ExpressVPN срещу BulletVPN 2020 Сравнение

В днешно време може да бъде доста трудно да изберете правилния VPN поради факта, че много първокласни доставчици на VPN услуги предлагат подобни спецификации. Ето защо полагаме усилия да съставим този сравнителен преглед между тях ExpressVPN и BulletVPN.  Целта на това сравнение е да ви улесни да разберете кое от двете е подходящо за вас.

ExpressVPN срещу BulletVPN

ExpressVPN срещу BulletVPN

Бърз преглед на ExpressVPN и BulletVPN

Както BulletVPN, така и ExpressVPN предлагат на своите потребители лесни за използване VPN приложения, достъпни на PC, Mac, Android, iPhone, и дори Amazon Fire Stick.

ExpressVPN е базиран на Британските Вирджински острови, докато BulletVPN е със седалище в Естония. Нито една държава не е приложила закони за запазване на данни, не са част от съюза с 5 очи.

И тези доставчици на VPN услугите спазват стриктна политика без регистрация, която е ясно очертана в техните политики за поверителност. С други думи, те не следят кои уебсайтове, които посещавате или приложения, които използвате, докато сте свързани с техните VPN сървъри.

ExpressVPN е около малко по-дълго от BulletVPN. Въпреки това, драстичните подобрения, които BulletVPN внедри в своя уебсайт, VPN местоположенията, както и различни приложения, го накараха да стои рамо до рамо с други популярни VPN услуги.

Премиум функции като военно-криптиране, неограничени VPN сървърни превключватели, Kill Switch, живо обслужване на клиенти и интелигентни DNS прокси сървъри присъстват и в двете VPN услуги.

Докато уебсайтовете BulletVPN и ExpressVPN са лесни за навигиране, единствената функция, за която смятаме, че липсва и от двата сайта, е Warrant Canary. По същество това е метод, който позволява на VPN и други онлайн услуги да информират своите потребители, че са им връчени призовка, без да нарушават съдебни разпореждания.

Вижте нашата обширна Преглед на BulletVPN и Преглед ExpressVPN за задълбочен анализ на това, което всеки от тези две VPN носи на таблицата.

Ценообразуване

Цени за BulletVPN $ 10.98 всеки месец, 89,98 долара на годишна база, или 54,98 долара на всеки шест месеца. Можете да платите чрез PayPal, кредитни карти, биткойн или банков превод, предплатени карти и електронни портфейли.

Докато безплатният им пробен период е кратък (1 ден), на гарантирано връщане на парите ви позволява да получите едномесечен абонамент така че можете да изпробвате целия пакет. Независимо за кой план в крайна сметка се абонирате, получавате военно криптиране, неограничени превключвания на сървъри и неограничена честотна лента заедно с Интелигентна DNS опция.

С ExpressVPN това е „получавате това, за което сте платили“. Този доставчик таксува премия цена за своите премиум услуги. ExpressVPN абонати на сметки $ 12.95 / месец, и $ 99.95 / годишно, което е далеч от това, което се смята за бюджет. По подобен начин ExpressVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите както и а Умен DNS опция. 

Победител: BulletVPN 

Политика за поверителност

И двете услуги са базирани в страни, където не се прилагат закони за задържане. Седалището на ExpressVPN се намира в Британски Вирджински острови, докато BulletVPN са в Естония. Това ги прави далеч от обсега на Сдружение “Пет очи”. Всеки от тях има определена политика за поверителност, но крайният резултат е един и същ, те никога не събирайте данните си.

Според уебсайта на ExpressVPN:

„ExpressVPN НЕ И НИКОГА не регистрира IP адреси, история на сърфиране, дестинация за трафик и DNS заявки.“

Въпреки че много VPN твърдят, че не регистрират дейностите на потребителите, повечето от тях имат много съмнителни политики за сеч. Но това не е така с ExpressVPN, тъй като тяхната политика е кристално ясна. Този доставчик спазва доста строг Политика „Без регистрация“, което означава, че те не проследявайте и не съхранявайте вашите лични данни, докато използвате услугите им.

Политиката за поверителност на BulletVPN е като прозрачен и ясно, както може да бъде. Ето какво гласи официалният им уебсайт:

„Ние не събираме никакви дневници на историята на сърфиране на потребители, история на връзките, трафик и пренос на данни или DNS заявки, нито съхраняваме журнали за VPN връзка от всякакъв тип. Това означава, че не съхраняваме IP адреса и порта на потребителя, IP адреса и порта на VPN сървъра, нито опита и VPN връзката, датата на установяване или прекъсване на връзката. “

С други думи, BulletVPN не събира вашите данни нито го прави съхранявайте каквото и да е от вашите дейности по сърфиране.

Победител: И двете 

Сигурност

BulletVPN използва голямо разнообразие от протоколи (включително OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 и PPTP), 256-битово криптиране, и 4096-битови RSA ключове.

BulletVPN е висококачествен VPN, който има a убийте превключвател, и наречена топ технология за поверителност Куршум щит, което не позволява на потребителите да се свързват с интернет, ако не са свързани към BulletVPN сървър на първо място. Имате свободата да включвате и изключвате и двете функции в настройките на приложението BulletVPN, но ние препоръчваме да ги поддържате включени, тъй като те ще запазят данните ви защитени само в случай, че VPN връзката изчезне неочаквано.

ExpressVPN също предлага много удобен убийте превключвател което автоматично изключва софтуера, който използвате от Интернет, в случай че вашата VPN връзка внезапно спадне. ExpressVPN използва силен 256-битово AES криптиране също.

Всъщност, когато ЦРУ или ФБР решат да защитят предаването на чувствителни данни, те използват AES-256 криптиране. Докато повечето потребители няма да се нуждаят от повече от “OpenVPN”, Оферти ExpressVPN SSTP, L2Tp / IPsec и PPTP поддръжка на протокол.

Победител: И двете 

Съвместими устройства

И двете услуги имат специални приложения за почти всяка голяма операционна система там. Това включва харесванията на Windows, Mac, iOS, Android и други. Въпреки това с тяхната функция Smart DNS можете да деблокирате регионални ограничения за широк спектър от устройства, дори ако те не са съвместими с VPN клиенти. Нека да разгледаме какви устройства поддържа всеки един от тези най-добри VPN конкуренти.

BulletVPN

 • Windows
 • Mac
 • андроид
 • iPhone и iPad
 • Amazon Fire TV
 • Linux
 • Маршрутизаторите
 • Поточни медийни конзоли (чрез Smart DNS):
  • Apple TV
  • Roku
  • Умен телевизор
  • PS4
  • PS3
  • Xbox One
  • ексбокс 360

Победител: ExpressVPN 

Поддръжка на клиенти

Специализиран екип за поддръжка е много важно за всяка онлайн услуга и включва и VPN доставчици. Може да се сблъскате с проблеми, докато се опитвате да настроите VPN приложение на едно от устройствата си или просто искате да получите повече информация за това, кога вашият VPN абонамент се дължи. Каквато и да е ситуацията, искате някой да отговори на всякакви въпроси, които бихте могли да имате.

BulletVPN предлага следните опции за поддръжка на клиенти: чат на живо, база данни с често задавани въпроси, ръководства за настройка, отстраняване на проблеми и билети за поддръжка. Ако искате да зададете въпрос на екипа за поддръжка на BulletVPN, можете да използвате многоезичен билетна система. Времената, в които ще получат отговори, варират в зависимост от сложността на въпроса. Можете да намерите зелено Бутон за чат на живо в долния десен ъгъл на уебсайта BulletVPN. Можете също да изпратите билет директно чрез приложението BulletVPN. Накратко, BulletVPN предлага 24/7 Premium Поддръжка над Имейл или чат на живо.

ExpressVPN може да се похвали с 24/7 365 функция за чат на живо, също. Компанията предлага и други традиционни методи за поддръжка на клиенти, включително формуляри за контакт, раздел с често задавани въпроси и имейли за поддръжка. Сега, ако се сблъскате с някакви усложнения, когато изберете някой от тези старомодни методи, ExpressVPN ще ви пренасочи към техните екип за поддръжка на живо.

Нито VPN услугата предлага поддръжка по телефона. Въпреки че някои потребители могат да предпочетат да съобщят проблема си чрез телефонно обаждане, това може да не предлага най-доброто средство за техническа помощ. Ето защо повечето VPN мрежи вероятно не са използвали този конкретен начин за поддръжка на своята потребителска база.

Победител: И двете 

Скорост и сървъри

ExpressVPN е един от малкото VPN доставчици, който всъщност осигурява бързина и надеждност. Когато са тествани и двете скоростите за изтегляне и качване бяха първокласни и постоянни. Този доставчик може да се похвали и с по-голяма сървърна мрежа (160 места в 94 страни) с бързи сървъри с постоянна скорост.

BulletVPN се представя като VPN с „пламтящи високи скорости“. Според тестове, BulletVPN показва постоянни скорости, особено когато използвахме техните висока скорост етикетирани сървъри.

Тяхната сървърна мрежа продължава да се разширява. Откакто ги прегледахме за първи път, те добавиха още 21 държави. Все още е по-малко от това, което предлага ExpressVPN, но определено стигат до там. Към момента на писане BulletVPN има 111 сървър местоположения в 47 държави.

Победител: ExpressVPN 

ExpressVPN срещу BulletVPN – Присъдата

BulletVPN би бил чудесен вариант за тежък стример или торент. Прозрачността на доставчика го прави надежден вариант потребители, съобразени с поверителността. Да не говорим за приличното спецификации за поверителност и сигурност тя може да предложи. Този лесен за използване доставчик е обещаващ, но с всичко казано, ExpressVPN е победителят в това сравнение. Просто ExpressVPN предлага фантастична услуга, която включва широк спектър от функции, които със сигурност ще зарадват всички. ExpressVPN е бърз, безопасен, сигурен и надежден. Но в крайна сметка можете да ги изпробвате и прецените сами. Кой VPN смяташ, че трябва да спечели? Кой VPN бихте избрали? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу. Може да намерите това най-добрите ExpressVPN алтернативи благотворен.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me