Skrij IP naslov na Kodi – Kako z VPN

Kako skriti svoj IP naslov na Kodi z VPN? Kodi je zmogljiva programska oprema, ki omogoča pretakanje različnih spletnih videoposnetkov. Kodi lahko uporabite tudi za ogled videoposnetkov, ki so na drugih napravah v vašem domačem omrežju. Kodijeva priljubljenost nenehno raste. Eno od vprašanj, ki se mi veliko postavljajo, je, ali bi ga morali skrite svoj IP naslov, ko uporabljate Kodi ali ne. Če kodi primarno uporabljate za lokalne pretakanje, npr. Za ogled videoposnetkov z lokalnega trdega diska, potem verjetno ni treba preveč skrbeti. Vendar, če ste uporabite Kodi za gledanje filmov, TV oddaj, in športni šport v živo, prek neuradnih Kodi dodatki, morate razmisliti o uporabi VPN. Preberite naslednje vadnica po korakih naprej kako skriti IP naslov na Kodi Da bi gledamo filme anonimno in zasebno.

Skrivanje naslova IP na Kodi Kako do VPN

Skrivanje naslova IP na Kodi Kako do VPN

Ali moram pri uporabi Kodija skriti svoj IP naslov?

Skratka, da, morate pri uporabi Kodi skriti svoj IP naslov. V mnogih državah se pretaka vsebina, ki bi jo kdo morda upošteval kršitev avtorskih pravic je nezakonito. Obstaja tanka črta med tem, kaj je zakonito za pretok in kaj ne. Avtorske pravice pogosto izkoriščajo to sivo območje, da bi nadlegovali internetne uporabnike in jih ustrahovali pri plačilu nadomestil nezakonito nalaganje / gledanje filmov na Kodi ali drugih napravah. V mnogih primerih so uporabniki Kodija poročali o prejemu opozorilna pisma od njihovih ISP-ji. To zaskrbljujoče ni zaradi samega opozorilnega pisma, ampak zaradi dejstva, da brez dvoma dokaže, da je vaše ISP vohuni za vaše spletne aktivnosti.

Če vam ideja o vašem ni všeč Prisluškovanje ponudnikom internetnih storitev o svoji spletni dejavnosti, potem morate resno razmisliti o uporabi VPN, ne samo za Kodi, ampak celo za vsakodnevno brskanje po spletu.

Kako skriti IP naslov na Kodi?

Vaš IP naslov je v osnovi vaš digitalni tisk s prstom. Razkriva vaše osebne informacije in celo vaš fizična lokacija. Zato je ključnega pomena skriti svoj IP naslov Da bi zaščitite svojo zasebnost.

  • Obstaja veliko načinov za spoof vaš IP naslov tudi Tor, pooblaščenci, ali a navidezno zasebno omrežje.
  • Najučinkovitejši način za to maskirati naslove IP je VPN.
  • VPN ne samo skrije vaš IP naslov, tudi šifrira ves vaš promet in ponareja vašo spletno lokacijo.
  • VPN lahko uporabite za dodatno plast spletne varnosti in tudi za se izognite geo-omejitvam vsiljena geoblokiran pretakanje kanalov, kot so Netflix, BBC iPlayer, Hulu, in HBO GO, ki jih imajo vsi Kodi dodatki.

Kako namestiti VPN na Kodi za skrivanje naslova IP?

Namestitev VPN se razlikuje od ene do druge naprave. Na srečo imajo vsi večji ponudniki VPN VPN aplikacije ki zelo olajšajo postopek namestitve.

  1. Za PC, Mac, Firestick, iPhone, iPad, Linux in Android, lahko prenesete in namestite aplikacijo VPN.
  2. Potem preprosto povežite se s strežnikom VPN do skriti svoj IP naslov.
  3. Ko končate, zaženite Kodi in gledamo filme anonimno.

Če ne želite namestiti dodatne programske opreme na svojo pretočno napravo, lahko tudi ročno namestite VPN brez potrebe po aplikaciji. Postopek namestitve je v tem primeru še vedno dokaj enostaven, če natančno upoštevate navodila.

In končno, če ne želite ročno namestiti VPN v vsako napravo, lahko nastavite povezavo VPN na usmerjevalniku namesto tega. V tem primeru bodo vse pretočne naprave, povezane s tem usmerjevalnikom, povezane na isti strežnik VPN.

Najboljši VPN za skrivanje IP naslova na Kodi

Hitro iskanje z Googlom bo razkrilo na stotine različnih ponudnikov VPN. Kateri od teh storitev VPN pa je mogoče resnično zaupati. Če želite ponudnika VPN, ki ceni vaše spletno zasebnost in je združljiv s Kodi, Pojdi do ExpressVPN. Oni ne hranite dnevnikov svoje dejavnosti brskanja in jih imajo več VPN strežniki po vsem svetu. Naštela sem druge najbolj zaupanja vredni ponudniki VPN lahko uporabljate skriti svoj IP naslov na Kodi v spodnji tabeli.

Kako skriti IP na Kodi FireStick

Če ste Kodi namestili na svoj FireStick, lahko z vadbo spodaj skrijete svoj IP naslov na Fire TV tako, da nanj namestite aplikacijo VPN.

Kako skriti IP naslov na Kodi z VPN

Vaš zasebnost in varnost se ne jemljejo rahlo; ali želite predvajajte filme anonimno, varno brskajte po spletu, ali prenos datotek s popolnim vedenjem, da vas nihče ne prisluhne. Če resno mislite na svojo varnost v spletu, uporabite VPN do skriti svoj IP naslov na Kodi. Za več informacij o številnih prednostih VPN ali če imate težave nastavite VPN na vašem Kodi, prosimo, pustite komentar spodaj.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me