Най-добър VPN за Amazon Echo

Няма спор, че Amazon Echo е чудесно устройство. От организиране на вашия график до пускане на любимата ви музика. Но всичко това идва на цена – вашата поверителност. Да не говорим, че наличните музикални приставки могат да бъдат блокирани в региона, в който живеете. Следователно използването на VPN е доста важно, ако искате да работите с вашия Amazon Echo с пълния си потенциал. Прочетете, за да разберете кой VPN доставчик е най-добрият.

Най-добър VPN за Amazon Echo

Най-добър VPN за Amazon Echo

Най-добрият VPN за Amazon Echo – Бърз преглед

VPN е интернет инструмент, който защитава вашите онлайн данни по време на сърфиране. Вместо да работи директно върху вашата интернет връзка, виртуална частна мрежа предава вашия трафик през частен сървър. Това, разбира се, анонимизира вашия интернет подход и прикрива вашата идентичност. За тези от вас, които имат Amazon Echo, това може да бъде много удобно по отношение на поверителност и ограничения. Ще говорим за това по-късно в тази статия.

Няма недостиг на VPN доставчици на пазара. Въпреки това, няколко от тях струват вашето време и пари. Не забравяйте, че поставянето на вярата ви в безплатен VPN е лоша идея. Това е рисковано и може да компрометира вашата интернет сигурност и поверителност.

Безплатен VPN може да продаде вашите данни на сестрински компании за приходи. Как иначе ще плащат таксите си, ако предлагат услугите си безплатно? Вашата лична информация става техният основен източник на доходи. Така че внимавай. VPN-ите от моя списък днес представляват върха в бизнеса. Предоставих ви таблица, за да можете бързо да разберете какво следва в този преглед. Виж това.

Най-добър VPN за Amazon Echo

Както споменах по-рано, да имате надежден VPN доставчик е много важно, докато използвате Amazon Echo. Продължих и прегледах топ доставчиците, за да улесним вашето търсене. Така че, продължавайте да превъртате и проверете какво може да ви предложи всеки от тези VPN мрежи и изберете един, който ви е от най-голяма полза. С казаното, тук са най-добрите VPN за Amazon Echo.

ExpressVPN

ExpressVPN попада на първо място в нашия списък поради голямото му разнообразие от функции. Той има сървъри, разпръснати по целия свят и един от малкото VPN доставчици, които всъщност могат да деблокират Netflix. Най-хубавото на този доставчик е, че можете да изтеглите, инсталирате и свържете с едно натискане на бутон. Той е доста лесен за използване и не е нужно да бъдете умели да се движите през него. Освен това, ето списък на това, което ExpressVPN ви предоставя при регистрация.

 • Сървъри в 90+ страни.
 • Няма политика за регистрация.
 • Превключвател за убийство.
 • Криптиране с най-добър клас.
 • 24/7 поддръжка на клиенти.
 • DNS с нулево знание.
 • 30-дневно връщане на пари в брой.

IPVanish

IPVanish е отличен нулев дневник VPN, особено за игри. Този VPN е супер сигурен, частен, а също и невероятно бърз. Скоростта на изтегляне е страхотна в много популярни сървърни места, така че вие ​​гарантирано предавате музика без никакви закъснения на устройството си Amazon Echo. Ако искате да знаете повече за този здрав доставчик на VPN, вижте списъка по-долу:

 • 40 000+ IP адреси в 60 държави.
 • 10 едновременни връзки.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо.
 • Превключвател за убийство.
 • Шифроване чрез AES-256.
 • 7-дневна политика за възстановяване.

NordVPN

Изпитайте как се чувства интернет, без да блокирате и цензурирате с никой друг NordVPN. Този доставчик предлага хиляди сървъри по целия свят, включително работещи в региони с тежки онлайн ограничения, които забраняват VPN. Едно нещо, което този има спрямо останалите в нашия списък, е неговият CyberSec. Тази функция защитава вашето устройство от вируси, злонамерен софтуер и друг зловреден софтуер, който може да бъде насочен към вас. С казаното, разгледайте по-подробно какво предлага тази VPN:

 • Криптиране на високо ниво.
 • Функция Smart DNS.
 • DNS защита от теч.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо.
 • Превключвател за убийство.
 • Двойна VPN.
 • 5000+ сървъра в 62+ страни.
 • 30-дневна политика за възстановяване.

BulletVPN

BulletVPN е един от най-добрите, когато става въпрос за вашето поточно преживяване. Фактът, че няма толкова сървъри по целия свят, може да ви тревожи, но не се притеснявайте, той ги има в региона, където всъщност ви е от полза. Другите предимства, които ви предоставя този VPN, ще ви взривят. Ето няколко:

 • Превключвател за убийство.
 • 5 различни протокола за сигурност.
 • Сървъри в над 30 страни.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо.
 • Умен DNS
 • Критерии за военен клас.
 • 30-дневна политика за възстановяване.

Защо VPN за Amazon Echo?

Имането на VPN връзка, докато използвате Amazon Echo, е много важен ход. Всяко устройство, което е свързано с интернет, е застрашено, когато киберпрестъпността е на свобода. Използвайки Alexa, ще раздавате много лична информация, която може да бъде събрана от хакери. От друга страна, ако просто се забавлявате, някои функции, които трябва да бъдат изтеглени, може да не са налични във вашата страна.

Следователно ще ви е необходимо решение, което ви дава достъп до всичко, което има от другата страна, и това е чрез инсталиране на VPN на вашия рутер. Разгледайте тези съвети.

Заобиколете гео-ограниченията

Amazon Echo е чудесен начин за слушане на музика. Това, разбира се, е възможно, когато изтеглите приставка с помощта на приложението Alexa на определено устройство като iPhone, iPad или Android. Например, вземете Pandora, плъгинът е наличен само в САЩ. Дори Amazon Alexa не може да се изтегля извън този регион. Така че, всичко, от което се нуждаете, е да инсталирате VPN на вашия рутер и да установите връзка, която обхваща цялата ви къща мрежа.

С VPN можете да използвате Pandora и харесванията на Spotify и да ги управлявате, като просто давате гласова команда. Единственото нещо, което трябва да направите, е да се свържете със сървър в САЩ и ще се наслаждавате на Amazon Echo до максимума, въпреки че сте извън САЩ. За повече информация прочетете това ръководство за това как да настроите Amazon Echo извън САЩ.

Поверителност и сигурност

По същество Amazon Echo не трябва да е частен. Искате ли удобство? След това заплатете с поверителността. Основната работа на устройството е да СЛУШАМ на вашите команди и действайте по тях. Какво те кара да мислиш, че в момента не слуша? Ако имате Echo у дома, всичко, което кажете, може да се съхранява, така че Amazon да може да научи повече за вас всяка минута. Да не говорим, че хакерите може да се хванат и да ви шпионират, без дори вие да знаете. Така че, Alexa шпионира за нас или това е просто в нашата параноична глава?

Всеки, който може да ви шпионира, може да определи вашето местоположение въз основа на вашия IP адрес. И тъй като вашият Amazon Echo е свързан с домашния ви Wi-Fi, тогава вашето местонахождение е готово да вземете по време на всяка възможна кибератака. Независимо от това, когато връзката ви е шифрована с VPN, вашият IP адрес е добре скрит. В резултат на това няма да се притеснявате дали Amazon Echo нарушава поверителността ви. Вие сте в сигурни ръце с VPN.

Най-добър VPN за Amazon Echo – финални думи

Ако наистина искате да оптимизирате своето Echo преживяване, да заобикаляте ограниченията и да защитите поверителността си, тогава използването на VPN е задължително. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате VPN на вашия рутер и ще бъдете в разговор сам по един с Alexa без прекъсвания от нежелани външни лица.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me