Най-добър VPN за браузъри

Какво е най-добър VPN за браузъри? Кой доставчик на VPN услуги предлага разширения за VPN браузър за Google Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge, Opera или UC браузър? Тъй като надеждната VPN услуга е в състояние напълно да ви защити от широк спектър от заплахи, които съществуват онлайн, има няколко неща, които всъщност не могат да ви направят толкова щастливи от абонамент за доставчик. Като начало, пълномащабната VPN услуга е длъжна значително да намали скоростта ви, тъй като значително количество честотна лента се изразходва за криптиране на трафика ви. Това означава, че може да се наложи да изчакате още няколко секунди, за да се буферира HD видеото или големият ви файл да приключи с изтеглянето. Също така може да има редица приложения, които няма да могат да се интегрират добре с вашата VPN услуга и това означава, че ще трябва да избирате дали да не използвате VPN услугата, за да свършите работата, която ви е необходима чрез приложението ви, или да имате VPN работа и търсене на друга алтернатива на вашето несъвместимо приложение.

Най-добър VPN за браузъри

Най-добър VPN за браузъри – обобщение

Независимо от това дали използвате в момента Chrome, Firefox, Edge или Safari, надежден VPN ще ви държи защитени онлайн, независимо кой браузър предпочитате. Ето списък на най-добрите VPN за браузъри през 2018 г .:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. VyprVPN

VPN разширения и браузъри – изключително важно комбо

Ако не се нуждаете от пълномащабната защита, която VPN услуга е в състояние да предложи, може да се наложи да разгледате по-лека алтернатива. Има голям брой доставчици на VPN, които предлагат разширение за браузър, което гарантира, че ще можете да се насладите на някои от предимствата, които получавате след като се абонирате за надеждна VPN услуга. Разширението на браузъра ще гарантира, че имате криптирана връзка, което означава, че всички сайтове, до които искате да имате достъп, няма да имат запис от къде точно преглеждате, камо ли какво правите. Ще имате достъп до географски ограничени сайтове по същия начин, както бихте използвали приложение за VPN, както и да останете анонимни за всеки сайт, който решите да получите достъп. Използването на разширение за сърфиране чрез VPN означава, че можете да се насладите на бързите скорости на сърфиране, които предлага вашият интернет доставчик, без да се налага да жертвате вашата онлайн сигурност.

Повечето от връзките на браузъра, които можете да използвате, се предлагат от доставчици на VPN като лека алтернатива на основното им предлагане, но не както много доставчици предлагат услугата. За тези, които го правят, повечето от тях не правят това ясно, тъй като те все още искат техните бъдещи клиенти да се съсредоточат върху VPN услугата, която предлагат.

Най-добрите браузърни VPN за 2018 г.

За щастие, ние продължихме напред и потърсихме надеждни услуги, които предлагат най-добрите разширения за VPN на браузъра, за да ви спестим да търсите сами. Освен това направихме всичко възможно, за да гарантираме, че списъкът ни включва услуги с разширения за браузър, които работят за широк кръг браузъри.

1. ExpressVPN

ExpressVPN отваря отброяването ни като най-добре оценената VPN услуга в света и универсално разширение за браузър, което трябва да може да работи на вашия браузър Firefox, Safari или Chrome. Разширението им за браузър ви гарантира връзка с тяхната мрежа от над 2000 сървъра и 30 000 IP адреса, присъстващи в около 94 държави. Услугата разполага и с надежден механизъм за подправяне на местоположението, който разчита на технологията за геолокация HTML5. Политиката за поверителност, предлагана от услугата, гарантира, че никоя от вашите данни няма да бъде записана, а тъй като услугата е със седалище на Британските Вирджински острови, потребителите не са изложени на риск да им бъдат предоставени записи на уебсайта. Единственото нещо, за което разбрахме, че може да се наложи да се бориш, докато използвате ExpressVPN, е, че ще трябва да изтеглите приложението им, за да можете да използвате разширението на браузъра им. Услугата също не предлага безплатен пробен период и това означава, че ще трябва да се регистрирате за 30-дневната им гаранция за връщане на парите, за да вземете проба за тяхната услуга.

2. NordVPN

Повечето доставчици затрудняват конкуренцията с мрежата от над 4000 доставчици на NordVPN, които са добре разпределени в целия свят. Това означава, че потребителите не трябва да имат проблем с свързването с какъвто и да е уебсайт по света. Огромната им мрежа позволява на потребителите да се свързват с чуждестранни уебсайтове, без да се притесняват от гео блокиране. Разширението за браузър NordVPN също позволява на потребителите да правят същото и поддържа потребители както в браузърите Chrome, така и в Firefox. Услугата има някои уникални функции, които се предлагат, като например нейната функция CyberSec, която предотвратява появата на реклами и злонамерен софтуер. Потребителите на NordVPN получават също така да оптимизират услугата, като посочат какво точно възнамеряват да правят онлайн, тъй като услугата предлага сървъри, които са най-подходящи за поточно предаване на филми, онлайн игри, както и за големи изтегляния на файлове. С предоставяне на седалище в Панама, NordVPN уверява своите клиенти, че сърфирането им ще остане сигурно, тъй като тяхната база е далеч от юрисдикциите, където биха могли да бъдат принудени да предават данните на браузъра на потребителите. NordVPN предлага безплатен пробен период, но той продължава около 3 дни. Те имат и 30-дневна гаранция за връщане на парите, при която неудовлетворените потребители все още могат да продължат да извършват своите тестове.

3. CyberGhost VPN

CyberGhost VPN е една от многото услуги, които имат прилична мрежа от сървъри, добре разпространена в целия свят. Услугата има около 1200 от тях и те са намерени в малко повече от 60 страни. Услугата предлага надеждно разширение за браузър, което можете да използвате, докато сърфирате през Firefox. Базирана в Румъния, услугата има надеждна политика за поверителност и политика за липса на регистрация, за която можете да сте сигурни, че се поддържа в цялата компания. Самата услуга позволява до 7 устройства да се прикачат към нейната услуга, което означава, че ще имате възможност да осигурите всичките си устройства, плюс няколко от колегите си. Няма дори значение дали устройствата работят на различни платформи, като Windows, Linux, Android и iOS базирани устройства се поддържат. Абонатите на CyberGhost VPN също получават да избягват нежелани реклами и прилагат 256-битово криптиране AES, за да запазят всички в мрежата си. Има безплатна версия на услугата, която потребителите могат да изпробват, но все пак ще трябва да надстроят до премиум услугата, за да се насладят на пълния обхват от услуги, които доставчикът може да предложи.

Обобщете VPN на най-добрия браузър

ExpressVPN, NordVPN и CyberGhost VPN са нашите най-добри избор за всеки, който търси лека алтернатива за онлайн защита. Абонирайте се за всеки от тези три доставчика и ще бъдете готови да сърфирате в мрежата, без да има причина за аларма за вашата сигурност. В случай, че в момента използвате браузър Chrome, разгледайте нашия преглед на най-добрите VPN разширения за Chrome.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me