Najboljše novice za Kodi – Oglejte si novice v živo o Kodiju

Kateri so najboljši dodatki za gledanje novic o Kodiju? Od politike, športa in poslovanja do naravnih nesreč in vojn, gledanje novic v spletu vam daje vpogled v dogajanje v svetu okoli nas. Kodi ima nekaj odličnih vtičnikov, ki vam omogočajo gledanje novic v živo iz ZDA, Velike Britanije, Avstralije, Kanade in vsega sveta. V spodnjem pregledu si oglejmo najboljše uradne dodatke novic za Kodi v letu 2017.


Najboljše novice za Kodi

Najboljše novice za Kodi

Najboljše novice o Kodiju

Tukaj so naši najljubši uradni vtičniki Kodi za spremljanje novic:

 • Fox News
 • Sky News
 • RT
 • NewsOn
 • CBC News
 • Newsy
 • TV s seniščem
 • CNN

Fox News

Ena najbolj priljubljenih informativnih postaj na svetu, Fox News ponuja v živo več poročil o pomembnejših dogodkih v ZDA in po vsem svetu..

Sky News

Podobno kot Fox News tudi Sky News ne potrebuje uvoda. Je eden najbolj gledanih novic v Združenem kraljestvu in Združenih državah Amerike.

RT – Rusija danes

RT predstavlja vsestranske novice, dokumentarne filme, pogovorne oddaje in razprave ter športne novice in kulturne programe o Rusiji, namenjene prekomorskemu novicam. Leta 2011 je bil drugi najbolj gledani tuji informativni kanal v ZDA po BBC World News in tuja postaja številka ena v petih glavnih ameriških urbanih območjih leta 2012.

NewsOn

NewsON omogoča takojšen dostop do oddaj v živo ali na zahtevo z več kot 170 lokalnih postaj na 113 ameriških trgih. Do oddaje novic dostopajte do 48 ur po predvajanju in delite zanimive zgodbe s pomočjo integrirane funkcije deljenja družbenih medijev neposredno iz aplikacije. Poiščite lokalno postajo z interaktivnim zemljevidom ali si oglejte najbližjo postajo na pametnih telefonih, tablicah ali predvajalnikih Roku. Najljubše postaje shranite in ostanite na tekočem s sprotnimi novicami, poslanimi neposredno na mobilne naprave iz lokalnega vira novic. Ostanite povezani kadar koli in kjer koli brez kabelske naročnine ali prijave.

CBC News

CBC.ca je Kanadski spletni vir informacij. Izčrpno spletno mesto za novice, zabavo, šport in podjetja. CBC lahko gledamo samo v Kanadi. Takole lahko na Kodi namestite CBC News.

Newsy

Newsy je mreža video novic, ki proizvaja kratke video novice, ki zagotavljajo novice in posodobitve v ZDA in svetovnih novicah, politiki in politiki, znanosti in zdravju, zabavi, tehnologiji, podjetništvu in športu.

Haytstack TV

Senena televizija je popoln Kodijev dodatek za novice. Oglejte si prelomne, svetovne in lokalne novice na naslovu prilagojenem kanalu novic.

Kako namestiti novice Addons na Kodi

Vse zgoraj naštete dodatke najdete v uradnem skladišču dodatkov Kodi. Spodaj je opisano, kako jih lahko namestite v računalnik, Mac, Android, FireStick ali Raspberry Pi.

 1. Zaženite aplikacijo Kodi in pojdite na »Addons«.
 2. Izberite Ikona namestitvenega paketa v zgornjem levem kotu.
 3. Od tam kliknite na »Namestitev iz skladišča« -> Repozitorij dodatkov Kodi -> Video Addons.
 4. Kliknite na Sky News ali katero koli drugo novico, ki jo želite dodati -> Namestite.
 5. Počakajte, da se prikaže obvestilo z dovoljenjem Addon.
 6. Zdaj se vrnite na začetni zaslon Kodi in v levem stolpcu izberite zavihek »Addons«.
 7. Kliknite Video Addons.
 8. Vsi dodatki za video, ki jih namestite, bodo prikazani tukaj.

Pridobite več vsebine – Uporabite VPN z Kodi

Številni uradni dodatki Kodi delujejo le v določenih regijah, kot so ZDA, Velika Britanija, Kanada in Rusija. Če želite zaobiti te regionalne omejitve in si ogledati vsebino v živo in na zahtevo v katerem koli vtičniku Kodi, kamor koli želite, morate spletno lokacijo ponarediti z uporabo VPN. Spodaj je nekaj prednosti, ki jih dobite pri uporabi VPN z Kodi.

 • Odkleni dodatke za Kodi z omejenim geografskim prehodom: Obstaja veliko Kodijevih dodatkov, kot je USTVNow, ki jih lahko uporabljate le v določenih regijah. Z VPN lahko zaobidete regionalne omejitve.
 • Bypass ISP Throttling: Ste že kdaj opazili, da je vaša internetna hitrost spodobna, če brskate po spletnih straneh, a nenadoma upada, ko gledate videoposnetke v spletu? V tem primeru je verjetno, da vaš internetni ponudnik zmanjšuje vašo hitrost interneta. Uporaba VPN vam v osnovi omogoča, da se temu ne zgodite.
 • Vrhunska zasebnost: Dodajte dodatno plast zasebnosti in varnosti vsem svojim spletnim dejavnostim.
 • Prijave VPN: Za nastavitev VPN povezave vam ni treba biti tehnološki naključje, ker so uporabnikom prijazne aplikacije VPN v PC, Mac, Android, iOS in FireStick.

Iz osebnih izkušenj, ExpressVPN je najboljša storitev VPN, ki jo lahko uporabljate pri Kodi. Optimizirali so svoje VPN aplikacije, da bolje delujejo z dodatki Kodi in imajo politiko brez dnevnika. Spodaj si oglejte naš pregledni seznam najboljših Kodi VPN-jev v letu 2018.

Najboljši dodatki za novice o Kodiju – Zapri

Z vsem, kar se trenutno dogaja v svetu, je težko biti v koraku z vsemi najnovejšimi novicami. Upajmo, da vam bodo zgoraj navedeni dodatki pomagali dohiteti najnovejše novice o Kodiju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map