Най-добър VPN за BitComet

BitComet се подрежда доста високо в списъка на торент клиенти, които трябва да проверите, особено ако сте потребител на Windows. Клиентският софтуер, базиран на C ++, е един от малкото надеждни, които можете да използвате, без да се добавят никакви разходи. BitComet също е обявен за това, че е доста лесен за използване благодарение на простия си и добре изложен дизайн; следователно, което прави доста лесно начинаещите да се адаптират към. Също така позволява плавна интеграция с браузъри като Chrome, Firefox и Internet Explorer. Това улеснява добавянето на торенти в BitComet, без да се нарушава напълно каквото и да е, че сте онлайн.

Най-добър VPN за BitComet

Най-добър VPN за BitComet

Добре ли е BitComet?

Списъкът с функции не спира съвсем; услугата предлага и плаващ прозорец, в който винаги можете да плъзгате файлове, за да започнете изтегляне, както и автоматично изключване за потребителите, които предпочитат да използват софтуера по график. Можете също така да прочетете какво мислят вашите връстници за торентите, които може да са изтеглили през платформата. Като цяло, BitComet създава доста надежден торент клиент. Наличието му на повече от 50 езика го поставя здраво в обсега на международна аудитория.

Независимо от торент клиента, който се използва, от потребителите се изисква да бъдат изключително внимателни за вида съдържание, което решат да изтеглят. За съжаление, повечето хора просто натискат всяка торентна връзка, която им се струва интересна. След това продължават да изтеглят файла, без да се чудят дали актът може да ги постави в неприятности със закона поради проблеми с авторските права. Случаите за нарушаване на авторски права обикновено привличат огромни глоби или дори затвор в по-тежки случаи. С този вид рискове на масата би било разумно да се въведат мерки, които биха ви помогнали да сте в безопасност.

Използване на VPN с BitComet

За да се опитате да избегнете всякакви ситуации с органите за авторски права, единственото нещо, което можете да направите, е да скриете онлайн трафика си и да затруднявате хората да трябва да ви следят. Единственият най-добър начин да направите това е чрез използването на VPN услуга. VPN или виртуална частна мрежа ви позволява да криптирате връзката си. Той също крие връзката ви от вашия интернет доставчик, което означава, че ако изобщо се натъкнете на торент връзка, съдържаща материал, защитен с авторски права, вашият интернет доставчик няма да може да забележи, ако продължите да го изтегляте.

VPN също ви позволява да променяте местоположението си толкова често, колкото можете, тъй като след като се свържете с отдалечен сървър, вече няма да използвате IP адреса, с който сте свикнали. Ще получите достъп до сайтове, до които обикновено нямате достъп. Това включва гео ограничени. Вашата сигурност онлайн също ще бъде значително повишена, тъй като връзката ви ще бъде криптирана.

Най-добрите VPN за BitComet

След като решите да получите VPN услуга, това, което трябва да сте наясно, е, че не всички имат родна поддръжка за потребители, които искат да торент. Някои дори са известни с това, че предоставят много лоша услуга. По-долу сме съставили топ препоръчителните VPN, които можете да използвате с BitComet.

1. ExpressVPN

Базиран на Британските Вирджински острови, ExpressVPN е един всеобхватен доставчик, с който вероятно не можете да се объркате. Услугата е създадена през 2009 г. Тя осигурява повече от 2000 сървъра в цялата си мрежа. Чрез 256-битово AES криптиране, ExpressVPN осигурява надеждна сигурност на своите абонати. Удобното му местоположение им позволява да предоставят надеждна политика за нулева регистрация. ExpressVPN също се грижи за благосъстоянието на абонатите си, тъй като те използват приложението. Те предлагат своята подкрепа чрез екип за обслужване на клиенти, с който винаги можете да се свържете 24/7 чрез имейл, чат на живо или съобщения в социалните медии.

ExpressVPN също така позволява до 3 едновременни устройства да се свързват към него под един акаунт. Той също така предлага пълна поддръжка за своите потребители, които искат да торент чрез BitComet. Услугата също се интегрира добре с Tor за повишена анонимност. ExpressVPN предлага VPN клиент, който е съвместим с Android, Linux, Window и iOS. Ако получите тяхната софтуерна версия директно изтеглена на вашия рутер, ще можете да защитите всичките си устройства, които се свързват с Интернет. Ако се интересувате от нивото на предлаганата услуга, можете да разгледате нашия по-подробен преглед ExpressVPN.

2. IPVanish

Ако има един доставчик, който напълно поддържа торентинг чрез своите функции и изграждане, той трябва да бъде IPVanish. Този базиран в САЩ доставчик има около 1500 сървъра в своята мрежа; всички готови да осигурят най-бързите скорости във връзка за сърфиране, стрийминг и най-вече, торент. IPVanish е толкова смел за поддръжката си за торентинг и има същото написано на своя уебсайт.

IPVanish също така позволява на потребителите да имат до 10 множество връзки всички под един акаунт, а също така предлага и уеб базирана алтернатива, ако не сте добре с намалено ниво на сигурност, но все пак бихте искали вашата анонимност да бъде запазена. Потребителите са свободни да изпробват уеб прокси сървъра на SOCKS5 на доставчика, в случай че не искат да изтеглят VPN клиента. IPVanish също е един от малкото доставчици, които гарантират анонимни торенти. Няма ограничения или ограничения за изтегляне на P2P. Услугата предлага също неограничена честотна лента и достъп до над 40 000 IPS за абонати, от които да изберат. За да знаете какво точно се предлага с абонамент за IPVanish, продължете напред и прочетете нашия преглед на IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN е може би най-големият VPN доставчик в бранша по отношение на чистия брой сървъри, които притежава. Доставчикът разполага с масивна мрежа от над 4000 от тях; всички са разпръснати в над 60 страни. NordVPN също предлага широк списък от функции, които са доста полезни за повишаване на вашата онлайн сигурност. Услугата предлага DoubleVPN криптиране, което по същество удвоява 256-битовото AES криптиране, предоставено от услугата. Освен това той предлага избор да се свържете със сървъри, оптимизирани за каквото и да сте онлайн.

NordVPN има специални IP адреси за тези по-специализирани връзки, както и набор от затънали сървъри за използване под радара. Поддръжката за торентинг също е налице и абонатите също се възползват от широката си поддръжка за VPN протоколи. Потребителите на NordVPN се възползват от превключвател за автоматично убиване, който услугата използва в случай, че VPN клиентът бъде компрометиран. NordVPN също е щедър с това, че позволява да се свържат до 6 други устройства под една връзка. За да научите повече за това, което ще получите, след като се абонирате, добре е да разгледате нашия по-подробен преглед на NordVPN.

Заключение за най-добрия VPN за BitComet

Използването на VPN за защита на вашите нужди от торент е много важно, защото не само ще избягвате всякакви спорове със закона. Освен това ще получите ниво на сигурност, което ще ви предпази от хакери и измамници, благодарение на криптирането.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me