Най-добър VPN за BFI Player +

BFI Player + позволява на клиентите да предават британски филми от колекцията си от експертно курирани класики. Каналът обаче е достъпен само във Великобритания. Това представлява огромен проблем за абонатите, които могат да пътуват извън страната, тъй като услугата не може да бъде достъпна от чужбина. Британските експатри неохотно са пуснали своите абонаменти за BFI Player +. Малко ли знаеха, че VPN им позволява да деблокират BFI Player + извън Великобритания. Ако планирате да предавате услугата по време на пътуване, VPN със сигурност е нещо, за което трябва да научите повече.

Най-добър VPN за BFI Player +

Най-добър VPN за BFI Player+

Какво е BFI Player+?

BFI Player + осигурява до 300 филма за избор, около 5 паунда на месец. Видовете филми, които очаквате от този тип абонаменти, са наистина стари любими, на които трябва да сте фенове, за да се насладите. Жанрът също не е ограничен само до британското съдържание, тъй като абонатите също ще могат да намерят ужаси, инди, документални филми, спечелени награди и дори японски заглавия, след като наистина разгледат наличното. Абонатите също ще имат възможност да разгледат колекциите, групирани под специални етикети или събития, като например BFI London Film Festivals, което е чудесен начин да наваксате всички страхотни продукции, които бяха пуснати в определен момент.

Как да деблокирате BFI Player + извън Обединеното кралство с VPN

Всичко, което трябва да направите, за да деблокирате BFI Player + в чужбина, е да скриете действителното си местоположение. Виртуална частна мрежа ви помага да направите това, като промените своя IP, тоест адреса си в интернет протокол. Той е този, който BFI плейърът използва, за да установи дали да предостави достъп или не. Ако сте извън Обединеното кралство, това, което трябва да направите, е да се абонирате за надеждна VPN услуга. Това ще ви позволи да се свържете със сървър във Великобритания, предоставяйки достъп до BFI Player +. Ето какво трябва да направите:

  1. Регистрирайте се за VPN. ExpressVPN силно се препоръчва.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия Android, PC, Mac или iOS.
  3. Влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Свържете се с британски сървър.
  5. Стартирайте и се насладете на BFI Player + където и да сте.

ExpressVPN е един надежден софтуер, който е в състояние да заобиколи гео ограниченията без бъркане. Не само това, но и извежда сигурността ви на съвсем ново ниво. Сега можете да сърфирате в интернет с пълна анонимност и безопасност. Вижте този списък, за да имате лека идея за следващите.

Най-добрите VPN за BFI Player+

Възможността да „промените“ своето географско местоположение също е чудесна за достъп до локални сайтове и съдържание, до което не бихте могли да разполагате с нормална интернет връзка. На всичкото отгоре VPN също криптира всичките ви данни, така че никой никога да не може да разбере какво точно искате да използвате онлайн. Това означава, че запазвате дейностите си скрити дори от вашия интернет доставчик, който може да има тенденция да ограничава скоростта на сърфиране, особено след като разбере, че използвате твърде голяма честотна лента при поточно предаване. Това може да се окаже много лошо за вас, тъй като няма да използвате пълния спектър на вашия интернет пакет.

Чувството за сигурност, което предоставя надежден доставчик на VPN, ви позволява да пазарувате онлайн, без да се притеснявате, че информацията за кредитната ви карта ще бъде открадната и да се свържете с обществена WiFI система, без да сте уязвими от атаки. Всичко това обаче е възможно само ако имате надежден доставчик на VPN. За да ви гарантираме, ние се опитахме да ограничим няколко най-добри селекции, така че да прекарвате по-малко време в грижа за вида услуга, който да очаквате от нова услуга. Вижте нашия списък с най-добрите VPN, за да се абонирате за стрийминг от BFI Player +, докато сте извън Обединеното кралство.

1. ExpressVPN

ExpressVPN наистина надминава конкуренцията по отношение на ниво на обслужване и предлаган стандарт на качество. Доставчикът е базиран на Британските Вирджински острови и има до 2000 сървъра, които са лесно достъпни за потребителите, с които да се свържат. Сигурността винаги е гарантирана благодарение на 256-битовото AES военно криптиране, а анонимността винаги е гарантирана с любезното съдействие на техния принцип на нулева регистрация. Услугата също така позволява до 3 едновременни връзки и поддържа OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP и SSTP като VPN протоколи, на които потребителите могат да разчитат.

ExpressVPN разполага и с надежден екип за обслужване на клиенти, с който може да се осъществява връзка чрез социални медии, чат на живо или имейл, както и колекция от затънали сървъри за потребители, базирани в региони с високо ниво на цензура. Доставчикът също така предлага поддръжка на Tor over VPN за пълна анонимност, както и услуга Internet Kill Switch, за да запази връзката ви сигурна през цялото време. ExpressVPN предлага и услуга Smart DNS за потребители, които биха искали просто да скрият местоположението си и уебсайт на Tor, само в случай, че не искате факта, че сте влезли в VPN сайт, записан навсякъде. За да разберете какво друго може да предложи ExpressVPN, отделете малко време, за да преминете през нашия Обзор ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish е една друга услуга, която можете да проверите дали искате да получите местоположението си напълно скрито от посещаваните от вас сайтове. Доставчикът обещава да направи вашия действителен IP Vanish. Той предлага повече от 40 000 IP, за да избирате от любезността на своята група от близо 1500 сървъра. IPVanish също е много известен с перфектния баланс, който осигуряват по отношение както на бързината, така и на сигурността, тъй като се случва да бъде доставчик на избор за онлайн геймърите и потребителите, които искат да стриймират в HD без буфериране. Услугата е чудесна и за потребители, които искат торент, тъй като им позволява да прехвърлят неограничен набор от файлове и да правят това анонимно.

IPVanish също така гарантира както неограничена смяна на сървъра, така и скорост на браузъра, така че не бива да очаквате да се придържате към някакви специфични ограничения на скоростта. IPVanish също позволява до 10 множество устройства да разчитат на своя VPN клиент наведнъж и всички те са под един акаунт. Също така услугата предлага редица опции за потребителите, които по-скоро не биха изтеглили своя VPN клиент. Той има разширения за браузър, които са достъпни както за Chrome, така и за Firefox, както и неговата алтернатива за прокси сървър SOCKS5, до която ще трябва да получите достъп само след като сте онлайн. Всичко това са ефективни методи за деблокиране на BFI Player + извън Обединеното кралство, но ако искате да знаете какво още има в магазина, разгледайте нашия по-сложен IPVanish преглед.

3. NordVPN

NordVPN е друг значителен доставчик, който да се обърне към това със сигурност има добро предимство пред конкуренцията. С над 4000 сървъра, NordVPN може да предложи много по отношение на локациите, с които да се свържете. Самият доставчик има седалище в Панама. Това означава, че е сигурно убежище, тъй като те не отговарят на никакви регулаторни органи за данни. Това означава, че лесно могат да спазват своята политика за нулева регистрация. NordVPN използва и индустриалния стандарт на 256-битово AES криптиране. Той се допълва от някои от техните уникални функции, които включват двойно VPN криптиране.

Техният протокол за двойно криптиране означава, че потребителските данни преминават през два сървъра, вместо през един, като по този начин се повишава нивото на сигурност. NordVPN разполага и с набор от скрити сървъри, за които потребителите в силно цензурирани райони могат да изберат. Да не говорим за софтуер като CyberSec и SmartPlay, за да могат да се насладят на абонатите. NordVPN предлага и специални IP адреси, при които потребителите могат да избират директно определен им IP. Това намалява шансовете виртуалният IP да бъде открит. Това са само няколко от функциите, предназначени да направят по-сигурно вашето сърфиране. Прегледайте нашия по-подробен преглед на NordVPN, за да получите допълнително разбиране за това какво да очаквате.

Обобщение на най-добрите VPN мрежи за стрийминг от BFI Player+

Предаването извън Великобритания не би трябвало да е проблем, след като разберете какво VPN може да направи за вас. Трите, които разгледахме по-горе, са повече от способни да прикрият местоположението ви. Сега можете да се наслаждавате на съдържание от толкова географски ограничени услуги, колкото искате.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me