Най-добър преглед на VPN според потребители на Trustpilot

Един от първите посещаващи уебсайтове, които ви пресичат ума, когато сте в техническа дилема, е Trustpilot. Той има отзиви от цял ​​свят, комбиниращи опита на потребителите и хората, които умеят да използват технологиите. В наши дни пазарът на VPN е най-обсъжданият, когато става въпрос за интернет. Ето защо, аз съм направил малко копаене сам. Това е VPN преглед въз основа на това, което Trustpilot трябваше да каже.

Най-добър VPN преглед според Trustpilot

Най-добър VPN преглед според Trustpilot

Преди да започнем

Trustpilot е уебсайт за потребителски преглед, основан в Дания през 2007 г. Сайтът е безплатен за потребителите и предлага безплатни услуги за бизнеса.

Уебсайтът има повече от 700 души, които работят денонощно, тъй като приветства повече от един милион отзиви всеки месец. Някои могат да се съмняват в прозрачността на уебсайта, тъй като могат да бъдат публикувани фалшиви отзиви.

Trustpilot обаче си запазва правото да премахва отзивите без обяснение. Настоява, че винаги полага добросъвестни усилия, за да спазва закона и публикуваните правила, за да гарантира, че на уебсайта остават само автентични прегледи..

Днешният преглед ще обобщи най-добрите VPN мрежи на Trustpilot. Преди да започнем, разгледайте ги в таблицата по-долу, за да имате малък поглед върху това, което предстои.

Най-добрите VPN отзиви за Trustpilot

На пазара има много доставчици на VPN, от които да избирате. Не всички обаче могат да отговарят на вашите нужди и да ви дадат това, което търсите. Trustpilot е една от най-добрите спирки, към които повечето от нас се обръщат, когато искаме да оценим определен продукт. Ето защо, въз основа на това, което научих за уебсайта, ето пълният преглед на най-добрите VPN мрежи там:

ExpressVPN

ExpressVPN Trustpilot

ExpressVPN е наистина добър доставчик на VPN. Той е на първо място в нашия списък поради „Отличната“ класация, която има на Trustpilot. Техните сървъри винаги работят и работят с добра интернет скорост за стрийминг и подобни. Услугата включва сървъри по целия свят.

Този доставчик на VPN предлага най-добрите мерки за сигурност, които помагат да се запази вашето устройство винаги, когато се свържете с интернет. С протоколите от висок военен клас вие сте напълно предпазени от кибератаки и опити за наблюдение.

Освен това ExpressVPN ви позволява да свържете три устройства под един абонамент, което означава, че можете да споделяте вашите VPN идентификационни данни с 2 от членовете на вашето семейство и приятели, без да ви изключвате, разбира се.

ExpressVPN използва 256-битово AES криптиране, което работи в тандем с VPN протоколи като SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Горещо предлагам OpenVPN, но така или иначе идва като по подразбиране. Що се отнася до поверителността, тази VPN приема стриктната политика без регистрация. Така че можете да сте спокойни, че никой няма да се справи с вашата история. С политиката за нулев дневник как правителството ще иска нещо, което не съществува на първо място?

В случай, че се сблъскате с проблеми и се свържете с обслужването на клиентите, ще получавате отлична помощ всеки път! Ако искате да знаете повече, разгледайте Преглед на ExpressVPN на Trustpilot.

IPVanish

IPVanish Trustpilot

IPVanish е друг надежден доставчик, в който да инвестирате. Този VPN е втори в нашия списък. Въпреки че има рейтинг „Отличен“ точно като ExpressVPN, все пак този рейтинг идва от по-малък брой отзиви.

Той работи рекламирано и няма да имате проблеми по време на работа с приложението му. Лесната лесна инсталация и потребителският интерфейс го правят много приятен за използване. IPVanish е препоръчителен за всички.

Това се дължи най-вече на факта, че VPN включва повече от хиляда сървъри в своята мрежа. Можете да навигирате между над 40000 IP адреси, което ви позволява да имате достъп до стотици географски ограничени канали, независимо къде се намират. IPVanish ви предлага възможността да свържете 10 устройства с един абонамент. Това означава, че можете буквално да защитите 10 устройства едновременно.

VPN осигурява неограничена честотна лента и превключване на сървъра. ако имате нужда от помощ при инсталирането или с някакъв проблем, с който се сблъсквате, винаги можете да се свържете с техния екип за поддръжка, който е на разположение 24/7. Погледнете по-отблизо IPVanish преглед на Trustpilot.

BulletVPN

BulletVPN Trustpilot

BulletVPN е чудесен VPN, от който да се възползвате. Той има сървъри, определени стратегически по целия свят, и те пламват бързо. Можете да настройвате на географски ограничени канали в 30 държави въз основа на сървъра, към който се свързвате. Въпреки че е нов, този VPN се оказа достоен да бъде на върха на пазара на VPN.

Както можете да видите, отзивът на Trustpilot го обозначава като „Страхотно“, което е доста прилично за VPN доставчик, който не е имало от доста време. Техната поддръжка на клиенти е изключителна. Бързи отговори на вашите въпроси и проблеми! Отговорите са един ден или по-малко. И, 99% от случаите, първото предложение, което имат за вас, ще отстрани проблема.

От друга страна, стриймърите, които нямат нищо против да се излагат в интернет, могат да се възползват от функцията си Smart DNS. С това няма да бъде осигурено криптиране. Това означава, че няма да добавяте допълнителен слой защита, но ще работите с пълна скорост на интернет. Можете да научите повече за тази VPN, като проверите Преглед на BulletVPN на Trustpilot.

SurfShark

SurfShark Trustpilot

Surfshark е последната VPN, която ще покрием в този преглед. Да имам отлична оценка на уебсайт като Trustpilot е доста постижение, ако мога да кажа. Този доставчик на VPN е нов за индустрията, но се доказа като буря, с която трябва да се съобразите.

Сървърната мрежа на SurfShark включва повече от 800 сървъра в 50 различни страни. Това не е малка сума за начинаещ нали? Най-хубавото на този доставчик е, че можете да се възползвате от неограничен брой свързани устройства под един абонамент. Платете веднъж и ще получите семейството и приятелите си да използват тази VPN без допълнителни разходи.

Наред с неограничените едновременни връзки, ще бъдете третирани с неограничена честотна лента и превключване на сървъра. И да не забравяме, че SurfShark също приема системата за политика без регистрация, която търси всеки търсещ поверителност.

не е имало от много време, но за кратко време те създадоха мощна VPN Този новодошъл щурмува VPN индустрията изненадващо благодарение на функциите, които предлага на потребителите си при абонамент.

Освен това, те предлагат денонощна поддръжка за чат на живо и нейният основен кандидат да отблокира харесванията на HBO, Netflix, Hulu и много други канали. Искате ли да знаете повече? Вижте това Преглед на Trustpilot SurfShark.

Слагаме ли „Trust“ в Trustpilot

Проблемът е, че не знаем със сигурност. Уебсайтът е добре известен като безпристрастен сайт за преглед. тя отнема опита на всички потребители и ги добавя, за да даде резултатите, които всеки иска. Никога обаче не знаете дали отзивите, изпращани на уеб страницата, са законни. Те може да са фалшиви само за повишаване статуса на определен продукт. Независими разследвания разкриха, че уебсайтовете за преглед като Trustpilot имат фалшиви отзиви в почти индустриален мащаб, но Trustpilot настоява да се стреми да включва само истински отзиви.

Вземете например NordVPN, уебсайтът заявява, че тази VPN използва фалшиви отзиви, за да се класира по-високо. Не знаем дали това е вярно или не, но знаем, че Trustpilot санкционира един от най-добрите VPN в индустрията и му даде много ниско „лошо“ класиране. Манипулирането на отзиви не е добро нещо, когато искате да инвестирате в нещо. Всеки от нас се обръща към отзивите на потребителите, за да улесни търсенето им. Очевидно Trustpilot не понася фалшиви отзиви и реши да демонтира NordVPN съответно.

NordVPN Trustpilot

Въз основа на това, което видях досега, Trustpilot е доста честен в рецензиите. Искам да кажа, че вземете ExpressVPN, това е една от най-добрите VPN услуги в света и има рейтинг „Отличен“.

Най-добрите VPN базирани на Trustpilot

Ето го, хора. Най-добрите VPN мрежи в индустрията се преглеждат изцяло въз основа на това, което Trustpilot трябва да каже. Ако желаете да инвестирате в такава, не забравяйте да прочетете тази статия, внимателно проверете функциите, разгледайте какво трябва да кажат потребителите и след това вземете решение. Не вземайте прибързано решение, поверителността и сигурността в интернет не е нещо, което искате да направите компромис.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me