Най-добър VPN за браузъра Safari

Най-известната с предлагането на най-новите мобилни технологии, Apple винаги се стреми да гарантира, че клиентите им ще се насладят на най-доброто както в хардуера, така и в софтуера, а приложенията, които се предлагат предварително инсталирани на техните устройства, не доказват нищо по-малко. Safari е браузърът по подразбиране, тъй като Apple пусна първия си iPhone и всички се запознаха добре с него, тъй като го използваха на първия Mac през 2003 г., когато бе обявен Mac OS X 10.3. Браузърът е лесен за използване, енергийно ефективен и е добре оборудван с всички функции, които очаквате от бързо изпълняващо се приложение.

Най-добър VPN за браузъра Safari

Най-добър VPN за браузъра Safari

Safari Browser и VPN

Ще се насладите на функции, които например ще ви позволят да запазвате и споделяте всички онлайн страници, без да се притеснявате, че батерията ви ще се изтощи толкова бързо, колкото биха искали другите браузъри. Това прави вашето сърфиране продуктивно и по-дълготрайно. Safari също не предлага никакви усложнения за всеки, който търси поточно видео, тъй като има вградена поддръжка за множество формати. Има и възможност всичките ви данни за сърфиране да се съхраняват в iCloud, така че да имате достъп до паролите, отметките и съхраняваните страници от всяко устройство на Apple. Като добавите VPN към микса, можете да преглеждате в Интернет свободно, без да се притеснявате някой да подслушва кои сайтове посещавате и откъде.

Най-добър VPN за браузъра Safari 

Направихме преглед на някои от най-надеждните доставчици, които можете да използвате, за да скриете IP адреса си и да криптирате трафика си, докато сърфирате в мрежата, използвайки браузърите Safari на вашето Mac или iOS устройство.

1. ExpressVPN

Това, че съм в индустрията толкова дълго време, позволи ExpressVPN за събиране на информация, която ще направи много, за да им помогнем да подобрят своите услуги като цяло за всички свои клиенти. Те предлагат стандарти за криптиране на най-високо ниво, политика без регистрация, HD стрийминг без буфериране и 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да изпробвате услугата им, без да губите от нищо. Услугата им се счита за премиум и следователно ценовият им диапазон е сравнително по-висок от това, което очаквате да платите, но можем да ви уверим, че високите разходи напълно си заслужават.

2. NordVPN

NordVPN е друга услуга, чиято популярност продължава да нараства, особено поради капацитета си да позволява до 6 едновременни връзки. Това, че са базирани в Панама, означава, че техните клиенти са сигурни, че нито една от тяхната история няма да бъде съхранявана, тъй като страната не прилага закони за запазване на данни. Ще можете да платите за абонамента си по много начини и тези начини също включват различни анонимни опции. NordVPN предлага няколко усъвършенствани настройки като двойна VPN и Tor над VPN, така че трябва да можете да продължите с работата си, без да се страхувате, че някой може да подслушва вас.

3. IPVanish

Друго популярно решение, което ще ви позволи да деблокирате съдържание и да запазите всичките си данни, са безопасни и защитени IPVanish. Известно, че работи добре със Safari, IPVanish е сертифициран доставчик на ниво 1 с присъствие на сървър в малко повече от 60 страни. Екипът му за поддръжка на клиенти е един от най-добрите и добре обучени, на които се натъкнахме, а услугата е известна с това, че предлага надеждна работа там, където връзките не се прекъсват. Годишният им план е един от най-конкурентните, които сме виждали, което означава, че цените им са доста достъпни и си струва да опитате.

4. BulletVPN

BulletVPN предоставя чудесно решение за всеки, който иска да получи надеждни функции в разумен ценови диапазон. Услугата предлага софтуер, който работи на голяма част от операционни системи и е в състояние да се интегрира добре с разширени браузъри като Safari. Той позволява лесно превключване на сървъра, неограничена честотна лента и голяма сървърна мрежа, която непрекъснато се увеличава. Ще можете лесно да получите достъп до всичките си любими уебсайтове, канали и предавания на живо чрез добре криптирана връзка.

5. Частен достъп до Интернет

Като услуга, която предлага много привлекателни цени, Частен достъп до Интернет направи много, за да поддържа високо ниво на сигурност за всеки от своите потребители. Дори тяхната сървърна мрежа не е това, което повечето хора биха считали за големи, но при брой 3000, разпръснати само в 24 държави, бихме казали, че те просто се опитват да предложат своята услуга чрез друга стратегия. Големият брой сървъри, разположени в малък брой страни, означава, че никога няма да разполагате с един сървър с пълен капацитет по отношение на трафика, следователно ви се гарантира голяма скорост през целия.

Функции за поверителност на браузъра Safari

Момчетата от Apple са вградили в Safari функции, които имат за цел да гарантират вашата поверителност и да защитят вашите данни чрез редица надеждни разширения. Един от тях се случва да бъде 1Blocker. Тя ви позволява да запазите батерията си, а също така блокира повечето скриптове на трети страни. Това означава по-бързо време за зареждане и повишена поверителност.

Друго решение, което също присъства в тази категория, е Refine, решение за блокиране на реклами, което поддържа по-бързо време за зареждане, което означава по-ефективно сърфиране. Всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на тези функции е да гарантирате, че те са активирани на вашето Mac или iOS устройство. Ето няколко стъпки, които трябва да изпълните, за да го направите:

  • Щом ги инсталирате, можете да ги включите или изключите чрез менюто с предпочитания на Safari.
  • За целта започнете, като щракнете върху „Safari“ в менюто на файловете.
  • Изберете „Предпочитания“. Ще се появи пълен списък с инсталираните разширения.
  • Поставете отметка в квадратчето или отместена, за да позволи блокиране на съдържанието, и ще бъдете готови.

За да направите същото в iOS, ще трябва да се насочите към Настройки, да кликнете върху „Блокери на съдържанието“ под Safari и да включите съответните разширения.

Safari и WebRTC

Един факт, който прави Safari уникален в сравнение с повечето други браузъри, е фактът, че му липсва функция, известна като уеб комуникация в реално време, по-известна като WebRTC. Това е функцията, отговорна за позволяването на видео чат, обаждане и съобщение, въпреки че разкрива битове за вашата самоличност и местоположение, дори ако случайно използвате VPN услуга.

Chrome и Firefox поддържат WebRTC, което означава, че дори да сте абонирани за надеждна VPN услуга, вие наистина няма да получите 100% защита. Safari е един от малкото браузъри, които не предлагат WebRTC, така че вашите данни не са податливи на уязвимости. Това каза, че ще опитаме да разгледаме няколко VPN услуги, които можете да използвате заедно със Safari, за да гарантирате, че сърфирането ви остава сигурно.

Заключителни бележки относно най-добрия VPN за Safari

Safari е вероятно един от най-добрите браузъри в Интернет, така че няма да имате проблеми с производителността, с които трябва да се справите, ако вече сте потребител. Това, което трябва да направите обаче, е да свържете това с една от надеждните VPN услуги, които сме изброили по-горе, и ще можете да се наслаждавате на безпроблемна свързаност без нищо, което може да застраши вашата сигурност.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me