Mi Box Review – najboljša Android TV v letu 2017?

Iskanje zabave je danes za večino ljudi postalo zapleteno in lažje. Če vam ta izjava dvigne obrvi, poglejte okoli. Do doma in zunaj lahko dostopate do hitrega interneta ter prenašate in prenašate vsebino v vsebino svojega srca. Nikoli ni bilo tako enostavno. Seinfeld, Hiša kart, Ščit, Pohodni mrtvec, 24 ves dan! Prekomerna količina storitev in naprav vas lahko izgubi in izgubi. Obstaja toliko storitev za pretakanje videoposnetkov in zvoka, nato pa je na voljo veliko naprav, ki jih lahko dostopate do njih! The Mi Box je med novimi pretočnimi napravami, ki se bodo pridružile pasu. Kot že ime pove, naprava izvira iz kitajskega zagonskega Xiaomi – istega podjetja, ki je v industriji pametnih telefonov s svojimi vrednostmi za denar zaslužil z visoko cenovnimi lastnostmi.

Mi Box Android TV pregledan

Mi Box Android TV pregledan

Najboljši VPN za Kodi

Kaj je Mi Box?

Ko je trg poln s pretočnimi napravami iz težkih uteži, kot so Apple, Amazon in Roku – kaj ponuja Mi Box? Gre za 4K HDR pretočno škatlo z najcenejšo možno ceno. Naprava poganja Googlovo OS z Android TV, ki jo veliko oglašujejo. Priložena je tudi Googlovemu glasovnemu iskanju in vgrajenemu vložku.

Kaj dobiš?

Xiaomi Miboz poganja četverojedrni procesor ARM 2 GHz. Vgrajena shramba je 8 GB, čeprav lahko pritisnete gumb za več prostora za shranjevanje prek vrat USB. Ima 2 GB RAM-a. Podpira predvajanje 4K video posnetkov pri 60 FPS. Mi Box je majhna naprava v primerjavi s tekmeci, kot so Amazon Fire TV, Roku Ultra in Apple TV. Gre za mat plastično napravo, z njo pa dobite tudi kabel HDMI. Dobite tudi daljinski upravljalnik in 802.11ac Wi-Fi. Vendar pa zamudite vgrajen Ethernet port.

Kako kar najbolje izkoristiti Mi Box?

Kot v vseh Android TV škatlah ali na splošno prikazovalnih napravah je količina in kakovost storitev pretakanja v veliki meri odvisna od vaše države prebivanja. Na primer, schanneli, kot so ameriški Netflix, Hulu in HBO Go, so na voljo samo, če živite v ZDA.

VPN lahko uporabite za dostop do geoblokiranih kanalov na Mi Boxu in odpiranje popolnoma nove izkušnje v toku.

  • Preberite ta vodič za več informacij o tem, kako skriti svoj IP na katerem koli Android TV-ju, vključno z Mi Boxom, z uporabo VPN-ja.
  • Če želite Kodi nastaviti na Android TV, sledite tem korakom. Kodi, znan tudi kot XBMC, je obvezna aplikacija za vse, ki želijo svoj Mi Box spremeniti v pravo multimedijsko središče.

Tukaj je naš pregledan seznam glede najboljših VPN-jev, ki jih je mogoče uporabiti z Mix Boxom. Poberi se.

Torej, kako je z izkušnjo?

Na papirju zvabi 4k HD pretakanje v vrednosti 69 dolarjev zveni čudovito. Toda v resničnem svetu stvari niso tako rožnate, kot je. Daljinski upravljalnik ima za začetek nekaj kompromisov. Ni gumbov za previjanje nazaj, premor in hitro premikanje naprej. Tudi gumba za bližnjico ni. Vendar pa na daljinskem upravljalniku dobite regulator glasnosti.

Android TV je morda dobil hudobne ocene, toda izkušnja ni ravno tista, ki ji pravite misel. Dobite storitve pretakanja, kot so PlayStation Vue, Netflix, Sling TV, Hulu in Crackle. Izjemi vključujeta NBC in Amazon Video. Ker je Android TV vgrajena podpora za Google Cast, lahko zaženete pretočne aplikacije na mobilnih napravah. Vendar napredni uporabniki ne bodo dobili ničesar, kot je navidezni pomočnik Alexa Amazon’s Fire TV ali poslušanje slušalk Roku.

Android TV ima nekaj manj uporabnih področij. Vrstica s priporočili je en tak primer. Aplikacija Kanali v živo dobi podporo samo s šestimi programi za pretakanje. Glasovno iskanje je koristna in močna funkcija, vendar potrebuje prenovo uporabniškega vmesnika. Škoda, da nihče ni prevetril Vojne zvezd: Sila se prebuja! Ta film je bil patetičen!

Kaj je tako super o Mi Boxu?

Funkcija glasovnega iskanja deluje v redu, in dostopate do številnih priljubljenih storitev pretakanja. Pohvalna je tudi zmogljivost, da lahko naložite katero koli aplikacijo za Android. Ko bo Xiaomi izdal svojo različico Android 7.0 za napravo, se bodo možnosti za zabavo povečale. Je nižji od Rokujeve Premier in Ultra.

Dve močni točki Mi Boxa sta glasovni ukaz in daljinska navigacija, slednja pa je hitra. Z glasovnimi ukazi lahko uporabniki počnejo veliko stvari, kot so iskanje po spletu, spreminjanje kanalov, zagon aplikacij, iskanje določenih filmov in podobno. Aplikacije delujejo dobro, igre pa tudi tekoče.

Kaj ni tako kul?

Vseeno ne hodi po vrtnicah. Obstaja nekaj trnja, ki vas bodo tu in tam povohale! Vendar morate biti ljubitelj Googlovega ekosistema, če želite napravo resno kupiti in všeč! Podpora HDR video je vidna, vendar je razpoložljiva vsebina še vedno tanka. Ne morete dostopati do Amazonovega videoposnetka. “Mi Box priporoča” je lahko tudi bolečina. Te aplikacije je mogoče odstraniti, vendar je postopek precej moteč.

Bi kupili Mi Box?

Ali boste želeli kupiti Mi Box, je odvisno od vaše tehnične pamet in želje. Oba razloga sta všeč in se mu izogibajte. Če ste velik ljubitelj Googlovih aplikacij in ekosistema, vam bo všeč.

Všeč vam bo tudi, če želite 4k HDR streamer napravo z nizkim proračunom. Možnosti Roku so precej drage, Apple TV pa naj bi še dodal podporo za 4K. Če pa podpora za 4K ni nujno potrebna za vas in ne zamerite, da bi za bolj potopno izkušnjo in eleganten vmesnik plačali malo več, je veliko boljših možnosti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me