TVAddons är tillbaka online – Fusion Returns

Stora nyheter har dykt upp de senaste dagarna. TVAddons är tillbaka online. Kodis mest kända tredjepartsförvar har återvänt under en ny domän. Efter att TVAddons på mystiskt sätt stängde för flera veckor sedan, är det nu online igen men under en ny domän. I stället för TVAddons.ag använder webbplatsens ägare nu TVAddons.co. Det verkar som att flera kanadensiska företag stämmer TVAddons för den påstådda olagliga distributionen av Kodi-programtillägg. Mer om denna fråga nedan.


TVAddons är tillbaka - Fusion Returns

TVAddons är tillbaka – Fusion Returns

TVAddons är tillbaka

TVAddons gick offline tillbaka i juni. Ingen visste verkligen det verkliga skälet bakom det plötsliga försvinnandet, men det fanns många spekulationer om att en amerikansk stämning var den viktigaste faktorn bakom avstängningen. Nu, nästan två månader senare, avslöjas sanningen äntligen. Enligt TorrentFreak hade nedläggningen av TVAddons ingenting att göra med USA: s handling och allt att göra med en separat rättegång som inlämnats i Kanada. Totalt 18 större tillägg beskrivs i klagomålet inklusive 1Channel, Exodus, Phoenix, Stream All The Källor, SportsDevil, cCloudTV och Alluc, för att nämna några. De kanadensiska företagen bakom den nya stämningen är Bell Canada, Bell ExpressVu, Bell Media, Videotron, Groupe TVA, Rogers Communications och Rogers Media.

Och nu då?

Adam Lackman, ägaren av TVAddons berättade för TorrentFreak att han inte har något annat val än att bekämpa telekomföretagen eftersom det inte skulle leda till en förlust som standard. I hopp om att få ekonomiskt stöd har han startat en insamlingskampanj samt en ny version av webbplatsen som du kan besöka TVAddons.co.

Vad betyder detta för Kodi-användare som använder fusion?

Det juridiska klagomålet hävdar att ”Cirka 40 miljoner unika användare lokaliserade runt om i världen använder aktivt kränkande Addons värd för TVAddons varje månad, och cirka 900 000 kanadensiska hushåll använder kränkande tillägg för att få tillgång till TV-innehåll. Antalet användare av TV-tillbehör som bryter med intrång ökar ständigt. ”

Exakt hur de kanadensiska företagen kom med dessa siffror är inte riktigt kända. Vi kan dock säkert anta att de och andra ständigt övervakar Kodi-användare som använder inofficiella tillägg för att se “piratkopierade” filmer, TV-program och live-strömmar på sina FireStick-, PC-, Mac- och Android-enheter.

Den kanadensiska stämningen hävdar också att TVAddons kommunicerade upphovsrättsskyddade TV-program inklusive Game of Thrones, Prison Break, The Big Bang Theory, America’s Got Talent, Keeping Up With The Kardashians och många andra för allmänheten i strid med upphovsrätten.

Hur du håller dig på den säkra sidan när du använder tredjeparts-tillägg?

Det är oerhört viktigt att använda ett VPN när du strömmar innehåll på Kodi. På så sätt kan du dölja din riktiga IP-adress och förhindra internetleverantörer såväl som copyright-troll från att spionera på det du gör online. All din Internet-trafik kommer att krypteras säkert när du är ansluten till en VPN-server. Här är vad du behöver göra.

 1. Gå över till ExpressVPN och registrera dig för ett VPN-konto.
 2. Ladda ner / installera VPN-programvara på din Kodi-enhet.
 3. Efter att ha öppnat VPN-appen, ansluta till en VPN-server.
 4. Slutligen öppna Kodi och titta på alla filmer, TV-program eller liveström helt anonymt.

ExpressVPN är den bästa Kodi VPN-tjänsten du kan använda för att strömma innehåll från inofficiella tillägg på Kodi anonymt. Detta beror främst på att deras VPN-appar är optimerade för att arbeta med Kodi. Du kan dock också registrera dig med andra VPN-leverantörer.

Hur man installerar det nya fusionsförvaret

Om du vill installera den nya Fusion-repo på Kodi 17.3 Krypton, följ dessa steg.

 • Det första du behöver göra efter att Kodi Krypton har startats är att klicka på inställningar Ikon i det övre vänstra hörnet.
 • Gå sedan till Systeminställningar -> Expertläge -> addons.
 • Se till att slå på ‘Okända källor.’ Annars kommer du inte att kunna installera tillägg från tredje part.
 • Klicka på när varningsrutan dyker upp ‘Ja’.
 • Gå tillbaka till Kodi-startskärmen och klicka på ikonen ‘Inställningar’.
 • Härifrån går du till File Manager -> Lägg till källa.
 • Välj Ingen och ange sedan följande sökväg utan citat ”Http://fusion.tvaddons.co”.
 • Namnge det “Fusion” och klicka på “OK”.
 • Välj Addons på Kodi-startskärmen.
 • Klicka på Paketinstallationsikon längst upp till vänster.
 • Välja “Installera från zip-fil” -> Fusion -> Kodi Repos -> engelsk
 • Välj repository.xbmchub-x-x-x.zip och installera det.
 • Vänta tills du ser meddelandet aktiverad av TVAddons Repository.
 • Välj nu Installera från förvaret.
 • Välja TVAddons.co tilläggsförvar för att öppna den.
 • Klicka på Video-tillägg -> USTVNow Plus och tryck på installera.
 • Vänta tills du ser meddelandet USTVNow Plus Addon Enabled.
 • Gå nu tillbaka till Kodi-startskärmen och välj fliken ‘Addons’ från vänster kolumn.
 • Alla de videotillägg du installerar, inklusive USTVNow Plus, kommer att visas här.

TVAddons är tillbaka – slutliga tankar

Jämfört med tusentals tillägg från tredje part ingår endast en handfull plugins i det nya TVAddons-lagret. Du kan ta en titt genom att följa installationsguiden ovan. Men kom ihåg att inte ta några onödiga risker. Anslut alltid till en VPN-server innan du använder Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map