Najboljši VPN za Android TV Box leta 2020

Kateri je najboljši VPN za Android TV Box leta 2020? An Android TV polje omogoča uporabniku, da uživa v tako široki paleti vsebin, od dobrega izbora kanalov, ki jih večina drugih naprav ne more zagotoviti. Dodajanje a VPN povezava poleg tega omogoča, da z skrivanjem svojih dejavnosti v spletu dodate pomemben nivo varnosti, ki dobro ščiti vašo zasebnost. Prav tako boste zaobšli geo-omejitve in odblokirali aplikacije Google Play, ki običajno ne bi bile na voljo v vaši regiji. Težava se lahko pojavi zlasti pri odločanju, na katero storitev se naročite, najprej pa se poglobimo v to, za kaj gre za storitev VPN.


Najboljši VPN za Android TV Box

Najboljši VPN za Android TV Box

Najboljši VPN za Android TV Box – povzetek

Tu je seznam najboljših VPN-jev, ki jih lahko uporabite na Android TV Boxu.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Ti ponudniki VPN so bili v današnjem pregledu preizkušeni in so se uvrstili na vrh našega seznama. Če si želite na hitro ogledati, kaj bomo naslednjič zajeli, si oglejte to tabelo.

Najboljši VPN za Android TV Box

Izbira prave storitve VPN za vaš Android TV Box naj vam omogoča neomejeno pasovno širino za vaše brskanje in preprečuje kakršno koli stopnjo drobljenja, ki bi jo lahko naložil vaš ponudnik internetnih storitev. To je ključno, ker bi večino škatel uporabili za pretakanje videoposnetkov v spletu.

Kakovostni ponudnik bi moral imeti tudi veliko strežnikov, raztresenih po vsem svetu. Če ne vodijo dnevnikov dejavnosti uporabnika, bi bila to dodatna prednost. Ker smo končali z osnovami, začnimo z najboljšim VPN-jem za pregled TV Box Box:

ExpressVPN

Pregled ExpressVPN

ExpressVPN je znano, da se uvršča med najboljše ponudnike storitev na trgu, in deluje zelo dobro s škatlo Android TV. Uporabljali ga boste lahko tudi z napravami, kot je pametni telefon ali računalnik z operacijskim sistemom Windows. Velja za enega najboljših VPN-jev, ki se uporabljajo za pretakanje. To je posledica velikih hitrosti in pomanjkanja omejitev pasovne širine.

ExpressVPN je tudi na vrhu, ko gre za varnost. Uporablja 256-bitno šifriranje AES in ne beleži vašega naslova IP ali spletnih mest, ki jih obiščete. Obstaja celo stikalo kill, ki ustavi ves internetni promet, ko je povezava do VPN prekinjena.

Ta ponuja dostop do več kot 120+ lokacij v 78 različnih državah, tako da vam nikoli ne bo manjkalo povezav. Če ga želite preizkusiti, ExpressVPN ponuja brezplačno preizkusno različico uporabnikom iOS-a in 30-dnevno garancijo vračila denarja za vse naprave. Če želite izvedeti več o tem ponudniku, preberite Popoln pregled podjetja ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN pregled

Eden glavnih razlogov, zakaj je ta VPN zelo priporočljiv, je ta, da ima sedež v Panami. Torej ga ne zavezujejo enake obveznosti, kot jih imajo druge družbe VPN, ko gre za vladne zahteve.

NordVPN ponuja različne vrste strežnikov, vključno z nekaterimi, optimiziranimi za izjemno hiter pretok. Če strojna oprema podpira 4K, imate srečo, da lahko uporabljate to VPN. Še bolje, NordVPN ponuja možnost, da pod eno naročnino povežete 6 naprav. To velja za bolj radodarno kot večina drugih ponudnikov VPN.

V primeru, da naletite na kakršne koli težave, je na voljo njihova podporna skupina 24 ur in 7 ur, ki čaka, da vaše težave reši prek klepetanja v živo. Če želite izvedeti več, poglejte NordVPN pregled.

BulletVPN

Pregled BulletVPN

BulletVPN je tretji na našem seznamu. Ponudnik ima strateško razpršene strežnike po vsem svetu. Utripajo hitro in so kot nalašč za stalno pretakanje. Vendar je strežniška mreža precej majhna, saj je ta VPN precej nov. Pričakujemo večji načrt distribucije v prihodnosti. 

Ta VPN odklene večino večjih pretočnih storitev. Do strežnikov lahko dostopate v več kot 30 državah. Njihova uporaba je dobro zasnovana, enostavna za uporabo in dobra možnost za začetnike. Če niste najbolj pametni za tehnologijo, je tisto, kar iščete v programu BulletVPN. Združljiv je z napravami PC, Mac, iOS in Windows. Več o pregledu BulletVPN preberite tukaj.

SurfShark

SurfShark

SurfShark že dolgo ne obstaja, sem pa navdušen. Ustvarili so močan VPN, ki tekmuje z drugimi voditelji v panogi. 

Ta VPN že od lansiranja ni dal nobenih nejasnih trditev. Kar so obljubili, so oddali. Ena od njihovih glavnih obljub je bila na primer, da bo deblokirala Netflix US, in ugani, kaj je.

Njihove značilnosti vključujejo nadstandardno varnost, utripajoče visoke hitrosti in možnost pretakanja geo-omejenih vsebin z vsega sveta. Želite več? No, verjetno vam bo všeč dejstvo, da ta ponudnik ponuja neomejene hkratne povezave. Ugotovite več o SurfSharku.

Kako namestiti VPN na Android TV Box

Da bi nastavite VPN na Android TV Box, se boste morali prijaviti ExpressVPN in dobite tako uporabniško ime kot geslo. Ko to storite, sledijo naslednji koraki:

 1. Zaženite Trgovino Google Play na Android TV Boxu.
 2. Poiščite ExpressVPN. 
 3. Ko jo najdete, izberite Namestitev. 
 4. Zdaj ga boste našli v razdelku »Aplikacije« v svojem oknu. 
 5. Odprite ExpressVPN, nato pa odprite možnosti s klikom na vrstice v zgornjem levem kotu.
 6. Izberite Prijava.
 7. Vnesite svoje poverilnice in se nato prijavite. 
 8. Prikaže se seznam strežnikov, ki jih lahko izbirate. 
 9. Izberite najboljšega za vas.
 10. Kliknite ga in aplikacija bo vzpostavila povezavo s strežnikom.
 11. Pojavi se pojavno okno, ki potrjuje vašo povezavo.
 12. Zdaj lahko svoje oddaje pretakate pod povezavo.

VPN definirano

Navidezno zasebno omrežje je preprosto orodje, ki omogoča skrivanje lokacije in šifriranje podatkov v spletu. To se izvede s povezavo med vašimi spletnimi napravami in varnim strežnikom, ki naj bi upravljal z vsemi vašimi spletnimi aktivnostmi.

Na primer Android TV polje se bo povezoval s strežnikom VPN, ki bo nato deloval kot predor, skozi katerega se bodo pretakali vsi vaši podatki. Povezava je šifrirana, kar pomeni, da nihče ne bo mogel videti, kopirati ali manipulirati z vašimi podatki.

VPN strežnike je mogoče najti kjerkoli na svetu. To na primer omogoča osebi v Veliki Britaniji, da se poveže s strežnikom VPN v Detroitu, vsa njegova spletna dejavnost pa bo tekla prek strežnika Detroit. Njegov IP naslov bo spremenjen, kar mu bo omogočilo, da se zdi, kot da je v Veliki Britaniji.

Kako preveriti, ali VPN deluje na TV TV Box Android?

Tu je nekaj, kar morate storiti, če želite preveriti, ali VPN skriva vaš IP naslov na Kodi TV Box ali ne.

 1. Zaženite spletni brskalnik v Android Boxu in pojdite na https://whatismyip.network/
 2. Nato zapišite IP naslov, ki ga dobite.
 3. Nato zaženite aplikacijo VPN in se povežite s strežnikom VPN.
 4. Ko končate, se vrnite na https://whatismyip.network/ in preverite IP naslov, ki ga dobite.
 5. Če je nov, vaš VPN deluje, kot bi moral.

Brezplačen VPN za Android TV Box

Beseda “Brezplačno” je največja skušnjava za vsakogar, ki išče določen izdelek. Brezplačni VPN-ji so povsod na trgu. Vseeno svetujem, da jih pod nobenimi pogoji ne uporabljate. Najprej so zelo počasni. Razliko v hitrosti lahko opazite, če jih primerjate s ponudniki vrhunskih VPN. Morda boste dobesedno čakali dolgo, medtem ko samo preverjate svoj e-poštni naslov, kaj šele pretočite HD video.

Ste se že kdaj vprašali, kako ti VPN-ji zaslužijo svoj denar? Ničesar jih ne ustavi, da svoje naprave bombardirajo z oglasi ali prodajo svoje osebne zgodovine tretjim osebam. Mislim, da VPN ne deluje tako. Njegov glavni obstoj je varovanje zasebnosti uporabnikov. Z brezplačnim VPN ste dejansko bolj izpostavljeni kot kdajkoli prej.

Končno z brezplačnim VPN odprete svoj sistem do vseh vrst groženj. Njihove aplikacije lahko okužijo vašo napravo z virusi, zlonamerno programsko opremo in zlonamerno programsko opremo, ne da bi to sploh opazili. Torej, spodnja vrstica se izogibajte brezplačnim VPN.

Najboljši povzetek VPN za Android TV Box Povzetek

Povezava VPN je varen način za zaščito vaše lokacije. Uporabite ga tudi pri Kodi, ali kadar ste na poti s svojim pametnim telefonom. Na voljo je več možnosti, ki so cenovno dostopne in nudijo visoko raven varnosti. Večina naprav lahko s takšno povezavo deluje dobro, to pa vključuje tudi računalnike, ki delujejo v različnih operacijskih sistemih. ExpressVPN se šteje za skupnost Android TV, saj imajo neomejeno pasovno širino in prav tako ne prenašajo nobenih oblik pri pretakanju videoposnetkov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map