Гледайте Kayo Sports извън Австралия – Най-добрите VPN мрежи

Ако живеете в Австралия, вероятно знаете, че нямате толкова много възможности, когато става въпрос за поточно предаване на любимите ви спортове онлайн. Всичко, което е решено като Kayo Sports сега съществува в региона. Каналът обединява някои от най-популярните спортове под един покрив. Има само един проблем. Kayo Sports е достъпен само за потребители в Австралия. Ако искате да получите достъп до канала в чужбина, трябва да използвате VPN. Ето защо, ето изчерпателно ръководство, което подчертава най-добрите VPN мрежи за Kayo Sports.


Най-добър VPN за спорт на Kayo

Най-добър VPN за спорт на Kayo

Какво е Kayo Sports?

Kayo Sports е онлайн канал за поточно предаване на живо и по поръчка, опериран от никой друг, освен от Foxtel. Можете да стриймвате над 50 спорта по света не само в Австралия. Каналът е добре изграден, за да повиши вашето спортно поточно преживяване. С един абонамент, независимо дали е основен или премиум, получавате много привилегии с канала.

Можете да предавате поточно до 4 игри едновременно и да прескачате до събитията, променили играта, ако наваксвате. Можете също да изберете опция No-Spoiler, при която каналът крие всички резултати, за да можете да предавате потоци, без да знаете какво се е случило. Това е само половината от него.

Kayo Sports има два вида абонаменти, Basic и Premium. Основният се предлага при 25 $ на месец, докато премията струва 35 $ / месец. Единствената разлика е, че в премията можете да използвате до 3 едновременни устройства. Докато използвате basic, получавате само 2. Други привилегии са достъпни и за двете.Кайо цена

И в двата абонаментни плана ще се възползвате от 14-дневна безплатна пробна версия. Можете буквално да вземете канала за пробно шофиране, преди да вземете решение. Кой знае, в крайна сметка това може да не удовлетвори вашите нужди (което силно се съмнявам).

Най-добрият VPN за спорт на Kayo – Бърз поглед

Ако напишете думата VPN във всеки магазин или търсачка, ще откриете, че има стотици доставчици. Внимавайте и не използвайте тези, които предлагат услугата си безплатно. Те не са надеждни и могат да компрометират вашата идентичност, докато сърфирате в интернет. Да не говорим, че повечето от тях продават вашите данни на сестрински компании за приходи. Как иначе смятате, че плащат за сървърите, на които работите? Вие в крайна сметка ставате техният основен източник на доходи. С това казано, следните доставчици на VPN са най-тестваните VPN за Kayo Sports. Ще говоря за всеки един от тях подробно по-късно в рецензията. Така че, проверете ги тук и превъртете малко по-нататък за задълбочен анализ.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark

Как да отблокирате Kayo Sports извън Австралия

Австралия обича спорта, но така прави и целият свят. Запазването на канал като Kayo изключително за австралийския регион е несправедливо. Каналът се захваща за вашето местоположение, като изследва публичния ви IP адрес. Както може би знаете, вашият IP е това, което представлява вашето действително физическо местоположение. Ако Kayo прецени, че живеете в чужбина и имате достъп до нейната услуга извън зоната на покритие, той ще ви блокира на място. Всичко, което ще получите, е това съобщение за грешка в географски план:

„За съжаление, Kayo Sports е достъпен само за фенове на спорта в Австралия“

За да заобиколите проблема, трябва да използвате виртуална частна мрежа. Това е интернет инструмент, който пренасочва трафика ви през защитен сървър в страна, която сте избрали. След като сте свързани, ще получите IP адрес в региона, в който се намира сървърът и изглежда, че сърфирате в тази територия. Например, ако се свържете с австралийски сървър, ще получите австралийски IP адрес. В резултат на това Kayo Sports ще бъде на разположение за стрийминг, въпреки че сте в чужбина. Ето как можете да отблокирате Kayo Sports извън Австралия:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги. Препоръчвам ви да използвате ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте тяхното VPN приложение на съвместимо устройство като Android, iOS, компютър или Mac.
 3. Влезте с вашия VPN акаунт и се свържете с австралийски сървър.
 4. Стартирайте уебсайта на Kayo Sports или неговото специално приложение.
 5. Гледайте повече от 50 спорта на живо или при поискване, където и да сте.

Както споменах, ще намерите стотици VPN за Kayo Sports. Вече избрах 4 от най-добрите за преглед в тази статия. Можете да направите кратък поглед върху това, което предстои в следващата таблица.

Най-добрият VPN за спорт на Kayo – Пълен преглед

Ако отидете на официалния им уебсайт, ще забележите много важно изявление относно VPN-ите. Това трябва да каже на уеб страницата: „Kayo не поддържа виртуални частни мрежи (VPN). Ако имате активиран VPN на устройството си, ще трябва да изберете да го деактивирате. “ Не се притеснявайте, направих този преглед за причина. Въпреки че Kayo успя да блокира достъпа до VPN с течение на времето, все още има VPN, които са в състояние да избегнат защитния механизъм на канала. Продължих и тествах много VPN доставчици и разбрах, че някои от най-добрите в бранша все още могат да деблокират канала в чужбина. Сега, нека да разгледаме по-задълбочено най-добрите VPN за Kayo Sports.

ExpressVPN

Преглед ExpressVPN

ExpressVPN е VPN услуга, която идва направо от Британските Вирджински острови. Доставчикът не съхранява регистрации в случай, че се страхувате от 5-те очи да шпионират за това, което правите. Ако поискат потребителска информация от компанията, те ще оставят с празни ръце. Как могат да събират данни за хора, ако няма какво да предприемат?

ExpressVPN има огромна сървърна мрежа, която обхваща 128 места. Говорим за повече от 2000 сървъра в 94 държави, това е наистина голям брой, в случай че сте някой, който обича да използва гео-ограничено съдържание по целия свят. Ще намерите лесни за използване приложения в повечето основни операционни системи, включително Android, iOS, PC, Mac, както и Fire Stick.

Освен това, когато става въпрос за защита, абонатите също така могат да избират VPN протоколи, които да използват от списък, който включва SSTP, PPTP, L2TP / IPSec и OpenVPN. Те са най-добрите, ако искаме да говорим за сигурност и криптиране. Можете също така да изберете коя част от вашия трафик искате да шифровате любезно от разделената им функция за тунелиране.

Един абонамент позволява използването на 3 едновременни връзки. Не само това, но ExpressVPN предлага и своя собствена функция Smart DNS, MediaStreamer. Можете да отключите повече от 150 канала по целия свят, без да се налага да губите скоростта на връзката си в процеса.

Този VPN има много повече, за да предложи на своите потребители. Можете да проверите какво още има този VPN в магазините, като преминете през това Преглед ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN преглед

NordVPN е и една от най-големите VPN услуги в бранша. Той има най-голямата сървърна мрежа сред всички доставчици в нашия списък. Мрежата включва повече от 5000 сървъра в 60+ страни, което е много, като имате предвид, че имате неограничена смяна на сървъри.

Този VPN е базиран в Панама, което означава, че няма намеса от страна на регулаторните органи за данни. Що се отнася до сигурността, този VPN се отличава в този основен. Трябва да използвате изключителни опции, които да използвате, ако сте абонат на NordVPN. Първо, можете да се възползвате от тяхната двойна VPN функция. Този ви позволява да пренасочвате своя онлайн трафик през два сървъра вместо един.

Представете си, че вашите данни се криптират два пъти с военна сигурност. Това означава, че е невъзможно за всеки киберпрестъпник да владее вашата информация. Когато обаче вашите данни са двойно криптирани, скоростта на връзката ви ще спадне драстично. Така че, вие ще жертвате скорост за сигурността. Имайте това предвид.

Другата функция за сигурност ще бъде CyberSec. Тази услуга защитава вашето устройство от вируси, злонамерен софтуер или злонамерен софтуер там. Можете да излизате онлайн, без да се налага да гледате през рамото си през цялото време. И още нещо, NordVPN позволява до 6 едновременни връзки. Това означава, че можете да се възползвате от защитена мрежа заедно с 5 други лица под същия акаунт. Ако искате да знаете повече, прочетете това изчерпателно NordVPN преглед.

BulletVPN

Преглед на BulletVPN

BulletVPN не е от доста време в индустрията, но със сигурност оказа влияние. Този VPN предлага сървъри само в 30 различни страни, включително Австралия, разбира се. Но това, което липсва в сървърите, то придобива сигурност. BulletVPN ви предлага избор между PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 и IKEv2. OpenVPN и IKEv2, които са най-добрият ви залог, що се отнася до сигурността

BulletVPN не събира регистрационни файлове на никоя потребителска активност, нито може да свърже друга събрана информация с конкретен потребител. С други думи, можете да правите всичко, което искате онлайн, без да се страхувате кой ще събере това, което сте посетили, докато сте свързани с BulletVPN.

VPN е със седалище в Естония, страна извън 14 очи, което е много за онези, които ценят личния си живот. BulletVPN позволява 3 едновременни връзки, което означава, че можете да го стартирате на вашия лаптоп на Windows, iOS телефон и таблет Android едновременно. Въпреки че е нов, той е един от малкото VPN, които предлагат интелигентна DNS услуга. Ако не знаете как да го конфигурирате на устройството си, винаги можете да проверите ръководствата на уебсайта или да помолите техния екип за поддръжка за помощ. За повече информация прегледайте това Преглед на BulletVPN.

SurfShark

SurfShark

Surfshark е още едно ново вписване във VPN бизнеса, заедно с BulletVPN. Първо, тя предлага разширения за браузър Chrome и Firefox, преди да стартира родното си приложение за Android. С ново стартираното приложение за iOS услугата разшири обхвата си на всички основни платформи. SurfShark има прилична сървърна мрежа от 800 сървъра в 50 различни страни. Това е добър номер за VPN, който току-що стартира услугите си.

Сега, нека поговорим за основната атракция на тази VPN, нейните неограничени едновременни връзки. Буквално плащате за един абонамент и всички, които познавате, могат да се възползват от защитена мрежа. Това е нещо, което никой от най-добрите VPN мрежи не е правил досега. Те предлагат много удобно за потребителя приложение за iOS, PC, Mac и Android, за да помогнат на хората, които нямат технология, да се ориентират с лекота. Не забравяйте, че тази система също приема система за политика без регистрация и уважава нуждата на потребителите от поверителност.

Когато става въпрос за изтичане на DNS, този VPN има гръб. След като се свържете чрез Surfshark, вашите DNS адреси ще отидат до собствените DNS сървъри на Surfshark, предотвратявайки течове, които биха могли да разкрият вашата онлайн активност. Искате ли да знаете повече? Вижте това SurfShark преглед.

Устройства, съвместими с Kayo Sports

Можете да предавате любимите си спортни събития на живо или при поискване на следните платформи:

 • андроид
 • iPhone
 • Ай Пад
 • настолен компютър
 • Mac
 • Chromecast
 • Apple TV
 • Android TV

Какво има в Kayo Sports?

Ето какво можете да намерите в австралийската стрийминг услуга:

 • AFL
 • крикет
 • Тенис
 • НРЛ
 • NFL
 • НБА
 • НБЛ
 • Формула 1
 • Supercars
 • голф
 • футбол
 • Ръгби съюз
 • Карам сърф
 • Хокей на лед
 • Бейзбол
 • бокс
 • WNBL
 • UFC
 • борба
 • Световните купи по акробатика
 • Световни първенства по ритмика
 • хвърляне
 • Триатлон в Суперлигата

Най-добър VPN за спорт на Kayo – Заключение

Вече имате всичко, което трябва да знаете за най-добрите VPN мрежи за Kayo Sports. Каналът е много за тези, които обичат да предават на живо любимите си спортове. Сега, дори ако пребивавате извън Австралия, Kayo Sports е на ваше разположение. Прочетете отзива добре и изберете VPN, който отговаря на вашите нужди. След това поток Kayo Sports навсякъде по света.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map