Най-добър VPN с повечето сървъри в САЩ и Великобритания

Колкото повече време прекарвам в интернет, толкова повече осъзнавам, че има много неща, които все още не съм проучил. С всички гео ограничения, филтри, цензура, и дейности за мониторинг, почти е невъзможно действително да се насладите на сърфирането в интернет без VPN и неговите сървъри. VPN, която управлява голяма мрежа от сървъри е необходимо за тези, които искат да се насладят на отблокиране на съдържание от САЩ и Великобритания, добри скорости и бързи услуги.


Защо да си губите времето, като се натъквате на гео-грешки или страдате от изоставане, когато бихте могли да бъдете достъп до всичко, което искате (от САЩ и Великобритания) с бързи скорости чрез свързване към един от многото сървъри на VPN? Получавате ли къде отивам с това? Сега превъртете надолу, за да проверите VPN-ите с най-много сървъри, така че да получите най-добро онлайн опит.

Най-добър VPN с повечето сървъри

Най-добър VPN с повечето сървъри

Как да изберем VPN?

Потребителите, които изберат VPN, често вземат окончателното си решение, сравнявайки го с други услуги, които са в състояние да предлагат по-високо ниво на сигурност и услуги като SmartDNS и Tor мрежа. Всеки, който реши да работи със SmartDNS, трябва да знае, че въпреки че е a чудесен вариант за заобикаляне на онлайн ограниченията, няма да можете да се насладите на всяка форма на онлайн защита.

Инструментът Smart DNS не идва с никакви криптирания. Tor, от друга страна, е чудесен особено за потребителите на тъмната мрежа, но нейната протоколите за сигурност са толкова сложни до степента, в която в крайна сметка забавят системата ви.

Най-добрият VPN с преглед на повечето сървъри

Нека да прегледаме няколко доставчици и да видим доколко техните услуги сравняват с броя на сървърите, които имат в тяхната мрежа.

1. ExpressVPN

ExpressVPN на качествени приложения и надеждно обслужване на клиентите правят доста лесно да се запознаете с тяхната услуга дори като първи път VPN потребител. Те са близо до 500 сървъра в 87 държави, и това ще позволи на абонатите да обикаляйте повечето гео-ограничителни сайтове.

Всеки, който се надява да направи много HD стрийминг или онлайн геймплей, може да разчита на тяхната услуга и за ефективно изтегляне P2P споделяне. Техен 30-дневна гаранция за връщане на парите ви дава шанс да изпробвате услугата без никакъв страх да загубите парите си.

2. NordVPN

NordVPNПопулярността непрекъснато нараства благодарение на него уникални черти и стабилни изпълнения. Фактът, че е базиран в Панама, дава спокойствие на потребителите, що се отнася до тяхната онлайн поверителност и сигурност. Най- отсъствие на закони за задържане наистина е успокояващо за потребителите, които са в поверителност. Можете също да платите за абонамента си по различни начини.

Тези начини също включват анонимни опции, което добавя нивото на поверителност на VPN. Един от фирмите уникални характеристики са двойният VPN и Tor над VPN. Това е така, за да сте в безопасност онлайн, без да се притеснявате за трети страни, които имат достъп до вашите данни. То също позволява до шест едновременни връзки с един акаунт, който потребителите намират за много ефективен.

3. IPVanish

Ако търсите доставчик, който може отпуснете лесно съдържанието си където и да сте под слоеве на онлайн защита, IPVanish е VPN, който търсите. Известно е, че IPVanish се справя отлично със Safari и сертифицираният доставчик на ниво 1 работи над хиляда сървъра в повече от 60 страни.

Трябва ли някога да се нуждаете от помощ, винаги е налична поддръжка на клиенти и готов да ви напътства. Услугата също предлага последователни изпълнения с бързи скорости. IPVanish на годишен план планът за победа за предлаганите цени не може да бъде конкуриран.

4. VyprVPN

VyprVPN оперира голяма сървърна мрежа, съставена от 700 сървъра в 50+ страни, и не разочарова, когато стане въпрос надеждност и последователна свързаност. Никой друг доставчик на услуги не предлага a Съхранение в облачна услуга от 50 GB, NAT защитна стена, маршрутизиране на тунел на приложение, или а убийте превключвател само за 6,25 долара на месечна база.

За съжаление, този доставчик позволява само до 2 едновременни връзки. Имайте предвид, че има безплатен пробен период, от които можете да се възползвате, ако все още се колебаете дали да поемете ангажимент към този доставчик.

4. HideMyAss

Мрежа от 900 сървъра и повече е доста впечатляващо и разказва много за VPN. HideMyAssПланът очевидно работи. Компанията поддържа базата на своите абонати, без да влияе на качествените услуги на доставчика. Много усилия бяха положени в маркетинговата стратегия, върху която се фокусира привлекателни за младежите. Компанията дори съобразени пакети и цени да се погрижим за това демографско.

Степента на реакция на компанията се нуждае от подобрение, особено когато се справя с проблемите на клиентите. Отнемането на дълго време за отговор може да навреди на репутацията на доставчика и в крайна сметка ще доведе до отписване.

Неща за разглеждане

В случай, че сте решили, че ще разчитате VPN за вашата защита, има редица неща, които трябва да обмислите, преди да се ангажирате. Първото нещо, което трябва да имате предвид, е броят сървъри, които VPN услугата има в своята мрежа.

Колкото по-голям е броят на сървърите в мрежата на една компания, толкова по-голяма е колекцията от уебсайтове, до които ще имате достъп. Това означава преодоляване на повече ограничения докато се увеличава нива на анонимност на потребителите.

VPN с повечето американски сървъри

Обзалагам се, че повечето от вас са съгласни, че голяма част от популярното съдържание, достъпно от повечето потребители, е съдържание, базирано в САЩ. Ето защо ще намерите голям брой доставчици, които имат приличен брой сървъри в рамките на тази държава.

Това се прави и на намалете количеството на трафика на един конкретен сървър, така че всеки да може насладете се на високоскоростна връзка особено когато правите неща, които включват много честотна лента, като например стрийминг или изтегляне.

Обобщение на най-добрите VPN услуги с най-много сървъри

Когато избирате коя VPN услуга трябва да изберете, трябва да бъдете изключително внимателни и да гарантирате, че качеството на услугата, която търсите. Качественият VPN се определя не само от голям брой сървъри, които притежава, но и от качеството на самата връзка. Няма смисъл да се абонирате за услуга с много сървъри, която доставя лоши връзки.

За да предотвратите това, не забравяйте да опитате безплатни пробни оферти или гаранции за връщане на пари рекламирани от избраните от вас доставчици. Ще можете да го направите спестете от много пари чрез тестване на доставчиците без допълнителни разходи. След като прочетете това, кой VPN смятате, че се определя като най-добрият? Споделете мислите си в коментарите по-долу. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map