Най-добрите магьосници за Kodi през 2020 г.

Коди магьосниците са като ножове на швейцарската армия. Те по същество представляват добавки към програмата всичко, което ви позволява да изпълнявате множество задачи. Например, можете да инсталирате различни компилации на общността, да възстановите фабрично приложението си Kodi или дори да изпробвате скоростта на интернет в рамките на приложението си Kodi. Освен това, съветниците от Kodi ви позволяват да инсталирате всички най-добрите Kodi добавки, без да е необходимо ръчно да конфигурирате техните хранилища. В този преглед разглеждаме най-добрите магьосници за Kodi 17.6 Krypton, както и Kodi 18 Leia през 2020 г..

Най-добрите магьосници за Kodi 17 Krypton през 2017 година

Най-добрите магьосници за Kodi 17 Krypton през 2020 г.

Инсталиране на най-добрите магьосници на Kodi – Внимавайте!

Използването на VPN основно предотвратява вашия интернет доставчик да проследява вашите онлайн дейности. Независимо дали това е сърфиране, стрийминг или изтегляне. Въпреки че ние не носим отговорност за действията, които извършвате онлайн, ние ви препоръчваме да използвате VPN, за да запазите онлайн дейностите си. По-долу са някои от предимствата, които получавате, когато използвате VPN с Kodi. Ако искате да попречите на потенциалните подслушватели да шпионират какво правите онлайн, трябва да инсталирате VPN. В противен случай вашата поверителност ще бъде изложена.

  • Разблокирайте добавки за Kodi с географски ограничения: Има много добавки на Kodi, които можете да използвате само в определени региони. С VPN можете да заобиколите регионални ограничения.
  • Байпас ISP Дросене: Забелязали ли сте някога, че скоростта на вашия интернет е прилична, ако разглеждате уебсайтове, но изведнъж спада, когато гледате видеоклипове онлайн? Ако случаят е такъв, вашият интернет доставчик вероятно намалява скоростта на интернет. Използването на VPN основно ви позволява да избегнете това да се случи.
  • Крайна поверителност: Добавете допълнителен слой на поверителност и сигурност към всичките си онлайн дейности.
  • VPN приложения: Не е нужно да сте технически изрод, за да настроите VPN връзка благодарение на удобни за VPN приложения на PC на компютър, Mac, Android, iOS и FireStick.

От личен опит, ExpressVPN е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Kodi. Те са оптимизирали своите VPN приложения, за да работят по-добре с добавките на Kodi и имат политика без регистрация. Вижте нашия рецензиран списък на най-добрите VPN коди през 2020 г..

The Merlin Wizard – Най-добрият съветник за Kodi

The Merlin Wizard - Най-добрият съветник за Kodi

The Merlin Wizard – Най-добрият съветник за Kodi

Ако ни беше даден избор да инсталираме само един съветник Kodi, съветникът Merlin определено ще бъде начело в нашия списък. Като цяло, съветникът Merlin е абсолютно скъпоценен камък и задължително условие за всеки потребител на Kodi.

  • Прочетете още: Как да инсталирате Merlin Wizard на Kodi.

Ares Wizard – Най-добрият магьосник Kodi през 2020 г.

Ares Wizard - Най-добрите магьосници за Kodi през 2017 г.

Ares Wizard – Най-добрите магьосници за Kodi през 2020 година

Магьосникът Арес вероятно е най-известният от всички тях. По отношение на функционалността този съветник има всичко. Задачите, които можете да изпълнявате с помощта на Ares, включват инсталиране на компилации и добавки. Можете също да тествате скоростта си в Интернет и да възстановите фабричните настройки на приложението си Kodi.

  • Прочетете още: Как да инсталирате Ares Wizard на Kodi.

Портал на общността

Портал на общността - Най-добрите магьосници за Kodi през 2017 г.

Портал на общността – Най-добрите магьосници за Kodi през 2020 г.

Порталът на Общността е добавка към програмата, която ви позволява да инсталирате най-популярните добавки на Kodi 17. Можете също да използвате портала на Общността, за да създадете своя собствена персонализирана конструкция. Програмният плъгин също има раздел за поддръжка, както и голям списък с полезни уроци. Всички важни SportsDevil Launcher, добавка, която е от съществено значение за SportsDevil addon да работи безпроблемно, също е включена в този съветник.

  • Прочетете още: Как да инсталирате портала на общността на Kodi.

Durex Wizard

Durex Wizard - Най-добрите магьосници за Kodi през 2017 година

Durex Wizard – Най-добрите магьосници за Kodi през 2020 година

Не позволявайте на името да ви заблуди. Тази добавка на програмата Kodi е доста полезна. Можете да използвате Durex Wizard, за да настроите популярната версия на Durex Kodi. Плъгинът също има раздел за поддръжка и инструмент за инсталиране на добавки.

  • Прочетете още: Как да инсталирате Durex Wizard на Kodi.

Wookie Wizard

Wookie Wizard - Най-добрите магьосници за Kodi през 2017 г.

Wookie Wizard – Най-добрите магьосници за Kodi през 2020 г.

Wookie Wizard ви позволява да изпълнявате други задачи. Можете например да инсталирате лепенки на неофициални добавки от различни региони. Можете също да нулирате приложението си Kodi, да тествате скоростта на интернет, можете да използвате съветника и за инсталиране на други компилации в общността.

  • Прочетете още: Как да инсталирате Wookie Wizard на Kodi.

Най-добрите магьосници за Kodi през 2020 г. – финални мисли

Има ли съветник от Kodi, който пропуснахме? Знаете ли за някой друг топ съветник за Kodi, който трябва да бъде включен в списъка по-долу? Не се колебайте да ни уведомите кой магьосник оглавява списъка ви в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me