Най-добър VPN с повечето едновременни връзки

Чудесен начин да спестите прилична сума пари при работа с VPN мрежи е да се абонирате за доставчик, който ви позволява да се насладите на повече от една VPN връзка. Ще трябва да регистрирате вашия таблет, лаптоп и телефон под текущия си абонамент за VPN и това гарантира, че цялата работа, която извършвате онлайн, независимо кои от вашите устройства използвате, остава сигурна и защитена. Собствениците на студенти, студентите или всеки, който е член на голямо домакинство, може да спечелят много полза от абонамент за доставчик, който предлага няколко едновременни връзки. Проследяването на всички тях също става по-лесно, тъй като всички те се управляват под един акаунт. Но коя VPN предлагат на потребителите VPN връзки за множество устройства?

Най-добър VPN с повечето едновременни връзки

Най-добър VPN с повечето едновременни връзки

Използвайте VPN рутер за безгранични VPN връзки

Едно от нещата, които можете да направите, за да заобиколите ограничения, зададени на вашите едновременни връзки, е да настроите вашия рутер да работи с VPN. Ако сте направили правилно, ще трябва да разпространявате криптираната си интернет връзка на всички устройства в обсега на вашия рутер. Този процес обаче се нуждае от технически познания и може да бъде малко труден за начинаещите VPN.

VPN с повечето едновременна връзка

Тези от нас, които са сравнително нови в VPN услугите, може да нямат представа за вида на доставчиците, които предлагат едновременни връзки, затова помислихме да направим преглед, за да ги опитаме и да им помогнем. Ето 3-те най-добри VPN, които да се използват за едновременни връзки:

1. NordVPN

Всеки, който търси доставчик на най-високо ниво, който може да се справи с прилично количество връзки, наистина трябва да изпробва NordVPN. С до шест едновременни връзки, те са лесно доставчик на най-добро качество в нашия списък. Видът инструменти и функции, които предлагат, също добавят към стойността, от която всеки, който се абонира за тях, ще се наслади. Функции като автоматичен превключвател за интернет убийство, двойно криптиране и съвместимост с Tor наистина разделят NordVPN мили освен останалите.

Услугата разполага и с голям брой специализирани приложения, създадени да работят добре на Mac, iOS, Android и Windows базирани устройства, както и уроци, които ще ви помогнат да насочите как да настроите всичко. Ето резюме какво да очаквате:

Професионалисти

 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Голяма мрежа от сървъри.
 • Добавени функции за сигурност.
 • Нулева сеч.
 • До 6 едновременни устройства.

Против

 • Бавни скорости поради двойно криптиране.

3. IPVanish

Като един от най-популярните VPN доставчици там, IPVanish са известни главно със своите бързи скорости на VPN сървъра. Техен политика, която не се съхранява означава, че можете анонимно да сърфирате в мрежата. Ако сте в Коди, IPVanish е просто най-добрият VPN за използване. Ако обаче искате да гледате американски Netflix извън САЩ, по-добре да използвате ExpressVPN вместо.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Бързи VPN сървърни скорости.
 • Неограничен P2P трафик.
 • 5 едновременни VPN връзки.
 • Оптимизиран за Kodi.

CONS

 • 7-дневен срок за възстановяване.
 • Никой от VPN сървърите, които тествахме, работеше с Netflix.

3. CyberGhostVPN

Като един от малкото доставчици, който предлага надеждна безплатна услуга, CyberGhost VPN се гордее с голямата си мрежа от повече от 600 сървъра, всички добре разпределени в над 30 държави. Седалището им в Румъния не им позволява да водят история на сърфиране на своите клиенти, тъй като страната няма закони за запазване на данни, които биха принуждавайте ги да го правят.

По отношение на броя на едновременните връзки, които предлагат, ще имате само още едно устройство като допълнение, но веднага щом се сблъскате с техния премиен план, този брой скача до пет. Голямата им сървърна мрежа плюс опцията за свързване на още пет устройства позволява достъп до цял куп съдържание от уебсайтове и канали по целия свят. За $ 10,99 на месец ще можете да изпробвате техния премиен план и да се уверите сами колко добре работи тяхната услуга.

Професионалисти

 • Безплатна пробна версия.
 • Голяма сървърна мрежа.
 • До още 5 връзки.

Против

 • Редица проблеми с изпълнението.

Обобщение на най-добрите VPN за едновременни връзки

Повечето собственици на малък и среден бизнес ще се съгласят, че лесният достъп до Интернет улесни нарастващия брой кибер заплахи, които се докладват от година на година. Бизнесът е гладен за бизнес данни от своите колеги конкуренти, а някои от тях използват съмнителни средства, за да откраднат такава важна информация. VPN връзка, предоставена от надеждни услуги като ExpressVPN и NordVPN трябва да бъде в състояние да предотврати всяка форма на кражба на данни, така че всичко важно да остане под опаковките.

Последният съвет, който нашите читатели трябва да вземат под внимание при работа с VPN мрежи, е, че винаги е по-добре да изпробват доставчик, който предлага безплатен пробен период или гаранция за връщане на парите, за да избегнете разходи за услуга, която сте не съм сигурен за. Опитайте се да се уверите, че една услуга отговаря достатъчно добре на вашите нужди, преди да решите да се разделите с трудно спечелените пари.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me