Най-добрите алтернативи на Kodi през 2023 г.

Какви са най-добрите алтернативи за Kodi през 2023 г.? В резултат на засиления натиск от страна на притежателите на авторски права и интернет доставчици, много добавки на трети страни вече не работят. Ето защо много хора търсят алтернативни приложения за гледане на филми, телевизионни предавания и предавания на живо на своите PC, Mac, Android или Fire Stick. В това ръководство за преглед ще разгледаме най-добрите алтернативи на Kodi, като подчертаваме техните плюсове и минуси по пътя.

Най-добрите алтернативи на Kodi през 2023 г.

Най-добрите алтернативи на Kodi през 2023 г.

Най-добрите алтернативи за Kodi

Ето списък на всички топ Kodi замени можете да използвате на вашия FireStick или Android TV Box:

 1. SPMC
 2. Kokotime
 3. Plex
 4. Терариум телевизор
 5. Mobdro
 6. Време за пуканки
 7. Vavoo

Не рискувайте! Използвайте VPN

Незаконните или пиратските потоци чрез добавки на Kodi от трети страни и подобни приложения получават много публичност през последните няколко месеца. Авторските тролове във Великобритания, САЩ, Канада и Австралия се разпалват от такива потоци. Винаги се препоръчва да шифровате трафика си и да скриете IP адреса си, когато излизате онлайн. Използвайки виртуална частна мрежа, можете да сърфирате в мрежата анонимно. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите и инсталирате VPN приложение и след това да се свържете към VPN сървър. След като свършите, вашият IP адрес е скрит и можете да се възползвате от следните функции.

 • Разблокирайте добавки за Kodi с географски ограничения: Има много добавки на Kodi, които можете да използвате само в определени региони. С VPN можете да заобиколите регионални ограничения.
 • Байпас ISP Дросене: Забелязали ли сте някога, че скоростта на вашия интернет е прилична, ако разглеждате уебсайтове, но изведнъж спада, когато гледате видеоклипове онлайн? Ако случаят е такъв, вашият интернет доставчик вероятно намалява скоростта на интернет. Използването на VPN основно ви позволява да избегнете това да се случи.
 • Крайна поверителност: Добавете допълнителен слой на поверителност и сигурност към всичките си онлайн дейности.
 • VPN приложения: Не е нужно да сте технически изрод, за да настроите VPN връзка благодарение на удобни за VPN приложения на PC на компютър, Mac, Android, iOS и FireStick.
  Ocultar dirección IP en Kodi - Cómo hacerlo con VPN

От личен опит, ExpressVPN е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Kodi. Те са оптимизирали своите VPN приложения, за да работят по-добре с добавките на Kodi и имат политика без регистрация. Вижте нашия рецензиран списък на най-добрите VPN мрежи през 2023 г. по-долу.

SPMC – перфектният клон Kodi

SPMC - перфектният клон Kodi

SPMC – перфектният клон Kodi

SPMC, съкратено от Semper Media Center, е неофициална вилка Kodi. По същество това е алтернатива, която почти работи идентично с Kodi. Това означава, че всички добавки, които работят на Kodi, също могат да бъдат инсталирани на SPMC. За разлика от Kodi обаче, SPMC в момента е съвместим само с Android и FireStick. Все пак със сигурност си струва да опитате.

Кокотайм – Новите коди

Кокотайм - Новите коди

Кокотайм – Новите коди

Kokotime е нов медиен център, предназначен основно за работа на Android устройства. Мощният му медиен плеър позволява на потребителите да гледат филми и телевизионни предавания от местната си библиотека. Можете също да настроите добавки на трети страни в Kokotime. Ето защо мнозина го нарекоха като “новия Kodi”. Можете да настроите Kokotime на Amazon Fire Stick, Android, PC и Mac

Терариум телевизор – най-добрите алтернативи на Kodi

Терариум телевизор - най-добрите алтернативи на Kodi

Терариум телевизор – най-добрите алтернативи на Kodi

Ако филмите и телевизиите показват какво искате, Terrarium TV е идеалната алтернатива. Страхотен потребителски интерфейс разделя това приложение. Търсенето на филми за поточно предаване също е доста лесно. Качеството на потока също е предимно в HD. Terrarium може да бъде инсталиран на устройства с Android и Amazon Fire Stick. За съжаление, това приложение не предлага потоци на живо.

 • Прочети: Как да инсталирате Terrarium TV на компютър
  Как да Jailbreak FireStick през 2023 г.

Mobdro – най-добрите алтернативи за Kodi

Mobdro - най-добрите алтернативи за Kodi

Mobdro – най-добрите алтернативи за Kodi

Това приложение предлага предавания на живо от най-добрите американски, британски, немски и австралийски канали. От История до Откритие и дори Скай, можете да ги намерите всички на Mobdro. Качеството на потока липсва малко, но в края на краищата приложението е безплатно. Както при Terrarium, Mobdro е съвместим с Android и Amazon Fire TV Sticks. Все пак няма раздел по заявка.

 • Прочети: Как да инсталирате Mobdro на FireStick

Plex – най-добрите алтернативи на Kodi през 2023 г.

Plex - най-добрите алтернативи на Kodi през 2023 г.

Plex – най-добрите алтернативи на Kodi през 2023 г.

Ако се интересувате от организиране и поточно предаване на файлове в локалната си мрежа, Plex е приложението. Потребителският интерфейс е визуално привлекателен, но по отношение на опциите, Plex се чувства малко ограничен в сравнение с Kodi. Plex е съвместим с широка гама от устройства, които включват по-долу. Благодарение на специален плъгин за Plex Kodi, вече можете да инсталирате Plex и на Kodi.

 • Windows
 • OS X / macOS
 • Linux
 • NVIDIA SHIELD
 • Рутер Netgear Nighthawk X10
 • Много популярни NAS устройства като Drobo, Netgear, Synology и др

Време за пуканки – Топ алтернативи на Kodi

Време за пуканки - Топ алтернативи на Kodi

Време за пуканки – Топ алтернативи на Kodi

Popcorn Time е мултиплатформен, безплатен софтуер BitTorrent клиент, който включва интегриран медиен плейър. Има много вилици Time Popcorn Time и всички те са базирани на P2P. Ето защо трябва да използвате VPN с това конкретно приложение, освен ако не желаете да получите известие за нарушаване на авторски права. Времето за пуканки е съвместимо с PC, Mac, Android и Linux.

  Los mejores repositorios para Kodi 18 Leia

Полезни съвети и трикове за Kodi

 • Най-добрите Kodi Addons
 • Най-добрите VPN за Kodi
 • Топ 5 сгради за Kodi
 • Най-добрите хранилища за Kodi

Най-добрите алтернативи на Kodi през 2023 г. – приключване

И така, какво мислите за списъка с алтернативи на Kodi, който изброихме по-горе? Опитвали ли сте някое от тях? Знаете ли за други приложения, които трябва да са в списъка? Споделете мислите си в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me