Topp 5 Kodi VPN 2020 Review Guide

Topp 5 Kodi VPN 2017


Topp 5 Kodi VPN 2020

Varför du ska använda ett VPN med Kodi?

Det är viktigt att använda ett VPN med Kodi. Varför? Väl. mest beror det på geo-begränsningar. Låt mig förklara. De flesta strömmande kanaler som BBC iPlayer eller HBO Go är geo-blockerade utanför sina respektive regioner, vilket är Storbritannien respektive USA. Att försöka komma åt dem utanför dessa regioner kommer därför bara att resultera i en sak: a platsmeddelande.

Men med ett virtuellt privat nätverk kan du undvika allt detta. En VPN är ett verktyg som kan kringgå geo-restriktioner förbi omdirigera din internettrafik. Du kan använda den till ansluta till ett fjärranslutet nät utomlands. När du gör det kommer ditt VPN att automatiskt dölj din IP-adress och ändra den till en ny från det land du valt.

Med den här processen kan du avmarkera de begränsade kanalerna du ville eftersom de tror att du befinner dig i deras visningszon. Dessutom VPN: er kryptera din trafik, vilket betyder att ingen kan se vad du gör upp online.

Hela processen kommer skydda din integritet och säkerhet online, särskilt när det gäller torrent-tillägg. Dessa webbplatser loggar inte längre din faktiska IP-adress, vilket betyder din online-identitet kommer att förbli dold. Detta kommer att skydda dig från upphovsrättsinnehavare.

Hur du installerar ett VPN på din Kodi

Med ett VPN behöver du inte oroa dig för online-begränsningar, säkerhetsbrott eller invasioner av sekretess.

 • Välj bara en pålitlig VPN-tjänst och prenumerera på den. Ladda sedan ner och installera appen så att den installeras på din iPad, iPhone, Mac, PC, Raspberry Pi, Linux eller Android TV Box.
 • Du måste installera VPN-tjänsten på din router om du använder Kodi på Apple TV, Amazon Fire TV Stick eller Chromecast. Att göra det är ganska enkelt, för att vara ärlig, för det finns många guider och manualer som kan hjälpa dig.
 • Du kan också göra vad jag gjorde och konfigurerade en virtuell router på din PC / Mac. Sedan bara dela VPN-anslutningen med alla dina andra strömningsenheter.
 • Vissa internetleverantörer förbjuder webbplatser som WatchFree, Putlocker och Afdah. Du kan dock avblockera dem med ett VPN medan du håller din identitet dold. Ingen kommer att veta att det är du.
 • Att installera ett VPN på din enhet eller plattform gör det möjligt för dig skydda din integritet online och undvik geo-block.

Topp 5 Kodi VPN-leverantörer 2020

Det finns flera faktorer som avgör vilken VPN som är bättre att använda med Kodi. Jag täcker dessa faktorer senare, men först är här våra bästa 5 VPN-apparater att använda med Kodi. Alla har testats och granskats noggrant.

Som du kan se, ExpressVPN överst i listan över topp Kodi VPN-tjänster. Här är en lista över de bästa VPN som vi var särskilt imponerade av.

ExpressVPN – Bästa Kodi VPN 2020-granskning

ExpressVPN - Topp 5-granskning av Kodi VPN 2017

ExpressVPN – Topp 5-granskning av Kodi VPN 2020

Sade någon bästa VPN: er? Okej då ExpressVPN måste vara på den listan. Företaget erbjuder sina användare de bästa fördelarna som en stort servernätverk (3 000 servrar n 94 länder), och stark säkerhets- och sekretessfunktioner (inklusive AES 256-bitars kryptering och policy utan loggning). Det är ett av de största VPN-varumärkena ute idag, perfekt för förbi geo-block och kringgå internetcensur.

Flera funktioner:

 • 24/7 kundsupport.
 • Mer än 130 olika VPN-platser över hela världen.
 • Möjlighet att komma åt alla Netflix-bibliotek, även den amerikanska versionen.
 • Tre samtidiga VPN-anslutningar.
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.

IPvanish – Top Kodi VPN 2020 Review

IPVanish - Topp 5-granskning av Kodi VPN 2017

IPVanish – Topp 5-granskning av Kodi VPN 2020

IPVanish är ett av de bästa VPN-varumärkena i branschen tack vare en serie av enastående funktioner.

Först implementerar företaget a ingen loggningspolicy, vilket innebär att det inte lagrar din onlineaktivitet eller data. Detta är en mycket viktig funktion som du bör se upp för eftersom din leverantör ska respektera din integritet, inte hålla reda på vad du gör.

För det andra kan du testa sina tjänster innan du gör ett fullständigt åtagande med 7-dagars återbetalningsgaranti. Om du slutar att inte gilla det kan du få tillbaka pengarna utan problem.

För det tredje bör du alltid komma ihåg ditt VPN-servernätverk. IPVanish har en stort antal servrar över hela världen. Detta garanterar att du kan komma åt nästan alla kanaler i världen. Dessutom bör din leverantör alltid tillhandahålla utmärkta hastighetshastigheter så att du inte stöter på några buffrande problem när du strömmar dina favoritprogram.

Och sist men inte minst, IPVanish är optimerad för Kodi, vilket gör den till en perfekt passform. Därför kan dess prestanda med mediaspelaren överträffa andra VPN-märken.

StrongVPN – Top Kodi VPN 2020 Review

StrongVPN - Topp 5-granskning av Kodi VPN 2017

StrongVPN – Topp 5-granskning av Kodi VPN 2020

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Ett annat fast val som du kan överväga är StrongVPN. Det kan avblockera Netflix USA och Storbritannien var som helst i världen. Men om du tar en djup titt på det ser du att denna leverantör inte erbjuder så många funktioner som några av dess motsvarigheter.

Men där det saknar tjänster tjänar det på priser. Månadsabonnemanget för StrongVPN är $ 10.00, medan du kan spara 42% om du prenumererar på den årliga tjänsten, vilket kostar $ 69.99 (5,83 $ per månad).

Fördelar:

 • Tillgång till amerikanska och brittiska Netflix från utlandet.
 • Låg kostnad.
 • Gratis Smart DNS-proxyservice.

Nackdelar:

 • Inkonsekvens när det gäller servrar (vissa var långsamma och andra fungerade inte).
 • Endast en återbetalningsperiod på 5 dagar.
 • OpenVPN är endast tillgängligt på utvalda servrar.

VyprVPN – Bästa Kodi VPN 2020-granskning

VyprVPN - Topp 5 Kodi VPN 2017 granskning

VyprVPN – Topp 5 Kodi VPN 2020 Review

Vad är det med Kina och stora murar? Okej, så en av dem är ett historiskt underverk som av många betraktas som ett av världens nya sju underverk. Men den andra är bara irriterande. Jag pratar om Stor brandväggscensur system, naturligtvis.

Denna brandvägg begränsar din internetåtkomst drastiskt om du någonsin befinner dig i Kina. Populära webbplatser som YouTube, Netflix, Instagram, Facebook, och mycket mer är alla offer för detta system. Med andra ord är de blockerade.

Lyckligtvis, VyprVPN utvecklade lite något som kallas “Chameleon”, ett stealth-system som är utformat för att döda den kinesiska draken. Denna leverantör är ett måste om du bor i Kina eftersom det är ditt bästa sätt att ta sig runt Great Firewall.

I själva verket skulle VyprVPN vara mycket högre på vår lista över Topp 5 Kodi VPN hade det inte varit för dess nolltolerans för torrent.

Fördelar:

 • Mycket snabba servrar i 36 länder.
 • “Chameleon” -system.

Nackdelar:

 • Inga torrenter.

NordVPN – Topp Kodi VPN 2020 Guide

NordVPN - Topp 5 Kodi VPN 2017 granskning

NordVPN – Topp 5-granskning av Kodi VPN 2020

VPN-nybörjare vill förmodligen att en användarvänlig VPN-app ska installeras på sin enhet, något som inte är särskilt komplicerat att använda. Om så är fallet hittar du inget bättre än NordVPN. Dess app för PC, Mac, Android, iPhone och iPad är en av de bästa jag någonsin har använt.

Det tar bara några minuter att ladda ner och installera appen på din enhet, oavsett från NordVPN-webbplatsen eller app store. Och precis som ExpressVPN erbjuder denna leverantör en 30-dagars återbetalningspolicy, vilket skulle ge dig god tid att testa sina tjänster.

Fördelar:

 • Bra VPN-appar.
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.
 • Dubbel VPN.
 • VPN-servrar i cirka 57 länder.

Nackdelar:

 • Vissa servrar var relativt långsamma, men majoriteten var mycket snabba.

Hur man installerar VPN på FireStick

Om du slutar registrera dig med IPVanish, följ instruktionerna nedan för att installera IPVanish VPN-app på din FireStick.

Bästa 5 Kodi VPN för 2020

Vid en tidpunkt då Internetövervakning och online spionering är på en hög nivå hela tiden, vikten av att använda VPN kan inte betonas tillräckligt. Oavsett om du använder din Kodi, surfar på webben eller ens kontrollerar din e-postinkorg. Du vet aldrig om din ISP eller myndigheter är det tjuvlyssning på dig. För att hålla borta de snudande ögonen, se till att du använder en VPN-leverantör som respekterar din online sekretess.

Tyckte du att den här guiden var användbar? Vänligen dela dina tankar med oss ​​i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map