TVAddons je spet na spletu – Fusion Vrne

V zadnjih nekaj dneh so se pojavile velike novice. TVAddons je spet na spletu. Kodijevo najbolj znano shrambo drugih proizvajalcev se je vrnilo pod novo domeno. Potem ko se je pred nekaj tedni skrivnostno ugasnil TVAddons, je zdaj spet na spletu, čeprav pod novo domeno. Namesto TVAddons.ag lastnik spletnega mesta zdaj uporablja TVAddons.co. Kaže, da več kanadskih podjetij toži TVAddons zaradi domnevne nezakonite distribucije programskih dodatkov Kodi. Več o tej zadevi spodaj.


TVAddons se vrne - Fusion se vrne

TVAddons se vrne – Fusion se vrne

TVAddons se je vrnil

TVAddons se je junija odjavil brez povezave. Resničnega razloga za nenadno izginotje nihče res ni poznal, vendar je bilo veliko ugibanj, da je ameriška tožba glavni dejavnik zapora. Zdaj, skoraj dva meseca kasneje, se končno razkriva resnica. Kot poroča TorrentFreak, zaprtje TVAddonov ni imelo nobene zveze z ameriško tožbo in vse z ločeno tožbo, vloženo v Kanadi. V pritožbi je podrobno opisanih skupno 18 glavnih dodatkov, vključno s 1Channel, Exodus, Phoenix, Pretočite vse vire, SportsDevil, cCloudTV in Alluc, našteti jih nekaj, imenovati jih nekaj. Kanadska podjetja, ki stojijo za novo tožbo, so Bell Canada, Bell ExpressVu, Bell Media, Videotron, Groupe TVA, Rogers Communications in Rogers Media.

Kaj zdaj?

Adam Lackman, lastnik TVAddons, je za TorrentFreak povedal, da nima druge izbire, kot da se bori s telekomunikacijskimi podjetji, saj tega ne bi storil, bi s privzeto sodbo povzročil izgubo. V upanju, da bo dobil finančno podporo, je sprožil akcijo zbiranja sredstev in novo različico spletnega mesta, ki ga lahko obiščete na TVAddons.co.

Kaj to pomeni za Kodi uporabnike, ki uporabljajo Fusion?

Pravna pritožba trdi, da »približno 40 milijonov edinstvenih uporabnikov, ki se nahajajo po vsem svetu, vsak mesec aktivno uporablja Kršitve addonov, ki jih gosti TVAddons, in približno 900.000 kanadskih gospodinjstev za dostop do televizijskih vsebin uporablja dodatke za kršenje. Število uporabnikov kršenja dodatkov, ki gostijo TVAddons, nenehno narašča. “

Natančno, kako so kanadska podjetja prišla do teh številk, v resnici ni znano. Vendar lahko zagotovo domnevamo, da oni in drugi nenehno spremljajo Kodijeve uporabnike, ki uporabljajo neuradne dodatke za gledanje piratskih filmov, TV oddaj in prenosov v živo na svojih napravah FireStick, PC, Mac in Android.

Kanadska tožba prav tako trdi, da so TVAddons prenašali avtorske televizijske oddaje, vključno z Igra prestolov, Prison Break, Teorija velikega poka, Ameriški talent, Spremljanje s Kardashians in številne druge javnosti v nasprotju z avtorskimi pravicami.

Kako ostati na varni strani pri uporabi tretjih addonov?

Izjemno pomembno je, da uporabite VPN, kadarkoli pretakate vsebino na Kodi. Na ta način lahko skrijete svoj resnični naslov IP in preprečite, da bi ponudniki internetnih storitev in vdolbinic kot avtorji avtorskih pravic tropotovali, kaj počnete v spletu. Po povezavi s strežnikom VPN bo ves vaš internetni promet varno šifriran. Tukaj je tisto, kar morate storiti.

 1. Pojdite na ExpressVPN in se prijavite za račun VPN.
 2. Prenesite / namestite Programska oprema VPN na napravi Kodi.
 3. Po odprtju aplikacije VPN, povežite se s strežnikom VPN.
 4. Končno odprite Kodi in si oglejte kateri koli film, TV oddajo ali prenos v živo popolnoma anonimen.

ExpressVPN so najboljša Kodi VPN storitev, ki jo lahko uporabite za anonimno pretakanje vsebine iz neuradnih dodatkov na Kodi. To je predvsem zato, ker so njihove VPN aplikacije optimizirane za delo s Kodi. Lahko pa se prijavite tudi pri drugih ponudnikih VPN.

Kako namestiti novo skladišče Fusion

Če želite na Kodi 17.3 Krypton namestiti novo restavracijo Fusion, sledite tem korakom.

 • Prva stvar, ki jo morate storiti po zagonu Kodi Krypton, je klik na Nastavitve Ikona v zgornjem levem kotu.
 • Nato pojdite na Nastavitve sistema -> Strokovni način -> Addons.
 • Ne pozabite vklopiti ‘Neznani viri.’ V nasprotnem primeru ne boste mogli namestiti dodatkov drugih proizvajalcev.
 • Ko se pojavi opozorilno polje, kliknite “Da”.
 • Zdaj se vrnite na začetni zaslon Kodi in kliknite ikono »Nastavitve«.
 • Od tu pojdite v upravitelj datotek -> Dodaj vir.
 • Izberite Brez in vnesite naslednjo pot brez narekovajev »Http://fusion.tvaddons.co«.
 • Poimenujte ga »Fusion« in kliknite »V redu«.
 • Na domačem zaslonu Kodi izberite Addons.
 • Kliknite na Ikona namestitvenega paketa v zgornjem levem kotu.
 • Izberite »Namestitev iz datoteke Zip« -> Fuzija -> Kodi Repos -> angleščina
 • Izberite repozitorij.xbmchub-x-x-x.zip in ga namestite.
 • Počakajte, da vidite sporočilo z omogočenim shrambo TVAddons.
 • Zdaj izberite Namestite iz skladišča.
 • Izberite TVAddons.co skladišče dodatkov da ga odpreš.
 • Kliknite na Video dodatki -> USTVNow Plus in pritisnite namestitev.
 • Počakajte, da se prikaže obvestilo USTVNow Plus Addon omogočeno.
 • Zdaj se vrnite na začetni zaslon Kodi in v levem stolpcu izberite zavihek »Addons«.
 • Tu se prikažejo vsi video dodatki, ki jih namestite, vključno z USTVNow Plus.

TVAddons se vrača – Finalne misli

V primerjavi s tisoči dodatkov drugih proizvajalcev je v novi repozitorij TVAddons vključenih le nekaj vtičnikov. Oglejte si, če upoštevate navodila za namestitev zgoraj. Vendar ne pozabite, da ne tvegate. Pred uporabo Kodi se vedno povežite s strežnikom VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map