Apple, Amazon och Roku – vad har Mi Box att erbjuda? Det är 4K HDR-streamingbox med den billigaste prislappen som möjligt. Enheten kör Googles mycket utmärkta Android TV OS. Det kommer också med Googles röstsökning och inbyggd inbyggd.

Vad får du?

Xiaomi Miboz drivs av en 2GHz fyrkärnig ARM-processor. Den inbyggda lagringen är 8 GB men du kan trycka på knappen för mer lagring via USB-porten. Den har 2 GB RAM. Det stöder 4K-videouppspelning vid 60 FPS. Mi Box själv är en liten enhet jämfört med rivalerna som Amazon Fire TV, Roku Ultra och Apple TV. Det är en matt plastenhet, och du får en HDMI-kabel med den också. Du får också en fjärrkontroll och 802.11ac Wi-Fi. Men du missar en inbyggd Ethernet-port.

Hur man får ut det mesta av Mi Box?

Som med alla Android TV-lådor eller strömmande enheter i allmänhet beror mängden och flödet på strömmningstjänster som du har tillgång till i stort sett på ditt nuvarande hemland. Till exempel är scheman som American Netflix, Hulu och HBO Go endast tillgängliga om du bor i USA.

Du kan använda VPN för att komma åt geo-blockerade kanaler på Mi Box och öppna en helt ny streamingupplevelse i processen.

  • Läs den här guiden för mer information om hur du döljer din IP på Android TV, inklusive Mi Box, med VPN.
  • Om du vill ställa in Kodi på din Android TV följer du dessa steg. Kodi, även känd som XBMC, är en måste-app för alla som vill förvandla sin Mi Box till ett riktigt multimediahub.

När det gäller de bästa VPN-skivorna att använda med Mix Box, här är vår granskade lista. Ta ditt val.

Så hur är upplevelsen?

På papper låter locket av 4k HD-streaming inom 69 dollar fantastiskt. Men i verkliga prestanda är saker och ting inte så rosa. Till att börja med har fjärrkontrollen några avvägningar. Det finns inga knappar för spolning, paus och ingen snabbspolning framåt. Ingen genvägsknapp finns där heller. Men du får en volymkontroll på fjärrkontrollen.

Android TV kan ha fått fantastiska recensioner, men upplevelsen är inte exakt vad du kallar mind blowing. Du får tillgång till strömmningstjänster som PlayStation Vue, Netflix, Sling TV, Hulu och Crackle. Undantag inkluderar NBC och Amazon Video. Eftersom Android TV har inbäddat Google Cast-stöd kan du starta strömningsappar på mobila enheter. Avancerade användare får emellertid inte något liknande Amazons Fire TV: s Alexa virtuella assistent eller Rokus privata hörlurar lyssnande.

Android TV har några mindre användbara områden. Rekommendationsfältet är ett sådant exempel. Appen Live Channels får stöd från bara sex strömmande appar. Röstsökningen är en användbar och kraftfull funktion, men den behöver en gränssnitt för gränssnitt. Synd att ingen övergick Star Wars: The Force Awakens! Den filmen var patetisk!

Vad är så coolt om Mi Box?

Röstsökningsfunktionen fungerar bra, och du får tillgång till ett antal populära streamingtjänster. Kapaciteten att ladda alla Android-appar är också prisvärt. När Xiaomi släpper sin version av Android 7.0 för enheten kommer underhållningsalternativ att öka. Det är billigare än Rokus Premier och Ultra.

De två starka punkterna i Mi Box är röstkommando och fjärrnavigering, och den senare är snygg. Med röstkommandon kan användare göra många saker som att söka på nätet, byta kanaler, starta appar, hitta specifika filmer och så vidare. Appar fungerar bra och spel går också smidigt.

Vad är inte så coolt?

Det är dock inte alla som går på rosor. Det finns några taggar som kommer att sticka dig då och då! Men du måste vara ett fan av Googles ekosystem för att köpa och gilla enheten, på allvar! HDR-videostöd är framträdande, men det tillgängliga innehållet är fortfarande tunt. Du kan inte komma åt Amazons Prime Video. “Mi Box rekommenderar” kan också vara ont. Dessa appar kan tas bort, men processen är ganska irriterande.

Skulle du köpa Mi Box?

Huruvida du vill köpa Mi Box beror på din tekniska kunnande och preferenser. Det finns båda skälen att gilla och undvika det. Om du är ett stort fan av Googles appar och ekosystem kommer det att tilltala dig.

Det kommer också att tilltala dig om du vill ha en 4k HDR streamer-enhet med låg budget. Rokus alternativ är ganska dyra, och Apple TV har ännu inte lagt till stöd för 4K. Men om 4K-support inte är ett måste för dig och du inte bryr dig om att betala lite mer för en mer uppslukande upplevelse och snyggare gränssnitt, finns det många bättre alternativ.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map