Как да инсталирате VPN на вашия NetDuma рутер

Имате рутер NetDuma? Защо да не увеличите енергийните си функции чрез инсталиране на VPN клиент на рутера? С VPN вашият маршрутизатор ще може да разшири защитата на VPN до всички свързани устройства, да позволи на всяко устройство да има достъп до гео ограничено съдържание и да криптира всичките ви данни, независимо от типа / размера. Прочетете, за да разберете как да инсталирате VPN на рутер NetDuma, стъпка по стъпка.


Как да инсталирате VPN на NetDuma рутер

Как да инсталирате VPN на NetDuma рутер

Защо да настроите VPN на вашия NetDuma рутер

За да разберете защо VPN ще даде на вашия рутер допълнителен удар, трябва да разберете какво прави VPN.

VPN е кратко за виртуална частна мрежа. VPN е много просто инструмент за киберсигурност, който работи за гарантиране на вашата поверителност, сигурност и анонимност онлайн. VPN мрежите пренасочват вашия трафик през защитен и частен тунел, използвайки свои собствени сървъри. След това те криптират всичките ви данни, така че никой да няма достъп до тях. С други думи, никой няма да може да открадне вашата информация или да следи какво правите онлайн, ако използвате VPN.

Когато инсталирате VPN на вашия NetDuma рутер, вие разширявате всички тези функции на всички свързани устройства. Всяко устройство, което използва вашата интернет връзка, автоматично ще бъде обхванато от VPN и няма дори да се отчита към определения за вас лимит на устройството. Дори ще можете да използвате възможностите на IP за изкривяване на VPN, за да деблокирате гео ограничено съдържание на всичките си устройства, дори игрови конзоли и Smart TV.

Най-добрият VPN за вашия NetDuma рутер

Предлагаме да използвате ExpressVPN като вашата NetDuma VPN. ExpressVPN поддържа както OpenVPN, така и L2TP / IPsec протоколи и може лесно да се конфигурира на множество рутери. Той също така специално поддържа инсталации на NetDuma рутери. Можете да се възползвате от неговите приятелски правила за поверителност и 2000+ сървъри в продължение на 30 дни, преди да поемете истински ангажимент с тяхната 30-дневна политика за възстановяване, без зададени въпроси.

Ако ExpressVPN не е доставчикът на услуги, с който искате да работите, всеки един от тези доставчици на VPN от най-високо ниво ще работи:

Как да инсталирате VPN в NetDumaRouter – ръководство стъпка по стъпка

За да инсталирате VPN на вашия рутер NetDuma, трябва да се уверите, че VPN, който използвате, поддържа OpenVPN протоколи. В това ръководство ще работя с ExpressVPN и ще ви покажа как да го инсталирате на NetDuma R1 рутер (v 1.03.6g). Ако работите с различен VPN или друг модел на NetDuma, това ръководство все още може да ви покаже процеса, който трябва да предприемете:

Изтеглете VPN конфигурационни файлове

 1. Отидете на имейла за добре дошли, който сте получили, когато сте се регистрирали с VPN. щракнете върху връзката в имейла, за да отидете до вашия акаунт.
 2. Влезте и кликнете върху Настройте на повече устройства.
 3. Кликнете върху Ръчна конфигурация отляво на екрана. Изберете OpenVPN раздел вдясно. Ето, ще видите вашето потребителско име, парола, и списък на OpenVPN конфигурационни файлове.
 4. Запазете тази информация (изберете сървър, към който да се свържете и запазете адреса му.)
 5. Отвори OpenVPN файл с помощта на текстов редактор. Блокнотът ще работи.

Конфигурирайте NetDuma рутер

 1. Влезте в своя рутер NetDuma. Можете да направите това, като въведете IP адреса на рутера (обикновено 192.168.88.1) в адресната лента на вашия браузър.
 2. Кликнете върху VPN в контролния панел.
 3. Изберете устройствата, които искате да покриете от VPN. Кликнете Настройвам.
 4. Ще бъдете насочени към Разширени настройки за VPN връзки.
 5. Отидете на OpenVPN конфигурационен файл отворихте по-рано. Копирайте целия текст.копирайте текст
 6. Поставете текста в Поле за конфигуриране. Премахнете всеки допълнителен текст (съкращения или допълнителен код, след като сертификатът завърши с ).
 7. Ще видите думата “Connected” се показват в зелено поле над дневника на VPN.
 8. За да прекъснете връзката, премахнете отметката Активиране и щракнете Приложи.

Добавяне или премахване на устройство от VPN

Ако искате да добавите или премахнете устройство от списъка, обхванат от VPN, всичко, което трябва да направите, е проверка или премахнете отметката полето до името на устройството на контролния панел на вашия рутер.

Инсталирайте VPN на вашия NetDuma рутер – финални мисли

Това е всичко, което трябва да знаете, за да инсталирате VPN клиент на вашия рутер NetDuma. Не забравяйте да следвате внимателно стъпките, за да гарантирате правилната инсталация. Ако искате да добавите още един ритник към функционалността на вашия рутер, помислете за инсталиране на фърмуера на DD-WRT или Tomato и си вземете супер рутер.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map