Najboljši 5 VPN za Kodi Fire Stick – 2020 Review

Kaj je tisto najboljši VPN za uporabo pri Kodi on Fire Stick leta 2020? Kombinacija Kodija in Amazon Fire TV Stick ima veliko spletno vrednost za pretakanje. Z namestitvijo Kodijevih dodatkov, kot je Exodus itd., Lahko dobite dostop do vrhunskih filmov, TV oddaj in prenosov v živo. Če pa želite med pretakanjem preko Kodija na Fire TV Stick ostati anonimni, morate uporabiti VPN. V tem priročniku smo pregledali najboljši Kodi Fire Stick VPN za leto 2020.

Najboljši pregled Kodi Fire Stick VPN 2020

Najboljši pregled Kodi Fire Stick VPN 2020

Najboljši 5 Kodi Fire Stick VPN 2020 pregled

Z velikim številom zanesljivih ponudnikov VPN boste oproščeni, da se ne boste mogli odločiti, katero storitev VPN izbrati. Izvedli smo s pomočjo raziskav in pregledov. Tu je naš uradni seznam najboljši ponudniki VPN, ki jih lahko uporabite za Kodi on Fire Stick leta 2020.

IPvanish – Top Kodi VPN 2020 Pregled

Najboljši pregled Kodi Fire Stick VPN 2020

IPVanish – Najboljši Kodi Fire Stick VPN 2020 pregled

 • Brez pravilnika o dnevnikih: To je verjetno najpomembnejša funkcija, ki jo morate iskati, preden se prijavite v storitev VPN. Ne želite, da vaš ponudnik VPN vodi dnevnike spletna mesta, ki jih obiskujete, datoteke, ki jih prenašate, ali filme, ki jih gledate. V nasprotnem primeru premaga celoten koncept spletna anonimnost.
 • Politika vračila: Različni ljudje imajo različne potrebe. Medtem ko ustrezne VPN storitve, kot so IPVanish so verjetno najboljše, s katerimi se lahko prijavite, vedno obstaja majhna možnost, da komu ni všeč storitev / lastnosti, ki jih dobiva. A 7-dnevna garancija vračila pomeni, da imate dovolj časa, da se odločite.
 • VPN strežniki: Število in hitrost strežnikov vašega ponudnika VPN lahko ustvari ali prekine vašo spletno izkušnjo pretakanja. Počasni strežniki VPN pomenijo, da boste nenehno trpeli težave z varovanjem. Upoštevati je treba tudi, ali ima ponudnik VPN strežnike VPN, ki so nameščeni po vsem svetu. Povezava s strežnikom VPN bližje vaši lokaciji običajno pomeni: manjše tveganje padca hitrosti interneta.
 • Optimiziran za Kodi: To je funkcija, ki jo mnogi spregledajo. Nekatere storitve VPN so optimizirane za boljše delovanje s Kodijem, druge pa ne. Zato pri uporabi dobite splošno boljšo izkušnjo pretakanja IPVanish v primerjavi z drugim VPN samim.

ExpressVPN – Najboljši Kodi VPN 2020 pregled

Najboljši pregled Kodi Fire Stick VPN 2020

ExpressVPN – Najboljši Kodi Fire Stick VPN 2020 pregled

Preprosto ne morete imeti seznama najboljših ponudnikov VPN, ne da bi ga vključili ExpressVPN, in tudi iz dobrih razlogov. Njihovi 30-dnevna garancija vračila je skoraj neprimerljivo. Podpora za ExpressVPN 24/7 v živo je tudi eden najbolj profesionalnih. Če želite zanesljivega ponudnika VPN, ki vam bo pomagal obiti regionalne omejitve tako dobro, kot izogibajte se internetni cenzuri, to je treba izbrati.

Prednosti:

 • Podpirajo deblokiranje ameriškega Netflixa.
 • 24/7 podpora strankam.
 • Več kot 130 različnih VPN lokacij se je razširilo po vsem svetu.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.
 • Tri hkratne VPN povezave.

NordVPN – Top Kodi VPN 2020 vodič

Najboljši pregled Kodi Fire Stick VPN 2020

NordVPN – Najboljši Kodi Fire Stick VPN 2020 pregled

NordVPN Vloga za VPN za iPhone, iPad, Android, PC in Mac je morda najlažji in najbolj prijazen, kar sem jih uporabil. Nastavitev traja nekaj minut. Od tam naprej v aplikaciji preprosto zaženete aplikacijo in se povežete s strežnikom VPN po vaši izbiri. Varno lahko rečemo, da je bilo za ustvarjanje teh aplikacij vloženega veliko truda. Tako kot ExpressVPN tudi NordVPN ponuja a 30-dnevno obdobje vračila, več kot dovolj časa za popoln preizkus njihovega strežnika VPN.

Prednosti:

 • 30-dnevno obdobje vračila.
 • Odlične aplikacije VPN.
 • VPN strežniki v približno 57 državah.
 • Dvojni VPN.

Slabosti:

 • Medtem ko je bila večina strežnikov VPN, ki smo jih preizkusili, neverjetno hitra, je bilo nekaj relativno počasnih.

StrongVPN – Top Kodi VPN 2020 pregled

Najboljši pregled Kodi Fire Stick VPN 2020

StrongVPN – Najboljši Kodi Fire Stick VPN 2020 pregled

Če želite ponudnika VPN, ki podpira odblokiranje ZDA in UK Netflix v tujini, MočanVPN je popoln fit. Čeprav na seznamu nimajo toliko funkcij kot druge storitve VPN top 5 VPN-jev na Kitajskem, nadoknadijo ga tako, da ponudijo eno najnižjih naročnin VPN.

Prednosti:

 • Poceni.
 • Dostop do ameriških in britanskih Netflix v tujini.
 • Brezplačna storitev proxy Smart DNS.

Slabosti:

 • 5-dnevno obdobje vračila.
 • Nekateri strežniki VPN, kjer bodisi prepočasi bodisi sploh niso delovali.
 • OpenVPN je na voljo samo na izbranih strežnikih.

VyprVPN – Najboljši pregled Kodi VPN 2020

Najboljši pregled Kodi Fire Stick VPN 2020

VyprVPN – Najboljši Kodi Fire Stick VPN 2020 pregled

VyprVPN’s Stealth sistem “Chameleon” je bil zasnovan z enim namenom; premagali Kitajsko Velika cenzura požarnega zidu sistem. Če iščete ponudnika VPN, ki bi ga uporabljali posebej na celinskem Kitajskem, je VyprVPN varna stava. Zagotovo bi bili višji na našem seznamu najboljši Kodi Fire Stick VPN v letu 2020 če ne bi bilo dejstvo, da ne dovolijo hudourništva prek svojih VPN strežnikov.

Prednosti:

 • Zelo hitri strežniki VPN.
 • VPN strežniki v 36 državah.
 • Kameleon.

Slabosti:

 • Brez hudournikov.

Ali moram res uporabiti VPN s Kodi na Fire Stick-u?

Večina ljudi, ki gledajte filme, TV oddaje in športe v živo prek Kodija na Fire Stick-u, uporabite VPN, in z dobrim razlogom tudi. VPN je orodje, ki vam omogoča šifriranje ves vaš internetni promet s povezovanjem na varen oddaljeni strežnik. Tudi ta postopek skrije vaš IP naslov. Torrent spletna mesta in geo-blokirani pretočni kanali bodo videli IP naslov VPN strežnik ste namesto tega povezani. Predpostavimo, da ste postavili BBC iPlayer addon na svojem Kodiju. Če ne uporabljate VPN, boste še vedno dobili geo-napaka ko poskušate gledati vsebino v živo ali na zahtevo. V primeru hudourniški dodatki, vsakič, ko prenesete hudournik, bodisi na Kodi ali ne, je vaš IP naslov dodan v hudourniški roj. To pomeni vaš ponudnik internetnih storitev in / ali skupine za kršitev avtorskih pravic lahko sledite svojim prenosim. Uporaba VPN vam omogoča, da obvozite obe geo-omejitvi in ohrani svoje spletna identiteta skrita.

 • Kako namestiti VPN v vodnik FireStick
 • Najboljši pregled Kodi Streaming palic

Najboljši pregled Kodi Fire Stick VPN 2020 – zaključek

Če še niste namestili Kodi na svoj Fire TV Stick, preprosto sledite temu vodnik. Ne pozabite uporabiti VPN prej gledanje tokov prek neuradnih dodatkov Kodi na vaši palici Fire. V nasprotnem primeru boste izpostavili svojo spletno zasebnost in zapadli v pravne težave.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me