Най-добрите добавки за Kodi 18 Leia

Какви са най-добрите добавки за Kodi 18 Leia? Kodi 17.6 Krypton е последната версия на фазата на Krypton. Затова е безопасно да се каже, че официалното издаване на Kodi 18 Leia е предстоящо. Последната версия на Kodi ще внесе някои интересни нови функции на масата. Играта е една от тях. Имайки всичко това предвид, разгледаме най-горните плъгини Kodi 18 Leia, които можете да инсталирате на своите Amazon FireStick, Xbox One, Raspberry Pi, Android TV Box, PC и Mac.

Най-добрите добавки за Kodi 18 Leia

Най-добрите добавки за Kodi 18 Leia

Най-добрите добавки за Kodi 18 Leia

Що се отнася до Kodi, винаги е най-добре да инсталирате само добавки, които могат да бъдат намерени в официалното хранилище на добавки Kodi. Тези плъгини са главно безопасни, както и легални за използване. Ето нашите любими топ добавки Kodi 18 Leia.

1. USTVNow

USTVNow е един от най-популярните добавки на Kodi и по добра причина също. По същество това е безплатен плъгин, който позволява на потребителите да гледат популярни онлайн канали като CBS, ABC и CWTV. Ако сте потребител на Kodi, USTVNow е задължителен. Можете да го инсталирате, като следвате това ръководство.

2. iPlayer WWW

IPlayer WWW е номер две в нашия списък с най-добрите добавки за Kodi 18 Leia. Тази добавка позволява на потребителите да гледат както съдържание на живо, така и по заявка от BBC. Можете да стриймвате популярни телевизионни предавания като Match of the Day, Top Gear, Eastenders, както и Peaky Blinders. Стига да сте в Обединеното кралство, което е. За повече информация как да настроите iPlayer WWW добавката на Kodi 18, вижте тези инструкции.

3. Youtube Addon

Безопасно е да се каже, че Amazon и Google в момента не виждат очи в очи. Конфликтът доведе до премахването на приложението Youtube от магазина на Amazon. Това остави потребителите на FireStick пред дилема. Благодарение на добавката Youtube Kodi можете лесно да получите достъп до всичките си любими Youtube канали и видеоклипове на всяко устройство, на което сте инсталирали Kodi. Това включва Amazon Fire TV и FireStick.

4. Крекър

Crackler е безплатна и легална добавка на Kodi, която можете да използвате, за да гледате различни филми и телевизионни сериали. Можете да посетите уебсайта на Crackle или да инсталирате официалния плъгин Crackler Kodi на вашия компютър, Mac, Android, FireStick или Raspberry Pi. Библиотеката от филми и телевизионни предавания, до които можете да получите достъп, зависи от вашия регион. Ето защо използването на VPN се препоръчва.

5. Plex

Това вече не е Plex срещу Kodi, а по-скоро Plex И Коди. Официалният Plex addon вече се предлага безплатно на Kodi. Това означава, че можете да комбинирате двата най-добри мултимедийни порта в света заедно. Феновете на всяка от платформите също се чудеха как Kodi и Plex ще работят заедно. Най-накрая Plex добави официален аддон към Kodi, който можете да намерите в официалното хранилище на добавки Kodi.

Други добавки Kodi за Kodi 18 Leia

 • Функция сега
 • Vimeo
 • Dailymotion
 • Viewster
 • SnagFilms
 • SoundCloud
 • HGTV
 • Vevo
 • Кутия затото
 • NBC Sports
 • Fox Sports Go
 • ESPN
 • PopcornFlix
 • Crunchyroll

Най-добър VPN за Kodi 18 Leia

Повечето добавки на Kodi 18 работят само в определени региони като САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Германия. За да заобиколите тези регионални ограничения и да гледате на живо и при поискване съдържание на всеки плъгин Kodi, който искате навсякъде, където искате, трябва да излъжете местоположението си онлайн чрез VPN. По-долу са някои от предимствата, които получавате, когато използвате VPN с Kodi 18 Leia.

 • Разблокирайте добавки за Kodi с географски ограничения: Има много добавки на Kodi, като USTVNow, които можете да използвате само в определени региони. С VPN можете да заобиколите регионални ограничения.
 • Байпас ISP Дросене: Забелязали ли сте някога, че скоростта на вашия интернет е прилична, ако разглеждате уебсайтове, но изведнъж спада, когато гледате видеоклипове онлайн? Ако случаят е такъв, вашият интернет доставчик вероятно намалява скоростта на интернет. Използването на VPN основно ви позволява да избегнете това да се случи.
 • Крайна поверителност: Добавете допълнителен слой на поверителност и сигурност към всичките си онлайн дейности.
 • VPN приложения: Не е нужно да сте технически изрод за настройка на VPN връзка благодарение на удобни за потребителите VPN приложения на PC, Mac, Android, iOS и FireStick.

От личен опит, ExpressVPN е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Kodi 18 Leia. Те са оптимизирали своите VPN приложения, за да работят по-добре с добавките на Kodi и имат политика без регистрация. Вижте нашия рецензиран списък на най-добрите VPN за Kodi през 2018 г. по-долу.

Как да инсталирате най-добрите добавки за Kodi 18 Leia

За да настроите всеки добавка от списъка по-горе, всичко, което трябва да направите, е да получите достъп до официалното хранилище на добавки Kodi. Ето как да инсталирате USTVNow Kodi добавка например.

 1. Стартирайте своето приложение Kodi 18 Leia.
 2. Насочете се към Аддонс.
 3. Кликнете върху иконата за инсталиране на малкия пакет addon в горния ляв ъгъл.
 4. Сега изберете „Инсталиране от хранилище“.
 5. След това изберете хранилището за добавки Kodi -> Видео добавки.
 6. Кликнете върху USTVNow -> Инсталирай.
 7. Изчакайте известието „Активиран Addon“.
 8. Върнете се на началния екран на Kodi и кликнете върху Addons -> Видео добавки.
 9. Изберете USTVNow.

Най-добрите добавки за Kodi 18 Leia – Опаковане

И така, какво мислите за нашия списък с най-добрите добавки Kodi 18 Leia? Изпробвали ли сте някой от тях все още? Има ли плъгин, който според вас също трябва да бъде в списъка? Споделете мислите си с нас, като оставите коментар по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me