Най-добър VPN в Google Play Store

Стартиран през 2012 г., Google Play Store предоставя на потребителите на Android голямо разнообразие от игри, филми, музика, книги, както и приложения, които ви позволяват да правите почти всичко на мобилното си устройство. Към 2017 г. магазинът е хоствал над 2,7 милиона приложения и е източник на повече от 82 милиарда изтегляния на приложения. Приложенията, намерени в магазина, са предимно безплатни и това е една от основните причини, които допринесоха за високото ниво на трафик, което получава. За тези, които плащат, Google улеснява целия процес на покупка чрез профила им в Google Wallet. Това е виртуален акаунт, който можете да създадете, като запазите данните на вашата банкова сметка или кредитна карта с услугата.

Най-добрата Google Play VPN

Най-добър VPN в Google Play Store

Различен регион на Google Play, различни приложения

Сега, още нещо, което повечето хора всъщност не знаят за магазина е, че той се предлага в различни версии в зависимост от държавата, в която сте. Това означава, че има някои приложения и услуги, които са достъпни само за вас в зависимост от твоето местоположение. Например приложенията, които можете да изтеглите чрез канадския магазин Google Play, не са същите като тези, налични в САЩ. Разликата не винаги е лесно да се установи, тъй като повечето от тези приложения дори не се виждат от други региони. Ако сте често пътешественик, може да сте склонни да забележите, че някои от приложенията, които вече сте изтеглили, имат ограничена използваемост в зависимост от това къде точно се намирате. Може да откриете, че не можете да преминете към следващото ниво на любима игра, която играете, или че новата автоматична актуализация на любимото ви приложение просто промени всичко на различен език. Това са всички проблеми, които възникват поради лекотата, с която Google Play е в състояние да проследи местоположението ви.

Най-добрите 10 Google Play VPN

Ето най-добрите VPN приложения за Android, които можете да изтеглите и инсталирате от Google Play Store. Колко пъти е инсталирано приложението и колко добре е класирано спрямо подобни приложения, са взети под внимание и двата фактора.

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. VyprVPN
  6. CyberGhost
  7. HideMyAss VPN
  8. Частен достъп до Интернет
  9. PureVPN
  10. PrivateVPN

Използване на VPN за Google Play Store

Използването на VPN на вашия смартфон или таблет с Android ви позволява да играете с виртуалното местоположение на вашето устройство. По този начин можете дори да превключвате региони на Google Play Store и да изтегляте каквото и да искате, дори ако то не е достъпно в местния ви Google Play Store. Виртуалната частна мрежа улеснява този процес, като ви позволява да се свържете с отдалечени сървъри, които след това променят вашия IP, за да отразяват местоположението на сървърите вместо вашия. Това ви позволява да преглеждате различните регионални библиотеки, в които работи Play Магазин, и да избирате да получавате приложения, музика или съдържание, които обикновено не бихте намерили в регионалната библиотека на магазина ви в Play.

Регистрирането с VPN услуга също така ви позволява напълно да скриете всичките си лични данни от изясняване от някакъв случаен индивид в Интернет. Запазването на подробности като вашето име, местоположение и адрес е важен, защото това са указателите, които хакерите и спамерите използват, за да ви проследят и откраднат информация от вас. Използването на VPN също ви дава увереността да превеждате пари онлайн чрез интернет банкиране или дори да пазарувате онлайн и да плащате сигурно за стоките си.

Търсене на най-добрият VPN за Google Play Store може да бъде много плашеща задача, особено ако дори не сте сигурни на какво да внимавате, когато избирате услуга. Трябва да помислите за неща, например къде се намира най-добрата библиотека на Play Store, така че да можете да изберете VPN услуга, която има добро мнозинство сървъри там. От това, което видяхме, повечето от най-добрите приложения и услуги, които можете да получите от Play Store, изглежда са от САЩ, Канада и Обединеното кралство. Така че би било най-добре да се снабдите с услуга, която има голям брой сървъри, базирани там.

Безплатни VPN за Google Play?

Разбира се, много от нашите читатели биха предпочели да използват безплатен доставчик на VPN услуги на своите Android устройства. Нищо не бие безплатен продукт, нали? Е, истината не е толкова проста. Няколко проучвания показват, че по-голямата част от безплатните VPN мрежи в Google Play Store са раздути със злонамерен софтуер и се използват от разработчиците за извличане на вашите лични данни, преди да ги продадете на най-високия участник в търга. Имайки това предвид, няма безплатен VPN, който спокойно можем да препоръчаме за използване в Android.

Най-добър VPN за Google Play Store

За да ви помогнем да вземете качествено решение, прегледахме няколко първокласни VPN доставчици, за които сме сигурни, че могат да улеснят добрата връзка. Тези VPN са строго тествани и са абсолютно безопасни за употреба. Вижте ги в нашия списък по-долу:

1. ExpressVPN

ExpressVPN заема първата позиция в нашия списък с най-добрите VPN мрежи в Google Play. Това се дължи главно на репутацията, която е изградила поради предлагането на най-доброто в класа обслужване на клиентите. Този доставчик има екип за обслужване на клиенти, който винаги е на повикване 24/7, което го прави най-добрата услуга за справяне, особено ако току-що се запознавате с VPN. С предлагането на около 2000 добре разпределени сървъра, потребителите трябва да имат достъп до каквато и да е чужда онлайн услуга, която желаят. Предлаганото ниво на сигурност също е над борда, любезно предоставеното от тях OpenVPN базирано 256 битово AES криптиране. С ExpressVPN клиентите се обещават, че информацията им остава анонимна дори на самата услуга благодарение на тяхната надеждна политика за нулева регистрация. Те също така ще могат да осъществят до 3 едновременни връзки на устройството си и с VPN приложение, което се предлага в множество версии, не трябва да се притеснявате от проблеми със съвместимостта, ако устройството им се базира на Windows, iOS, Linux или Android платформа. Услугата предлага и схема за възнаграждение, при която всички потребители, които насочват услугата към приятели, които се регистрират, получават безплатен месец за ползване на услугата. За всеки, който все още иска да научи повече за услугата, има изчерпателен преглед на ExpressVPN, който бяхме подготвили да ви предоставим цялата точна информация, която може да ви е необходима.

2. NordVPN

Като един от малкото доставчици, които предлагат услуга за двойно криптиране, NordVPN определено трябва да бъде сред доставчиците, с които трябва сериозно да помислите за регистрация. Тяхната двойна VPN услуга ви позволява да прехвърляте данните си през два сървъра вместо един, като по този начин удвоявате количеството сигурност, което получавате да се наслаждавате, докато сте онлайн. Това е възможно благодарение на тяхната колекция от над 4000 сървъра, която е вероятно една от най-големите мрежи, които някога ще намерите при всеки доставчик. NordVPN също така позволява на потребителите си да решават към кои сървъри искат да се свържат въз основа на всичко, което правят до онлайн. Това е така, защото услугата има сървъри, които са оптимизирани за конкретни задачи като онлайн игри, торент, HD стрийминг и големи изтегляния на файлове. NordVPN също предлага много щедро предложение за потребителите, които биха искали да свържат множество устройства към тяхната услуга, което позволява на потребителите да имат до 6 едновременни връзки. На всичкото отгоре услугата включва и функция CyberSec, която ще ви помогне да предотвратите всички нежелани реклами и зловреден софтуер, като по този начин ще запазите вашето сърфиране без прекъсвания. Ето по-подробен преглед на NordVPN, който може да искате да разгледате, за да научите много повече за услугата.

3. IPVanish

IPVanish прави последното влизане в нашия списък, с впечатляващото си покритие от около 1500 сървъра, които са добре разпределени равномерно в целия свят. Нещото, което отличава IPVanish от останалите конкуренти, е фактът, че услугата притежава всичките си сървъри, което означава, че няма да им се налага да си сътрудничат с други трети страни, за да решат всеки проблем, който може да възникне, докато използвате техния обслужване. IPVanish също е известен със скоростта, с която работят техните сървъри, а също така е доверен като най-добрият доставчик за всеки, който иска да играе онлайн игри, тъй като тяхната услуга е по-малко вероятна да виси. IPVanish също е доста известен с това, че може лесно да се интегрира с Kodi и това го прави идеалният доставчик, с който да си партнирате, ако случайно търсите услуга, която ще ви предостави достъп до всички най-добрите добавки на Kodi. Със своя капацитет да поддържа до 10 едновременни връзки, IPVanish е един от най-добрите доставчици, с които можете да се регистрирате, ако искате да защитите бизнеса си или голяма група интернет потребители. За да научите още повече за това, което услугата може да направи за вас, разгледайте нашия задълбочен преглед на IPVanish.

Заключение за най-добър VPN за Google Play Store

VPN мрежите, които разгледахме в тези рецензии, са съсредоточени върху гарантирането на запазване на сигурността ви и тъй като всички те имат значително покритие в мрежата, всички те са подходящи, за да гарантират, че имате достъп до библиотеката на Google Play Store, която бихте искали искате да изтеглите от.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me