Най-добър VPN за AT&T

Ако има една компания, която е ветеран в телекомуникационния бизнес и също е синоним на Александър Греъм Бел, това е AT&Т. Основана през 1875 г., Американската компания за телефонни и телеграфни услуги излезе на преден план като компанията-майка на Bell System на Греъм, която по онова време е единствената компания, предоставяща най-добрата телефонна услуга в света. След споразумение между AT&T и Министерството на правосъдието на САЩ системата се разпадна на 8 по-малки компании, които по-късно се обединиха с едно от нейните дъщерни дружества, за да образуват това, което сега знаем като AT&T Inc.

Най-добър VPN за AT&T

Най-добър VPN за AT&т

АТ&T Ограничете достъпа си до Интернет?

През дългата си история като американски телекомуникационен доставчик номер едно, AT&T се издигна до височини, до които не много други компании успяха. В един момент през 50-те години на миналия век, AT&T имаше около един милион служители и правеше годишни приходи от около 3 милиарда долара. Нарастващата конкуренция в телекомуникационната индустрия в Америка отчете дългогодишния доставчик на второ място по брой на абонатите от 2016 г., но все още запазва позицията си номер едно като най-почитаната компания на Fortune 500. Въпреки дългогодишния си списък с признания, има един проблем, по-специално, че читателите на това ръководство за преглед може да са силно загрижени и това е неговата политика за използване на интернет.

AT&T не е бил чужденец за новините по отношение на дроселирането и онлайн цензурата и това беше доказано, когато през 2009 г. блокира 4chan, популярен сайт за изображения и интернет форум, дотогава клиентите му вече страдат от решението си да блокира Skype от ’07 до ’09, просто защото приложението позволи на потребителите да имат друга алтернатива, различна от AT&T е гласова мрежа. Много технически рецензенти откровено смятат, че компанията не се грижи много за повечето политики, свързани с неутралността на мрежата, и продължават да изразяват пълното си недоволство, като насърчават потребителите да приемат оферти от по-добри алтернативи. Като дългогодишен потребител това може да не е маршрут, който бихте искали да предприемете, тъй като ще трябва да направите много промени в начина на комуникация или просто няма да има друг доставчик, който предлага пакет, който се вписва добре в начина ви на живот, както и в AT&Т.

Ако това ви звучи като ситуацията, в която се намирате, тогава може би трябва да имате предвид да се регистрирате в услуга, която ще ви помогне да ви предпази от всички негативи, с които идва вашият телеком..

Използване на VPN с AT&т

Абонаментът за доставчик на виртуална частна мрежа е невероятен начин да заобиколите всички форми на дроселиране, цензура на уеб услуги или дори блоковете на съдържанието, на които в момента може да сте обект на вашия AT&T абонамент. Това е така, защото използването на VPN връща силата на неограниченото използване на Интернет обратно във вашите ръце, тъй като ще имате своя онлайн трафик напълно скрит дори от вашия доставчик на интернет услуги. Тъй като вашият интернет доставчик няма представа за това какво искате да получите, вие ще можете да получите достъп до каквито и да е онлайн услуги, канали или сайтове, които искате, без да се притеснявате, че достъпът ви ще бъде ограничен.

След като работиш над условията, създадени от AT&Ако използвате VPN, вие също ще имате достъп до географски ограничени сайтове от цял ​​свят. Това ще бъде възможно, тъй като ще установите връзка между вас и отдалечен сървър, базиран в страната, в която се хоства сайтът, до който имате достъп. В допълнение към всичко това, VPN също така гарантира, че оставате анонимни онлайн, тъй като действията ви могат да бъдат проследени само до IP адреса на вашия VPN, а не до вашия действителен. 

Най-добър VPN за AT&т

Това са всички предимства, които със сигурност ще повишат сигурността ви онлайн, ако изобщо сте убедени, че сте готови да поемете отговорността за вашето онлайн присъствие, тогава може да искате да разгледате някои от надеждните услуги, които да използвате с AT&Т, което сме посочили по-долу.

1. ExpressVPN

Базиран на Британските Вирджински острови, ExpressVPN е добре известен с това, че предоставя надеждно обслужване на клиентите и също така предлага най-добрата форма на онлайн сигурност, достъпна за своите абонати. Услугата има около 2000 сървъра под своята мрежа и предлага OpenVPN, PPTP, L2TP, както с IKEv1, така и с IKEv2. ExpressVPN също има капацитет да поддържа 3 едновременни връзки и в списъка си със сървъри може да поддържа потребители, които искат торент. ExpressVPN също има скрити сървъри, предназначени да скрият трафика ви скрит, докато разглеждате съдържание от страни, където използването на VPN е забранено.

Услугата е също една от малкото, която предлага услуга за разделно тунелиране, която ви позволява да решите кои части от вашия трафик да бъдат защитени чрез криптиране. ExpressVPN предлага и най-доброто от гледна точка на сигурността, чрез 256-битово AES криптиране. Услугата има и оферта за лоялност за своите абонати, където те награждават както настоящите, така и насочените абонати с безплатна употреба за месец. За да разберете какво ExpressVPN може да предложи на своите потребители, разгледайте нашия добре изготвен ExpressVPN Review.

2. BulletVPN

Базиран извън Естония, BulletVPN е известно време в индустрията на VPN и това му позволи да интегрира определени функции в своята услуга, което го прави подходящ избор за потребители, които искат да присъстват онлайн присъствието си скрито от широката публика , Услугата има сървъри, разположени по целия свят, като всички от тях позволяват както неограничено превключване на сървъри, така и нулеви ограничения на честотната лента.

Абонатите на BulletVPN имат шанса да имат до 3 устройства, свързани едновременно към услугата, и поддръжка за OpenVPN, L2TP, PPTP и IKEv1 VPN протоколи. Услугата обещава да не пази никакви регистрационни файлове на вашето сърфиране чрез нейната политика за нулева регистрация, а също така включва политика на Smart DNS, за да ви гарантира достъп до уеб сайтове с ограничен достъп. Услугата също има VPN клиент, който има приложения, които са съвместими с Windows, iOS, PC или Android. Има много повече, което BulletVPN може да предложи на своите абонати, и можете да намерите всичко за това чрез нашия BulletVPN преглед.

3. NordVPN

NordVPN е богат на функции доставчик, базиран извън Панама, известен с големия си списък със сървъри и с ангажимента си да пази данните на потребителите от онлайн заплахи и бързи скорости на сърфиране. С около 4000 сървъра ще бъде трудно да намерите такъв, който е завит от трафик от други потребители, което означава, че с такава услуга ще бъдете сигурни в надеждна връзка. NordVPN също има гарантирана поддръжка за потребители, които биха искали да използват Tor за повишена анонимност и все още предлага разширения за браузър както за потребители на Chrome, така и за Firefox.

За да увеличи максимално сигурността си на 256-битово AES криптиране, NordVPN предоставя възможност за маршрутизиране на потребителския трафик през два сървъра вместо един, а също и капацитет да има до 6 устройства, свързани към услугата. NordVPN също така позволява на потребителите да избират към кои сървъри да се свързват въз основа на това, което биха искали да правят, и с екип за обслужване на клиенти, с който може да се свържете 24 часа в денонощието чрез чат на живо или по имейл, абонатите винаги имат някой под ръка, който да им помогне да решат. техните проблеми. За по-подробен доклад какво да очаквате от този доставчик, разгледайте нашия преглед на NordVPN.

Заключение за най-доброто VPN за AT&т

Разбираемо е, че отдалечаването от доставчик, с който сте били и сте свикнали за дълъг период от време, ще бъде доста трудно. Използването на VPN е алтернатива, която ще ви попречи да вземете това трудно решение. Можете да останете да останете с AT&Т като избран от вас доставчик на мрежи, но все пак използвайте VPN, за да заобиколите всички ограничения, които може да ви поставят, за да ви попречат да се наслаждавате на онлайн свободата си.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me