TVAddons е Back Online – Fusion Returns

Големи новини се появиха през последните няколко дни. TVAddons отново е онлайн. Най-известното хранилище на трети страни на Kodi се завърна под нов домейн. След загадъчното затваряне на TVAddons преди няколко седмици, той отново е онлайн, макар и под нов домейн. Вместо TVAddons.ag, собственикът на сайта вече използва TVAddons.co. Изглежда, че няколко канадски компании съдят TVAddons за предполагаемо незаконно разпространение на софтуерни добавки Kodi. Повече по този въпрос по-долу.

TVAddons е Back - Fusion Returns

TVAddons е Back – Fusion Returns

TVAddons е Back

TVAddons излезе офлайн през юни. Никой не знаеше истинската причина за внезапното изчезване, но имаше много спекулации, че американският съдебен процес е основният фактор зад спирането. Сега, почти два месеца по-късно, истината най-накрая се разкрива. Според TorrentFreak, спирането на TVAddons няма нищо общо с акцията на САЩ и всичко свързано с отделно дело, заведено в Канада. Общо 18 основни добавки са подробно описани в жалбата, включително 1Channel, Exodus, Phoenix, Stream All The Source, SportsDevil, cCloudTV и Alluc, да назовем няколко. Канадските компании, които стоят зад новото дело, са Bell Canada, Bell ExpressVu, Bell Media, Videotron, Groupe TVA, Rogers Communications и Rogers Media.

Сега какво?

Адам Лакман, собственикът на TVAddons, каза на TorrentFreak, че няма друг избор, освен да се бори с телекомуникационните компании, тъй като не го направи, ще доведе до загуба по решение на неизпълнение. С надеждата да получи финансова подкрепа, той стартира кампания за набиране на средства, както и нова версия на сайта, която можете да посетите TVAddons.co.

Какво означава това за потребителите на Kodi, които използват Fusion?

Юридическата жалба твърди, че „Приблизително 40 милиона уникални потребители, разположени по целия свят, активно използват Нарушаващи Аддони, хоствани от TVAddons всеки месец, и приблизително 900 000 канадски домакинства използват Допълнителни добавки за достъп до телевизионно съдържание. Броят на потребителите на добавки за нарушаване, хоствани в TVAddons, непрекъснато се увеличава. “

Точно как канадските компании измислиха тези номера всъщност не се знае. Въпреки това можем спокойно да предположим, че те и други непрекъснато наблюдават потребителите на Kodi, които използват неофициални добавки, за да гледат „пиратски“ филми, телевизионни предавания и предавания на живо на своите устройства FireStick, PC, Mac и Android.

Съдебният процес в Канада също твърди, че TVAddons са съобщавали телевизионни предавания с авторски права, включително Игра на тронове, Прекъсване на затвора, Теория на големия взрив, Америка има талант, Поддържане на Кардашиян и много други за обществеността в нарушение на авторските права.

Как да останете на сигурна страна при използване на добавки от трети страни?

Изключително важно е да използвате VPN винаги, когато предавате съдържание на Kodi. По този начин можете да скриете истинския си IP адрес и да попречите на интернет доставчиците и кладенците като троловете за авторски права да шпионират какво правите онлайн. Целият ви интернет трафик ще бъде безопасно криптиран, след като сте свързани с VPN сървър. Ето какво трябва да направите.

 1. Преминете към ExpressVPN и се регистрирайте за VPN акаунт.
 2. Изтеглете / инсталирайте VPN софтуер на вашето Kodi устройство.
 3. След отваряне на VPN приложението, свържете се към VPN сървър.
 4. Накрая отворете Kodi и гледайте всеки анимационен филм, телевизионно предаване или пряко предаване на живо.

ExpressVPN са най-добрата услуга на Kodi VPN, която можете да използвате за анонимно предаване на съдържание от неофициални добавки в Kodi. Това се дължи основно на това, че техните VPN приложения са оптимизирани да работят с Kodi. Можете обаче да се регистрирате и с други доставчици на VPN.

Как да инсталирате новото хранилище Fusion

В случай, че искате да инсталирате новото Fusion repo на Kodi 17.3 Krypton, изпълнете следните стъпки.

 • Първото нещо, което трябва да направите след пускането на Kodi Krypton, е щракването върху Настройки Икона в горния ляв ъгъл.
 • След това отидете на Системни настройки -> Експертен режим -> Addons.
 • Уверете се, че сте включили ‘Неизвестни източници.’ В противен случай няма да можете да инсталирате добавки на трети страни.
 • Когато се появи полето за предупреждение, щракнете “Да”.
 • Сега се върнете на началния екран на Kodi и кликнете върху иконата „Настройки“.
 • Оттук отидете на File Manager -> Добавяне на източник.
 • Изберете None и след това въведете следния път без кавички “Http://fusion.tvaddons.co”.
 • Назовете го „Fusion“ и кликнете върху „OK“.
 • От началния екран на Kodi изберете Добавки.
 • Кликнете върху Икона на инсталатора на пакети в горния ляв ъгъл.
 • Избирам „Инсталиране от Zip файл“ -> синтез -> Kodi Repos -> Английски
 • Изберете repository.xbmchub-x-x-x.zip и го инсталирайте.
 • Изчакайте, докато видите известието за активиране на хранилището на TVAddons.
 • Сега изберете Инсталиране от хранилището.
 • Избирам TVAddons.co хранилище за добавки за да го отворя.
 • Кликнете върху Видео добавки -> USTVNow Plus и натиснете инсталирайте.
 • Изчакайте, докато видите USTVNow Plus Addon Активирано известие.
 • Сега се върнете на началния екран на Kodi и изберете раздела „Добавки“ от лявата колона.
 • Всички добавки за видео, които инсталирате, включително USTVNow Plus, ще се покажат тук.

TVAddons се завръща – финални мисли

В сравнение с хиляди добавки на трети страни, само шепа плъгини са включени в новото хранилище на TVAddons. Можете да разгледате, като следвате ръководството за инсталиране по-горе. Но не забравяйте да не поемате излишни рискове. Винаги се свързвайте към VPN сървър, преди да използвате Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me