Най-добър VPN за Android TV Box през 2020 година

Кой е най-добрият VPN за Android TV Box през 2020 г.? Една Android TV полето позволява на потребителя да се наслаждава на толкова широк набор от съдържание, от добър избор от канали, които повечето други устройства не могат да предоставят. Добавяне на a VPN връзката отгоре позволява на човек да добавите значителен слой сигурност, който добре защитава вашата поверителност, като скриете дейностите си онлайн. Ще получите и заобикаляне на гео-ограниченията и деблокиране на приложения в Google Play, които обикновено не са налични във вашия регион. Възможно е да възникне проблем, особено когато решавате за коя услуга да се абонирате, но първо, нека да се потопим по-задълбочено за това за какво VPN услуга става въпрос.

Най-добър VPN за Android TV Box

Най-добър VPN за Android TV Box

Най-добър VPN за Android TV Box – Обобщение

Ето списък с най-добрите VPN мрежи, които можете да използвате на Android TV Box.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Тези доставчици на VPN са тествани и са я превърнали в горната част на нашия списък в днешния преглед. Ако искате да разгледате бързо какво ще разгледаме по-нататък, разгледайте тази таблица.

Най-добрият VPN за Android TV Box

Изборът на правилната VPN услуга за вашия Android TV Box трябва да ви позволи да имате неограничена честотна лента за сърфиране, както и да предотвратите всяко ниво на дроселиране, което може да бъде наложено от вашия интернет доставчик. Това е ключово, тъй като повечето кутии ще бъдат използвани за поточно предаване на видеоклипове онлайн.

Един качествен доставчик също трябва да има много сървъри, разпръснати по целия свят. Ако те не водят регистрации на активността на потребителя, това би било допълнително предимство. Тъй като приключихме с основните положения, нека започнем с най-добрия си VPN за Android TV Box Review:

ExpressVPN

Преглед ExpressVPN

ExpressVPN е известно, че се класира сред най-добрите доставчици на услуги и работи много добре с Android TV кутия. Ще можете да го използвате и с устройства като смартфон или вашия компютър с Windows. Той се счита за един от най-добрите VPN, които се използват за стрийминг. Това се дължи на бързите скорости и липсата на ограничения на честотната лента.

ExpressVPN също е на върха, що се отнася до сигурността. Той използва 256-битово AES криптиране и не регистрира вашия IP адрес или сайтовете, които посещавате. Има дори ключ за убийство, който спира целия интернет трафик при отпадане на връзката с VPN.

Този предлага достъп до повече от 120+ места в 78 различни страни, така че никога няма да ви липсва точки за връзка. Ако искате да го тествате, ExpressVPN предлага безплатен пробен период за потребителите на iOS и 30-дневна гаранция за връщане на парите на всички устройства. Ако искате да знаете повече за този доставчик, прочетете Пълният преглед на ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN преглед

Една от основните причини, поради която VPN се препоръчва силно, е, че е базирана в Панама. Така че, тя не е обвързана със същите задължения, каквито биха могли да имат другите VPN компании, когато става въпрос за искания на правителството.

NordVPN предлага различни видове сървъри, включително някои оптимизирани за ултра бърз стрийминг. Ако хардуерно поддържате 4K, имате късмета да работите с тази VPN. Още по-добре, NordVPN предлага шанс да свържете 6 устройства под един абонамент. Това се смята за по-щедро от повечето други VPN доставчици там.

В случай че се сблъскате с някакви проблеми, екипът им за поддръжка е на разположение 24 часа в денонощието и чака да реши вашите проблеми чрез чат на живо. За да знаете повече, разгледайте Преглед на NordVPN.

BulletVPN

Преглед на BulletVPN

BulletVPN е третият в нашия списък. Доставчикът има стратегически разпръснати сървъри по целия свят. Те пламват бързо и са идеални за постоянен поток. Въпреки това, сървърната мрежа е доста малка, тъй като тази VPN е доста нова. Очакваме по-голям план за дистрибуция в бъдеще. 

Тази VPN деблокира повечето от основните стрийминг услуги. Можете да получите достъп до сървъри в повече от 30 държави. Приложението им е добре проектирано, лесно за използване и солидна опция за начинаещи. Ако не сте в тази технология, приложението на BulletVPN е това, което търсите. Той е съвместим с устройства с компютър, Mac, iOS и Windows. Прочетете повече за прегледа BulletVPN тук.

SurfShark

SurfShark

SurfShark не е имало от много време, но засега съм впечатлен. Те създадоха мощна VPN, която се конкурира с други отраслови лидери. 

Откакто стартира, тази VPN не отправя неясни претенции. Каквото и да обещаха, те доставиха. Например, едно от основните им обещания беше, че ще деблокира Netflix US, и познайте какво, стана.

Характеристиките им включват сигурността на върха, пламтящи високи скорости и способността да се предава гео ограничено съдържание от цял ​​свят. Искаш ли още? Е, предполагам, че ще харесате факта, че този доставчик предлага неограничени едновременни връзки. Разбирам повече за SurfShark.

Как да инсталирате VPN на Android TV Box

За да настройка VPN на вашия Android TV Box, ще трябва да се регистрирате ExpressVPN и получете както вашето потребителско име, така и парола. След като това е направено, ето стъпките, които трябва да следвате:

 1. Стартирайте Google Play Store във вашата Android TV Box.
 2. Търсете ExpressVPN. 
 3. След като го намерите, изберете да инсталирате. 
 4. Сега ще можете да го намерите в секцията за приложения на вашата кутия. 
 5. Отворете ExpressVPN, след което отворете опциите, като щракнете върху лентите в горния ляв ъгъл.
 6. Изберете Вход.
 7. Въведете своите идентификационни данни и след това влезте. 
 8. Ще видите списък на сървърите, от които можете да избирате. 
 9. Изберете най-подходящия за вас.
 10. Щракнете върху него и приложението ще започне връзка със сървъра.
 11. Ще се появи изскачащ прозорец, потвърждаващ връзката ви.
 12. Сега можете да предавате поточно предаванията си под връзката.

VPN дефиниран

Виртуалната частна мрежа е прост инструмент, който позволява човек да скрие местоположението си и да криптира данните си, докато е онлайн. Това става чрез връзката между вашите онлайн устройства и защитен сървър, което е предназначено да се справи с цялата ви онлайн активност.

Например, Android TV кутия ще се свърже към VPN сървър, който след това ще действа като тунел, през който ще преминават всичките ви данни. Връзката е криптирана, което означава, че никой няма да може да вижда, копира или манипулира вашите данни.

VPN сървърите могат да бъдат намерени навсякъде по света. Това позволява на човек от Обединеното кралство например да се свърже към VPN сървър в Детройт и цялата му онлайн активност ще протича през сървъра в Детройт. IP адресът му ще бъде променен, което ще му позволи да изглежда като че ли е във Великобритания.

Как да проверите дали VPN работи на Android TV Box?

Ето какво трябва да направите, за да видите дали VPN крие вашия IP адрес в Kodi TV Box или не.

 1. Стартирайте уеб браузъра на вашия Android Box и преминете към https://whatismyip.network/
 2. След това отбележете IP адреса, който получавате.
 3. След това стартирайте приложението VPN и се свържете с VPN сървър.
 4. След като приключите, върнете се отново към https://whatismyip.network/ и проверете IP адреса, който получавате.
 5. Ако е нов, вашият VPN работи както трябва.

Безплатен VPN за Android TV Box

Думата „Безплатно“ е върховното изкушение за всеки, който търси определен продукт. Безплатни VPN мрежи са навсякъде на пазара. Съветвам обаче да не ги използвате при никакви обстоятелства. Първо, те са много бавни. Можете да видите разликата в скоростта, когато става въпрос за сравняването им с първокласни VPN доставчици. Може буквално да чакате дълго време, докато просто проверявате своя имейл адрес, камо ли да предавате HD видео.

Някога питали ли сте се как тези VPN печелят парите си? Нищо не ги спира да бомбардират устройствата си с реклами или да продават личната си история на трети страни. Не мисля, че VPN работи по този начин. Основното му съществуване е да гарантира поверителността на потребителите. С безплатен VPN сте всъщност по-изложени от всякога.

И накрая, с безплатен VPN отваряте системата си за всякакви заплахи. Техните приложения могат да заразят вашето устройство с вируси, зловреден софтуер и зловреден софтуер, без дори да забележите. Така че, долната линия, стойте далеч от безплатните VPN мрежи.

Резюме на най-добрата VPN за Android TV Box

VPN връзка е един сигурен начин да защитите местоположението си. Можете също така да го използвате с Kodi, или когато сте в движение със своя смартфон. Налични са редица опции, които са достъпни и предлагат високо ниво на сигурност. Повечето устройства могат да се справят добре с такава връзка и това включва компютри, работещи на различни операционни системи. ExpressVPN се счита за Android TV общността, тъй като те имат неограничена честотна лента и също така няма форма на заглушаване, когато предавате видеоклиповете си.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me