Najboljših 5 Kodi VPN v letu 2020 Vodnik za pregled

Najboljših 5 Kodi VPN v letu 2017

Najboljših 5 Kodi VPN v letu 2020

Zakaj bi morali uporabljati VPN z Kodi?

Ključno je uporabljati VPN s Kodi. Zakaj? No. večinoma je to zaradi geo-omejitve. Naj pojasnim. Večina kanalov za predvajanje BBC iPlayer ali HBO Pojdi so geo blokirani zunaj svojih regij, to sta Združeno kraljestvo in ZDA. Zato bo poskus dostopa do njih izven teh regij le ena stvar: a sporočilo o napaki lokacije.

Vendar se z virtualnim zasebnim omrežjem lahko temu izognete. VPN je orodje, ki lahko obiti geo-omejitve z preusmerjanje vašega internetnega prometa. Lahko ga uporabite za povezati se z oddaljenim omrežjem v tujini. Ko to storite, se bo vaš VPN samodejno skriti svoj IP naslov in ga spremenite v novega iz države, ki ste jo izbrali.

Ta postopek vam omogoča, da odblokirate želene kanale, ker bodo mislili, da ste v njihovi vidni coni. Poleg tega VPN-ji šifrirajte svoj promet, kar pomeni, da nihče ne more videti, kaj počnete v spletu.

Ves ta postopek bo zaščitite spletno zasebnost in varnost, še posebej v primeru hudourniških dodatkov. Ta spletna mesta ne bodo več beležila vašega dejanskega naslova IP, kar pomeni vaša spletna identiteta bo ostala skrita. To vas bo zaščitilo pred imetniki avtorskih pravic.

Kako namestiti VPN na svoj Kodi

Z VPN vam ni treba skrbeti spletne omejitve, kršitve varnosti ali vdori v zasebnost.

 • Preprosto izberite zanesljivo storitev VPN in se naročite nanjo. Nato prenesite in namestite aplikacijo, da jo nastavite na svoj iPad, iPhone, Mac, PC, Raspberry Pi, Linux ali Android TV Box.
 • V vašem usmerjevalniku boste morali namestiti storitev VPN, če jo uporabljate Kodi na Apple TV, Amazon Fire TV Stick ali Chromecast. To je povsem preprosto, če sem iskren, saj obstaja veliko vodičev in priročnikov, ki vam bodo v pomoč.
 • Lahko tudi storite, kar sem storil, in nastavim navidezni usmerjevalnik na vašem PC / Mac. Potem pa samo delite povezavo VPN z vsemi drugimi napravami za pretakanje.
 • Nekateri ponudniki internetnih storitev prepovedujejo spletna mesta, kot so WatchFree, Putlocker in Afdah. Vendar jih lahko odblokirate z VPN, medtem ko svojo identiteto skrijete. Nihče ne bo vedel, da ste vi.
 • Namestitev VPN-ja v napravo ali platformo vam omogoča varovanje spletne zasebnosti in izogibajte se geo-blokov.

Najboljših 5 ponudnikov Kodi VPN v letu 2020

Obstaja več dejavnikov, ki določajo, kateri VPN je bolje uporabiti pri Kodi-ju. Kasneje bom te dejavnike pokril, najprej pa je tu 5 najboljših VPN-jev, ki jih lahko uporabimo pri Kodi-ju. Vsi so bili temeljito preizkušeni in pregledani.

Kot lahko vidite, ExpressVPN na vrhu seznama top Kodi VPN storitve. Tu je seznam najboljših VPN-jev, nad katerimi smo bili še posebej navdušeni.

ExpressVPN – Najboljši Kodi VPN 2020 pregled

ExpressVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 pregled

ExpressVPN – Top 5 Kodi VPN 2020 pregled

Je kdo rekel najboljše VPN-je? No, torej ExpressVPN mora biti na tem seznamu. Podjetje svojim uporabnikom ponuja vrhunske ugodnosti kot veliko strežniško omrežje (3.000 strežnikov v 94 državah) in močne funkcije varnosti in zasebnosti (vključno z 256-bitnim šifriranjem AES in pravilnikom brez dnevnika). Je ena največjih blagovnih znamk VPN danes tam, kot nalašč za obhodi geo-bloke in zaobidejo internetno cenzuro.

Več funkcij:

 • 24/7 podpora strankam.
 • Več kot 130 različnih VPN lokacij po vsem svetu.
 • Možnost dostopa do vseh knjižnic Netflix, tudi do ameriške različice.
 • Tri hkratne VPN povezave.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

IPvanish – Top Kodi VPN 2020 Pregled

IPVanish - Top 5 Kodi VPN 2017 pregled

IPVanish – Top 5 Kodi VPN 2020 pregled

IPVanish je ena izmed najboljših blagovnih znamk VPN v tem podjetju zahvaljujoč seriji izjemnih funkcij.

Najprej podjetje izvaja a politika brez beleženja, kar pomeni, da ne shranjuje vaše spletne dejavnosti ali podatkov. To je zelo pomembna funkcija, na katero morate biti pozorni, ker mora ponudnik spoštovati vašo zasebnost, ne pa slediti, kaj počnete.

Drugič, omogoča testiranje njegovih storitev, preden se v celoti zavezujete z 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Če vam konca ni všeč, lahko svoj denar vrnete brez težav.

Tretjič, vedno morate imeti v mislih strežniško omrežje vašega VPN. IPVanish ima a veliko število strežnikov okoli sveta. To zagotavlja, da lahko dostopate do skoraj katerega koli kanala na svetu. Poleg tega mora ponudnik vedno zagotoviti odlične hitrosti hitrosti tako da med pretakanjem svojih najljubših oddaj ne boste imeli težav z medpomnjenjem.

In nenazadnje, IPVanish je optimiziran za Kodi, zaradi česar se odlično prilega. Zato lahko njegova uspešnost z medijskim predvajalnikom zasenči druge znamke VPN.

StrongVPN – Top Kodi VPN 2020 pregled

StrongVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 pregled

StrongVPN – Top 5 Kodi VPN 2020 pregled

30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Druga trdna izbira, ki jo lahko upoštevate, je MočanVPN. Lahko odblokirajte Netflix v ZDA in Veliki Britaniji od koder koli po svetu. Če pa globoko pogledate, boste videli, da ta ponudnik ne ponuja toliko funkcij kot nekateri njihovi kolegi.

Kadar ji primanjkuje storitev, pa nadomešča cene. Mesečna naročnina na StrongVPN je 10,00 USD, medtem ko lahko prihranite 42%, če se naročite na letno storitev, kar stane 69,99 USD (5,83 USD na mesec).

Prednosti:

 • Dostop do ameriškega in britanskega Netflixa iz tujine.
 • Poceni.
 • Brezplačna storitev proxy Smart DNS.

Slabosti:

 • Neskladnost, ko gre za strežnike (nekateri so bili počasni, nekateri pa niso delovali).
 • Samo 5-dnevno obdobje vračila.
 • OpenVPN je na voljo samo na izbranih strežnikih.

VyprVPN – Najboljši pregled Kodi VPN 2020

VyprVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 pregled

VyprVPN – Top 5 Pregled Kodi VPN 2020

Kaj je s Kitajsko in velikimi zidovi? V redu, tako da je eno izmed njih zgodovinsko čudo, ki ga mnogi obravnavajo kot eno od novih sedmih čudes sveta. Toda drugo je samo nadležno. Govorim o Velika cenzura požarnega zidu sistem, seveda.

Ta požarni zid drastično omeji vaš dostop do interneta, če se kdaj najdete na celinskem Kitajskem. Priljubljena spletna mesta, kot so YouTube, Netflix, Instagram, Facebook, in še veliko več so vse žrtve tega sistema. Z drugimi besedami, blokirani so.

Na srečo, VyprVPN razvil nekaj, kar imenujemo “kameleon”, prikritega sistema, namenjenega ubijanju tega kitajskega zmaja. Ta ponudnik je obvezen, če živite na Kitajskem, saj je to najboljši način, da obiščete Great Firewall.

Pravzaprav bi bil VyprVPN na našem seznamu v primerjavi s tem precej višji Top 5 Kodi VPN če ne bi bilo njegove ničelne tolerance do hudourništva.

Prednosti:

 • Zelo hitri strežniki v 36 državah.
 • Sistem “kameleon”.

Slabosti:

 • Brez hudournikov.

NordVPN – Top Kodi VPN 2020 vodič

NordVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 pregled

NordVPN – Top 5 Kodi VPN 2020 pregled

Začetniki VPN verjetno želite, da se na njihovo napravo namesti prijazna aplikacija VPN, ki je ni preveč zapletena. V tem primeru ne boste našli ničesar boljšega od tega NordVPN. Njegova aplikacija za PC, Mac, Android, iPhone in iPad je eden najboljših, kar sem jih kdaj uporabil.

Prenos in namestitev aplikacije na vašo napravo bo trajalo le nekaj minut, bodisi s spletnega mesta NordVPN ali iz trgovine z aplikacijami. In tako kot ExpressVPN, tudi ta ponudnik ponuja 30-dnevna politika vračila, kar bi vam moralo nameniti dovolj časa za preizkus njegovih storitev.

Prednosti:

 • Odlične aplikacije VPN.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.
 • Dvojni VPN.
 • VPN strežniki v približno 57 državah.

Slabosti:

 • Nekateri strežniki so bili razmeroma počasni, a večina je bila zelo hitra.

Kako namestiti VPN na FireStick

Če se registrirate prek IPVanish, sledite spodnji vaji za namestitev IPVanish VPN aplikacije na svoj FireStick.

Najboljši 5 Kodi VPN za leto 2020

V času, ko Internetni nadzor in spletnega vohunjenja je ves čas velik, pomena uporabe VPN ne moremo dovolj poudariti. Ali uporabljate svoj Kodi, brskate po spletu ali celo preverjate e-poštno sporočilo. Nikoli ne veste, ali so vaš ponudnik internetnih storitev ali vladne agencije prisluškovanje na tebi. Zato se prepričajte, da uporabljate a Ponudnik VPN ki spoštuje tvoje zasebnost na spletu.

Ali se vam je ta priročnik koristen? Prosimo, delite svoje misli z nami v spodnjem razdelku za komentarje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me