Så här ställer du in Amazon FireStick för första gången

Så här ställer du in Amazon FireStick för första gången? FireSticks är i brand! Så du fick din första Amazon FireStick, och du kan inte vänta med att använda den, men du vet bara inte hur. Nästa generation bästsäljande streamingtjänst får allt större popularitet bland sladdar och filmfanatiker. TV-tjänster lägger dagarna med kabel och satellit bakom dem eftersom de välkomnar internetbaserade streamingformat med appar som är tillgängliga för kundernas bekvämlighet. Förutom att ha en väsentlig känsla för det, innehåller Amazon FireStick högkvalitativt premiuminnehåll. Med en månatlig prenumeration eller medlemskap kan du låsa upp tusentals filmer och TV-avsnitt på din FireStick. Följ stegen nedan för dig och njut av tiotusentals kanaler och appar med tillgång till över 500 000 filmer och TV-avsnitt från Netflix, Hulu, Prime Video, NBC, HBO, Showtime och mer. Ta reda på om du får din helt nya Amazon Fire Stick igång på nolltid.


Hur du ställer in Amazon Fire TV Stick för första gången

Hur du ställer in Amazon Fire TV Stick för första gången

Vad du behöver innan du ställer in din FireStick

 • En kompatibel TV: Att ställa in din FireStick kräver en HDTV med en HDMI-port.
 • Internet anslutning: Du bör ansluta din FireStick till en stark WiFi-anslutning så att direktuppspelning av videor är bekvämt.
 • Amazon-konto: Du måste också registrera din Amazon Fire Stick till ditt Amazon-konto.

Så här ställer du in FireStick för första gången

Vad du ska jobba med:

 • FireStick
 • Strömadapter
 • Avlägsen
 • USB-strömkabel
 • HDMI
 • Triple-A-batterier

Steg för att ställa in FireStick

Amazon FireSticks är enkla att installera och ännu enklare att använda. När du väl har tagit handen, blir det roligare att använda det. För alla er första tidtagare är denna självstudie för dig.

 1.  Om du tittar på sidan av din FireStick märker du en USB-port. Ta tag i din USB-strömkabel och anslut den till den porten. Anslut sedan den andra änden av strömkabeln till nätadaptern.
 2. Anslut sedan nätadaptern till ett eluttag.
 3. Anslut sedan din FireStick till en HDMI-port på din TV.
 4. Slå på TV: n så ser FireStick-logotypen in.
 5. Sätt i batterierna i fjärrkontrollen, så kopplas den automatiskt ihop med Fire Stick.
 6. Nu måste du ansluta din FireStick till Internet.
 7. Slutligen registrerar du ditt FireStick till ditt Amazon-konto.
 8. Spela vilken film eller TV-serie du kommer att tänka på.

Anmärkningar: för att undvika besvär:

 • Om fjärrkontrollen inte går ihopkopplas automatiskt trycker du på och håller ner Hem-knappen på fjärrkontrollen i 10 sekunder. Din Fire Stick kommer att skickas till Discovery Mode och parningen kommer att göras.
 • Kom ihåg HDMI-portnumret för när du måste ange motsvarande HDMI-ingångskanal på din TV.
 • Det är tillrådligt att du sparar WiFi-lösenord till Amazon under installationen.
 • Din Amazon Fire TV Stick kommer att förregistreras om du har fått den från Amazon.
 • Du kan alltid jailbreaka din FireStick om du inte nöjde dig med det innehåll du fick.
 • Vi rekommenderar att du använder ett VPN om du valde att ladda ner Kodi på din FireStick.

Ställa in FireStick – Ytterligare tips och tricks

 • Installera ExpressVPN på FireStick
 • Hur du installerar Kodi på FireStick
 • Hur man får American Amazon Prime på FireStick utomlands

Använd ett VPN med FireStick Now

Din FireStick innehåller alla strömningskanaler man kan tänka på, tyvärr kommer du fortfarande att behöva ett VPN för att komma åt dem. De flesta appar, kanaler och tjänster på en FireStick är begränsade till specifika länder som USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Tyskland. Om du vill ha åtkomst till Netflix, Hulu, HBO NU, Prime Video, AMC, HGTV, ESPN och FOX, måste du maskera din IP-adress. Att kringgå de geografiska begränsningarna är vad en VPN gör, och den bästa på det så råkar vara EXpressVPN. Generellt ger en VPN dig en ny IP-adress när du ansluter till en av dess servrar i olika länder. Med en amerikansk IP-adress blir till exempel åtkomst till Netflix USA en bit kaka.

ExpressVPN har visat sig vara den bästa VPN-tjänsten för FireStick för att uppgradera dess funktioner. Denna tjänsteleverantör fungerar nu på Amazon Fire TV Stick och Android TV, vilket gör den till den mest lämpliga VPN-appen för strömmande media. Du kan också kolla in andra leverantörer av VPN-tjänster i tabellen nedan.

Hur du installerar en FirseStick för första gången

Din FireStick är din bästa chans att hitta över 190 kanaler och appar inklusive Netflix, Hulu och Prime Video genom att klicka på en knapp. Dessa lilla FireSticks öppnar för dig ett hav av multimediainnehåll för minimal ansträngning och lovar dig kvalitetsunderhållning som du vill. Att ställa in FireStick är verkligen en bra idé. Allt du behöver göra är att ansluta din FireStick till TV: s HDMI-port, ansluta till Wi-Fi och strömma på.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map