Незаконни или легални ли са Kodi Boxes в Австралия, Канада, САЩ?

Незаконни или законни ли са Kodi Boxes? да се използва в Великобритания, Канада, Австралия или САЩ? Kodi XBMC бързо се превръща в едно от най-използваните приложения за стрийминг. Това доведе до съществено покачване на телевизионните кутии Kodi. Можете лесно да намерите тези Android-базирани поточни устройства на Ebay или Амазонка. Те идват с Kodi е предварително инсталиран, спестява ви време, усилия и неприятности от необходимостта да инсталирате ръчно Kodi на вашия Android TV Box, заедно с неговите хранилища и добавки. въпреки това, безопасни ли са тези кутии Kodi? И по-важното, можете ли да изпаднете в правни проблеми, ако купите онлайн кутия Kodi TV?

Безопасни и законни ли са кутиите за Android TV?

Незаконни или легални ли са кутии Kodi??

Безопасни ли са кутиите Kodi??

Сигурността на Android TV кутия е свързана главно с това дали това стрийминг устройство има зловреден софтуер или вируси инсталиран на него. Има няколко случая, когато такива кутии на Kodi TV наистина са били заразени със злонамерен софтуер. Подобни инциденти са добре документирани на официалния уебсайт на Kodi. Ако възнамерявате да купите кутия Kodi извън Amazon или Ebay, не забравяйте да преминете през всички прегледи, преди да направите покупката си. Това ви позволява да получите по-добра представа дали можете да се доверите на продавача на Android TV box или не.

В случай че сте закупили Android TV Box с предварително заредени Kodi, уверете се, че имате най-новата актуализация на Kodi 17.3. По-старите версии на Kodi имат основни пропуски в сигурността, които бяха разгледани в най-новата актуализация.

Фактът, че тези кутии Kodi TV са базирани на Android също означава, че можете да инсталирате антивирусни приложения върху тях. Уверете се, че сте инсталирали антивирусно приложение като BitDefender, MalwareBytes или Avast на устройството си за стрийминг на Android веднага след като го свържете към вашата WiFi мрежа. Има дори Kodi антивирусни добавки като Защитен щит можете да инсталирате чрез приложението си XBMC.

Законни ли са кутиите Kodi??

Актуализация 1: На 8 февруари 2017 г. британските полицейски сили арестуват 5 души, обвинени в продажба и разпространение на незаконни приставки от Kodi в северозападната част на Англия и Уелс.

Актуализация 2: На 7 март 2017 г. лорд Тоби Харис, председател на Националните стандарти за търговия в Обединеното кралство, заяви, че „също ще предупреди всяко лице или бизнес, продаващи или работа с такова устройство (Полетата на Kodi), че нарушават закона за авторското право. Националните стандарти за търговия ще продължат да защитават законния бизнес и да преследват тези, които нарушават авторските права по този начин. “

Актуализация 3: На 4 април 2017 г. Amazon официално забрани продажбата на Android TV кутии на своя уебсайт. Amazon дори заплаши, че ще спре сметките на всеки, който се опита да продаде „напълно заредени“ Android TV Boxes.

Актуализация 4: На 11 април 2017 г. Ebay последва костюми на Amazon и забрани продажбата на кутии Kodi и на своя уебсайт.

Актуализация 5: В сряда, 26 април 2017 г., Съдът на ЕО, известен още като Европейски съд, постанови, че „защитеното с авторски права произведение, получено чрез поточно предаване от уебсайт, принадлежащ на трета страна, предлагаща това произведение без съгласието на притежателя на авторските права“, няма полза от освобождаване на законите, регулиращи разпространението на авторско съдържание. С други думи, стриймирането на пиратско съдържание с незаконни добавки вече е също толкова незаконно в ЕС като изтегляне на авторски права.

Актуализация 6: В четвъртък, 25 май 2017 г., Facebook актуализираха своята търговска политика, за да забранят продажбата на Android TV Boxes според TorrentFreak. „Продажбата на следното е забранена във Facebook: Продукти или елементи, които улесняват или насърчават неоторизиран достъп до цифрови медии.“ страницата гласи.

Това е сива зона. Дали кутиите на Kodi могат да се считат за незаконни или не до голяма степен зависят от настоящата ви държава на пребиваване. Великобритания, Канада, Австралия, Германия, Франция и САЩ имат строги закони против онлайн пиратство. Това, което може би не сте наясно е, че много от добавките на Kodi, които използвате, за да гледате филми и телевизионни предавания, получават своята видео емисия от пиратски стрийминг сайтове. Ето защо наскоро полицията в Обединеното кралство арестува продавач на телевизия Kodi от Норфолк, Англия. Вашият интернет доставчик може лесно да наблюдава вашите онлайн дейности. Това е основната причина толкова много нищо неподозиращи потребители на Kodi TV box известия за нарушаване на авторски права от техните интернет доставчици. За да останете на сигурна страна, използвайте VPN на вашата кутия Kodi TV. По този начин можете поточни филми, телевизионни сериали и телевизионни канали на живо анонимно.

Най-добрите VPN за използване с Kodi TV Box

Докато антивирусните приложения пазят вашето поточно устройство безопасно от потенциален злонамерен софтуер или вируси, вие все още сте изложени на вашия ISP потенциално подслушва върху това, което гледате онлайн. Няма значение дали предавате чрез вашия Kodi TV box, компютър, Fire Stick, Android или iOS. Грозната истина е, че вашият доставчик на интернет услуги може да поддържа раздели за всичките си дейности онлайн. Използвайки VPN е най-добрият и вероятно най-лесният начин постигане на анонимност онлайн.

 • Свързвайки се към VPN сървър, вие практически не позволявайте на вашия интернет доставчик, тролеве за авторски права и дори правителствени агенции да ви шпионират.
 • VPN приложения са съвместими с PC, Mac, iPhone, iPad, и разбира се андроид. Ако вашият маршрутизатор има VPN клиент, можете дори да настроите вашата VPN връзка на него.
 • Можете също скрийте публичния си IP адрес използвайки VPN. По този начин никой не може да проследи изтеглянията на торентите обратно към вас.
 • Не на последно място, VPN ви позволява да заобикаля регионалните ограничения. Някои добавки на Kodi и канали за стрийминг са гео-ограничен т.е. можете да ги гледате само в определени региони. Виртуални частни мрежи всичко, което трябва отблокирайте geoblocked съдържание от целия свят.

По отношение на бима VPN, който да използвате на кутии Kodi TV, Определено бих препоръчал да използвате ExpressVPN. Те не поддържат регистрационни файлове на своите потребители онлайн дейности и техните VPN сървъри работят доста добре с Kodi. Аз изброих други топ Kodi VPN услуги По-долу.

Уча как да скриете своя IP на всеки Android TV Box.

Как да инсталирате Kodi 17 Krypton на FireStick

Най-добрият сценарий, който трябва да следвате, е закупуването на необуздан Amazon Fire TV Stick и след това сами да инсталирате Kodi на FireStick, както е показано в ръководството по-долу. Същият процес може да се използва и за инсталиране на Kodi на всеки Android TV Box.

Най-добрите кутии за Android Kodi за 2017 г.

 • Amazon Fire TV
 • Nvidia Shield
 • Matricom G-Box Q2
 • Minix,
 • TICTID-M9C
 • Razor Forge TV
 • Google Nexus Player
 • Oobersticks

Прочетете нашия преглед на топ 5 поточни устройства Kodi.

Безопасни и законни ли са за използване кутии Kodi? Долния ред

Не се заблуждавайте. Вашият поверителност и сигурност онлайн не е нещо, което искате да приемете леко. Използване на a подходящо антивирусно приложение както и VPN услуга като ExpressVPN на твоят Kodi TV Box може да извърви дълъг път в защитата ви от потенциални проблеми, свързани с безопасността и правата.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me