Най-добрите хранилища за Kodi 18 Leia

Кои са най-добрите хранилища Kodi 18 Leia? С предстоящия старт на Kodi v18, известен още като Leia, вероятно търсите различни източници за инсталиране на нови добавки в новата версия на XBMC. През последните няколко месеца много неофициални хранилища на Kodi иззети, за да съществуват по много причини. Харесванията на Ares Wizard, Colossus repo, както и Smash repo вече не работят. Имайки това предвид, разглеждаме най-добрите хранилища за Kodi 18 Leia. По време на писането всички тези репости все още трябва да работят. Също така трябва да можете да инсталирате тези топ хранилища Kodi 18 Leia на вашия компютър, Mac, Android, FireStick, Xbox One и разбира се Raspberry Pi.

Най-добрите хранилища за Kodi 18 Leia

Най-добрите хранилища за Kodi 18 Leia

Най-добрите хранилища за Kodi 18 Leia

Нека да разгледаме топ репостите, които можете да използвате, за да инсталирате както официални, така и неофициални добавки на вашето Kodi устройство.

1. Официалното хранилище за добавки Kodi

Официалното репо от фондацията XBMC често се пренебрегва. Много хора дори не знаят, че съществува. Официалното хранилище за добавки Kodi основно се предлага предварително инсталирано с приложението Kodi. Тя включва много страхотни плъгини като iPlayer WWW, Zattoo, USTVNow, Youtube, MLB, NBCSN, наред с други. Ако търсите добавки на Kodi, които са безопасни и лесни за използване, това е единственото репо, на което трябва да се доверите.

2. Браузърът на TVAddons Github

TVAddons наскоро пусна нов инструмент за Kodi. Браузърът Github по принцип ви позволява да инсталирате добавки, както и репозиции на трети страни, без да е необходимо ръчно да добавяте изходния URL адрес в приложението си Kodi. Github е уебсайт за разработчици и много разработчици на Kodi addon публикуват своите творения на този сайт.

3. KodiNerds Repo

Repo KodiNerds е неофициално хранилище, което е насочено главно към немската аудитория. Ако не сте местен говорител на немски език, все още трябва да можете да намерите различни полезни добавки като DAZN, Comedy Central, Eurosport, Zattoo, Youtube и много други.

4. Суперрепо

Superrepo съдържа над 800 добавки Kodi. Имайте предвид, че някои от тези приставки вече може да не работят. Също така, бъдете внимателни кои добавки инсталирате с помощта на това репо, тъй като някои може да се считат за незаконни за използване във вашия регион. Все пак Superrepo е едно от най-обширните хранилища на Kodi и определено си струва да проверите.

5. хранилището Kodil

Не на последно място, хранилището на Kodil, подобно на Superrepo, съдържа много и много плъгини Kodi. Въпреки че много от тези плъгини може да не работят правилно или може да не струват вашето време, други определено си струват да се инсталират. Както при Superrepo, може да намерите някои добавки, които предоставят на потребителите достъп до „пиратско“ съдържание. Така че направете някои проучвания преди да инсталирате addons, използвайки това репо.

Най-добър VPN за Kodi 18 Leia

Повечето добавки на Kodi 18 работят само в определени региони като САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Германия. За да заобиколите тези регионални ограничения и да гледате на живо и при поискване съдържание на всеки плъгин Kodi, който искате навсякъде, където искате, трябва да излъжете местоположението си онлайн чрез VPN. По-долу са някои от предимствата, които получавате, когато използвате VPN с Kodi 18 Leia.

  • Разблокирайте добавки за Kodi с географски ограничения: Има много добавки на Kodi, като USTVNow, които можете да използвате само в определени региони. С VPN можете да заобиколите регионални ограничения.
  • Байпас ISP Дросене: Забелязали ли сте някога, че скоростта на вашия интернет е прилична, ако разглеждате уебсайтове, но изведнъж спада, когато гледате видеоклипове онлайн? Ако случаят е такъв, вашият интернет доставчик вероятно намалява скоростта на интернет. Използването на VPN основно ви позволява да избегнете това да се случи.
  • Крайна поверителност: Добавете допълнителен слой на поверителност и сигурност към всичките си онлайн дейности.
  • VPN приложения: Не е нужно да сте технически изрод за настройка на VPN връзка благодарение на удобни за потребителите VPN приложения на PC, Mac, Android, iOS и FireStick.

От личен опит, ExpressVPN е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Kodi 18 Leia. Те са оптимизирали своите VPN приложения, за да работят по-добре с добавките на Kodi и имат политика без регистрация. Вижте нашия рецензиран списък на най-добрите VPN за Kodi през 2018 г. по-долу.

Най-добрите хранилища на Kodi 18 Leia – приключване

И така, какво правите от нашия списък с топ 5 хранилища на Kodi 18 Leia? Смятате ли, че списъкът е честен или трябва да се включват и други репости? Споделете мислите си с нас, като пуснете коментар по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me